KADINLAR ERKEKLERİ NEDEN SEVER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asyam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hah haa :d dünyada böyleleri varmı ya varsada nerde saklanıolar bana bi söylermisiniz...teşekkürler temennimiz böyle olan biriyle tanısmak

Ne demek istediğini pek anlamadm asyam.ama eğer yorumuma kızdıysan burda herkes yazılar hakkındaki fikirlerini söylemekte özgür, yazılar yazıyorz beğeniliyor veya beğenilmiyor  herkes kendine göre bişeyleri ifade etmeye ve diğer arkadaşlara anlatmaya çalışıyor."aynı siteyi paylaışıyorsak arkadaş sayılırız" değilmi asya arkadaşlarda birbirleri hakkında ii veye kötü yorumlar yapabilmeli bence.tabi karşılıklı saygı çerçevesinde.bunun kişisel gelişimimiz adına önemli bir adım olduğunu düşünüyorum.düşüncelerini paylaştığın için sana saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum.... :( :(

Aslında kadınlar erkekleri sevmez erkekler kadınların kendilerini sevdiğini zanneder malesef

Korsan' Alıntı:
Aslında kadınlar erkekleri sevmez erkekler kadınların kendilerini sevdiğini zanneder malesef

::)eğer her kadın için geçerliyse bu kural ben  3 yıldır yanıltılmışım sevgi konusunda  :)

bence kişi karşısındakine beslediği sevgi kadar sevilir.can yücel in de dediği gibi sevdiğin kadar sevilirsin. ne kadar seversek sevdiğimiz de bizi o kadar sever.

o konuda şüphem olmadı.sadece karamsarlığını ve dünyada gerçek sevgilerin olduğunu  göstermek istemiştim. ;)bence sen bu kadar karamsar olma.emin ol bir gün  gerçek seven biri çıkar karşına ve şaşırtır sana olan sevgisiyle seni.

Korsan' Alıntı:
Karamsar değil gerçekçiyim ve gerçekçilik   bence polyannacı olmaktan daha iyidir

ama  gerçeklere nasıl bakarsak öyle gözükürler gözümüze.bir de bu yönden düşün derim.iyi düşün iyi olsun her şey ;)

İyi düşünüyorum emin ol bunlar benim gerçeklerim geneli kapsamıo ve gerceklerimdende şüphem hiç olmadı

Geri