Kardelen'in Kaleminden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kardelen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel bir şiir... yüreğine sağlık... "Bu cümle sana eğer anlarsan"

[b]Emeğine sağlık şiir yazma kabiliyeti olan insanlara hayranım bende çok seviyorum ama böyle bir yeteneğim yok
''İçimdeki sevginin büyüklüğü'' olabilir
[/b]

Yüreğine ,kalemine sağlık..naciz ane  kabul edersen..adı sensizlikte dirhem dirhem azalıyorum gel ey yar olsun..

gerçekten çok güzel olmuş... Bu siiri bizimle paylaştığın için sonsuz teşekkür...

yüreğine sağlık kardelencim duygularını güzel anlatmışsın... şiirine isim; 'cümllerimide tutsak ettin!'  aklıma bu geldi cnm...  :)

çok güzel olmuş ellerine sağlık...bence başlığı olmasın bu şiirin,klişelere yenik düşmesin,her şiir başlıklı olacak diye bir kaide yok dimi,o ; BİZİM BAŞLIKSIZ ŞİİRİMİZ kalsın... :)

sen nasıl benden gitdiysen
seninle beraber cümlelerimde
bitti.. :-[

çok güsel bi şiir payşatıın için teşekkürler ;)

(kardelen yüreği ile gidene) sevgi ve selametle... :'( :'( gerçekten harikaydı
adı şey olabilir belki 'her cümlem sen ol'

arkadaşlar şiiirime ve bana değer vererek yaptığınız her yorum için canı gönülden hepinize tek tek tşk ederim hepinizin kocaman geniş yüreklerine sağlık iyiki varsınız ve emek vererek yüreğimi koyarak yaazdığım şiirlere böyle güzel cvp lar geliyor bu yorumlar beni çok başka bir ben yaptı daha iyi şiir yazmaya inandırdı çok saolun tşklerin enbüyüğünü ediyorum size çok onur duydum bu paha biçilemez cümlelere ...sevgi ve selametle...

not : inş hayalim olan kitap oluştuğunda hepiniz birer alıcı olursunuz demi :)

Lier22' Alıntı:
güzel bir şiir... yüreğine sağlık... "Bu cümle sana eğer anlarsan"

ya anladım ben bu cümleyi çok kullanıyorum heralde ondan söyledin yanlış mı anlamışım :) arkadaşlar hepinize tek tek tşk ederim muhteşem yorumlar için hepiniz rabbe emanet kalınnn :) sevgilerimle

'Kardelen' şiirin güzel olmuş.. Klavyene bereket bereket :) Şaka şaka klavye ne ki, yazdıran yürek olduktan sonra..  ;) İsme gelince; ben bir isim söylemek istemiyorum.. Ne yazsam ne etsem boş!.. Çünkü senin şiiri yazarken ne hissettiğini düşünsem, ahayl etmeye çalışsam bile tam olarak anlatamam.. Yani en iyi başlık yine senden çıkar!.. Şair başlığıyla, şiriyle bir bütündür.. Şair başlığı tamamlar.. Başlık da şiiri.. Haksız mıyım 'şair hanım'??

haklısınız şair bey hehe güzel yorum için tşk ederim öncelikle çok doğru cümleler kurmussun haklısın fikirlerdende yola çıkarak kitabımı çıkardığımda bi isim bulurum :) inş beğenmenize çok sevindim ayrıca sizin kadar çok iyi yazmasakta yazıyoruz efendim rabbe emanet kalın ...

Kardelen' Alıntı:
arkadaşlar şiiirime ve bana değer vererek yaptığınız her yorum için canı gönülden hepinize tek tek tşk ederim hepinizin kocaman geniş yüreklerine sağlık iyiki varsınız ve emek vererek yüreğimi koyarak yaazdığım şiirlere böyle güzel cvp lar geliyor bu yorumlar beni çok başka bir ben yaptı daha iyi şiir yazmaya inandırdı çok saolun tşklerin enbüyüğünü ediyorum size çok onur duydum bu paha biçilemez cümlelere ...sevgi ve selametle...

not : inş hayalim olan kitap oluştuğunda hepiniz birer alıcı olursunuz demi :)
tabi memnuniyetle... :)

SEN GİTTİN CÜMLELERİMDE BİTTİ.. GEL! şiir bu tema uzere yazılmıs gıbı geldı bana ve baslık da bu olabılır dıorum nacizane ..

Geri