bence sevmekten yoksun insanlar böyle düşünür ancak... önce siz sevmeyi deneyin sonra elbet sevilirsiniz(umarım) biraz umutsuz vakasınız gibi geliyo bana
Valla şu erkeklere bazen acıyorum.Nedir bayanlardan çektikleri... Böyle düşünmemi hemen açıklayayım belki merak eden olur Ben burada yazan maddeler deki cinsiyet olayına karşı olduğum için.Ben baz olarak her zaman "insan" olarak düşünürüm.
yazı güzel bunu yazan arkadaşım bir de erkekler kadınları neden sever adlı bir yazı yayınlayın lütfen. biz bunlar için seviyoruz da bakalım onlar ne için seviyorlar? bu aralar bana birşey oldu nerde aşkla ilgili bir konu var hemen okumak istiyorum. aşıkmıyım ne
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.