Umutlarını kaybetmiş, 200 metrelik bir kuyuya düşmüşcesine kuyudan tırnaklarıyla tırmanarak çıkmaya çalışan zavallı ben, hepsi var bende bunların. hayat bomboş.
Umutlarını kaybetmiş, 200 metrelik bir kuyuya düşmüşcesine kuyudan tırnaklarıyla tırmanarak çıkmaya çalışan zavallı ben, hepsi var bende bunların. hayat bomboş.
Yazının sonunda "BÖYLE İNSANLAR BAŞARILI OLAMAZLAR........." cümlesi açıkcası beni güldürdü. Nasıl bu kadar emin olunabiliyor. Başarılı olan kişilerin böyle özellikleri hiç yok muydu acaba?
Fatih sana katılıyorum.İnsan olan herkes de bu yukarıdaki durumların oldugu gün gibi ortadadır.Fakat birkaçını aşmış olmaları yeter diye düşünüyorum.duygularına yön verip sabırlı ve akıllı oynamışlardır dersek nasıl olur?
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.