KADINLAR ERKEKLERİ NEDEN SEVER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asyam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya bana birşey oldugu yok herzamanki halim  :)  Türümün son örneklerinden biriyim benim gibi birini tanırsam dişimi kırıcam zaten :)

Sezen aksu zaman sadece birazcık zaman  demiş  Zamanla benim gibi düşünmediğini anlayacaksın.

AMA umarım dediğin gibidir çok çok bir dişten olurum :)

sevgiyi tadmayanın sevgıye ınanması güçç ama umarım tadarsın sizin için bunuda umuyorum korsan:) diğerıde buda olur ınsallah .

bence sevmekten yoksun insanlar böyle düşünür ancak... önce siz sevmeyi deneyin sonra elbet sevilirsiniz(umarım) biraz umutsuz vakasınız gibi geliyo bana :(  :(

Ben yukarıda belirttim türümün son örneğiyim :)

Umutsuzluk konusuna gelince   bence bir çogundan daha umutluyum gibime geliyor

Sizin görüşünüzdür efendim  benim örnek teskil etmek gibi bir cabam yok .

Kaldıki benim çevremdekiler burasıda dahil neyin iyi neyin kötü oldugunu analiz edebilicek düşünce yapısına sahiptirler.

Tesbitniz  son derece yanlış  ama yinede kişisel görüşlerinizdir saygı  duyarım.

korsana katılıyorum bu konuda ...
ortada kötü örnek diye birşey yok ..
olsa bile etkilenecek cahil insan yok bu sitede ...

beni bir kadın niye sever diye düşünüyorumda
herhalde karşı konulmaz bir cazibem var
:) ;D ;D

şaka bir yana
güzel paylaşım olmuş
teşekkürler
:)

Valla şu erkeklere bazen acıyorum.Nedir bayanlardan çektikleri...
Böyle düşünmemi hemen açıklayayım belki merak eden olur  ;)
Ben burada yazan maddeler deki cinsiyet olayına karşı olduğum için.Ben baz olarak her zaman "insan" olarak düşünürüm.

Teşekkürler paylaşım için. :)

yazı güzel bunu yazan arkadaşım bir de erkekler kadınları neden  sever adlı bir yazı yayınlayın lütfen. biz bunlar için seviyoruz da bakalım onlar ne için seviyorlar?
bu aralar bana birşey oldu nerde aşkla ilgili bir konu var hemen okumak istiyorum. aşıkmıyım ne :D

Geri