Kimler Hayatta Başarılı Olamazlar..

• Konbuyu başlatan nehir
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde nehir tarafından oluşturulan Kimler Hayatta Başarılı Olamazlar.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32,061 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı Kimler Hayatta Başarılı Olamazlar..
Konbuyu başlatan nehir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan peyamiyavuz
A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
teşekkürler evet 1 kaçı değil 6-7 tanesi bende mevcut ama ben mutluyum çğünkü imtihan dünyası biliyorum o yüzden mutluyum ama bunlarıda düzeltsem iyi olaacak :)

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
bende hemen hemen hepsi var acı bir gerçek zaten hayatta daha bir kere olsun bu işi başardım diyemedim
peki bunları kendime kabul ettirmek için ne yapmak lazım bilen varmı?

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
önce kabul edeceksin hayatın gerçekleriyle yüzleşeceksin ve kendini içinden gelen sesi dinleyeceksin olmak istediğine karar vereceksin başarılı insanların nasihatlerini dinleyeceksin ama hayatına yön vermelerine izin vermeyeceksin asla olmaz demeyeceksin fakat olmayanında üstüne gitmeyeceksin kendini seveceksin kendine güveneceksin hala olmuyorsa tekrar tekrar deneyeceksin olmuyor ben başarısızım diyip mücadeleden kaçmayacaksın edison bile elektriği 1 milyonuncu denemesinde bulmuş... ama bulmuş  ;) söylemesi kolay geliyor demeyin bende aynı yollar geçtim geçtikçe güçlendim kolay yeterki isteyin  ;)

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
.gözde.' Alıntı:
önce kabul edeceksin hayatın gerçekleriyle yüzleşeceksin ve kendini içinden gelen sesi dinleyeceksin olmak istediğine karar vereceksin başarılı insanların nasihatlerini dinleyeceksin ama hayatına yön vermelerine izin vermeyeceksin asla olmaz demeyeceksin fakat olmayanında üstüne gitmeyeceksin kendini seveceksin kendine güveneceksin hala olmuyorsa tekrar tekrar deneyeceksin olmuyor ben başarısızım diyip mücadeleden kaçmayacaksın edison bile elektriği 1 milyonuncu denemesinde bulmuş... ama bulmuş  ;) söylemesi kolay geliyor demeyin bende aynı yollar geçtim geçtikçe güçlendim kolay yeterki isteyin  ;)
teşekkürler haklısın başarıya ulaşmak için huzuru bulmak için illa ki zorluklar vardır
bu yazıyı unutmayacağım...

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
bende 6 tanesi var :eek:
başarılı olcağımı biliyordum
bu yazıda referansım olsun :)

F

fıstık

sterious' Alıntı:
bende hemen hemen hepsi var acı bir gerçek zaten hayatta daha bir kere olsun bu işi başardım diyemedim
peki bunları kendime kabul ettirmek için ne yapmak lazım bilen varmı?
Sevgili sterious başarısızlıklardan kurtulmanın ilk ve en önemli adımı kendini tanımaktır. Sen kendinde var olduğunu kabul ederek başarıya giden ilk adımı atmışsın. İkinci adım; kendine güvenmektir. Özgüveninin artmasına yardımcı olacak güzel paylaşımların bulunduğu bir yerdesin. Kısaca; iste ve yapabileceğine inan! En güzel hayallerinin gerçek olması temennisiyle...  :)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
sterious' Alıntı:
.gözde.' Alıntı:
teşekkürler haklısın başarıya ulaşmak için huzuru bulmak için illa ki zorluklar vardır
bu yazıyı unutmayacağım...
rica ederim  ;) burda olma amacımız bu zaten birbirimize ve kendimize yardım edebilmek gelişebilmek bir başla sen yeter ki gerisi gelecektir  ;)

A

anti hümanist

Kullanıcı
31 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ütopik bence!

bunlar gayet insanii duygular. hepsinden biraz olmalı...

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
yaşamak için çaba sarfetmek zorundayız bende bu çabayı sarfedeceğim
sarfedilen çabanın sonunda illaki bir başarı vardır...
sonsuz teşekkürler gözde...

S

sonsuzkar

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
adana
ve de hayır diyemeyenler başarısız olurlar......

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
KUSURSUZ OLAMAYACAÄžINI KABULLENMEYENELER...
Oysa ki hiç kimse kusursuz değildir, zaten aksi olsa adımız "insan" olmazdı. Ama bazıları var ki, bir kusurları bulunduğunda, özeleştiri yapmak yerine, kusuru bulanın üstüne gidip anlamsızca kendini savunma yolunu seçerler ki, asıl büyük kusur budur. Ve bu kişiler, bir de "kusurunu bulan" kişinin nedenlerine ve haklı yönlerine göz kapatıp, üstüne üstlük sırtta dönerlerse, hayatlarının belki de dönüşü olmayan en büyük hatasını yaptıklarını anladıkları anda, geriye dönüp, "özür dilemek" bile isteseler...
Murathan Mungan'ın dediği gibi;
"o çoktan bu şehri terketmiş olabilir"...

P

pamuk_

Kullanıcı
9 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
güzel insan kendini gözden geçirio teşekkürler nehir ::)

G

gullerprensesı

Kullanıcı
26 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
bolu
Selamlar
insanoğlu bırakında biraz özgür kalsın bazı değerleri yitirmek yerine hayata pozitif bakabilmek olaylar karşısında sakinliği koruyabilmek inanın yazdıklarınızdan daha etkili bunlar içten gelen duygular tamamlayıcı özelliği de eğitim kişinin kendini geliştirebilmesi herşeyden önce insan olduğunu unutmaması sevgiyle kalın

K

kackarlar08

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
sevgili nehir çok güzel bir noktayı vurgulamıssın insanlar monoton
şehir hayatında galiba gerektiği kadar kendi sağlığının kımetini bilemiyor,anlayıncada herşey çok geç oluyor maleseffff

I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
bu bilgiler için tşk. bundan böyle bu bilgiler ışığında devam edeceğim HAYATIMA

A

arayış

Kullanıcı
24 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
arkadaşlar sanırım ben bu dunyada başarılı olamayacam napak artık bende obir tarafta bişiyleryaparım  ;D  :D

K

kackarlar08

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
gerçekkten de çok güzel bir yazı hayata hangi pencereden bakarsan hayat o derece görünüyor insana