teşekkürler haklısın başarıya ulaşmak için huzuru bulmak için illa ki zorluklar vardır.gözde.' Alıntı:önce kabul edeceksin hayatın gerçekleriyle yüzleşeceksin ve kendini içinden gelen sesi dinleyeceksin olmak istediğine karar vereceksin başarılı insanların nasihatlerini dinleyeceksin ama hayatına yön vermelerine izin vermeyeceksin asla olmaz demeyeceksin fakat olmayanında üstüne gitmeyeceksin kendini seveceksin kendine güveneceksin hala olmuyorsa tekrar tekrar deneyeceksin olmuyor ben başarısızım diyip mücadeleden kaçmayacaksın edison bile elektriği 1 milyonuncu denemesinde bulmuş... ama bulmuş söylemesi kolay geliyor demeyin bende aynı yollar geçtim geçtikçe güçlendim kolay yeterki isteyin
Sevgili sterious başarısızlıklardan kurtulmanın ilk ve en önemli adımı kendini tanımaktır. Sen kendinde var olduğunu kabul ederek başarıya giden ilk adımı atmışsın. İkinci adım; kendine güvenmektir. Özgüveninin artmasına yardımcı olacak güzel paylaşımların bulunduğu bir yerdesin. Kısaca; iste ve yapabileceğine inan! En güzel hayallerinin gerçek olması temennisiyle...sterious' Alıntı:bende hemen hemen hepsi var acı bir gerçek zaten hayatta daha bir kere olsun bu işi başardım diyemedim
peki bunları kendime kabul ettirmek için ne yapmak lazım bilen varmı?
rica ederim burda olma amacımız bu zaten birbirimize ve kendimize yardım edebilmek gelişebilmek bir başla sen yeter ki gerisi gelecektirsterious' Alıntı:teşekkürler haklısın başarıya ulaşmak için huzuru bulmak için illa ki zorluklar vardır.gözde.' Alıntı:önce kabul edeceksin hayatın gerçekleriyle yüzleşeceksin ve kendini içinden gelen sesi dinleyeceksin olmak istediğine karar vereceksin başarılı insanların nasihatlerini dinleyeceksin ama hayatına yön vermelerine izin vermeyeceksin asla olmaz demeyeceksin fakat olmayanında üstüne gitmeyeceksin kendini seveceksin kendine güveneceksin hala olmuyorsa tekrar tekrar deneyeceksin olmuyor ben başarısızım diyip mücadeleden kaçmayacaksın edison bile elektriği 1 milyonuncu denemesinde bulmuş... ama bulmuş söylemesi kolay geliyor demeyin bende aynı yollar geçtim geçtikçe güçlendim kolay yeterki isteyin
bu yazıyı unutmayacağım...
Oysa ki hiç kimse kusursuz değildir, zaten aksi olsa adımız "insan" olmazdı. Ama bazıları var ki, bir kusurları bulunduğunda, özeleştiri yapmak yerine, kusuru bulanın üstüne gidip anlamsızca kendini savunma yolunu seçerler ki, asıl büyük kusur budur. Ve bu kişiler, bir de "kusurunu bulan" kişinin nedenlerine ve haklı yönlerine göz kapatıp, üstüne üstlük sırtta dönerlerse, hayatlarının belki de dönüşü olmayan en büyük hatasını yaptıklarını anladıkları anda, geriye dönüp, "özür dilemek" bile isteseler...KUSURSUZ OLAMAYACAÄžINI KABULLENMEYENELER...