KADINLAR ERKEKLERİ NEDEN SEVER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asyam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayatta yaşanılan veya yaşanılabilecek şeyler maddelenmiş.ancak her ne kadar gercek yaşamda bu maddelerin yeri olsada bunların özel ve saklı kalması gerekliligine inanıyorum.zira bu tarz şeylerin dile getirilerek paylaşılmasını tasvip etmiyorum. >:(     >:(     >:( aynen katılıyorum

BEN BANA GRE FAYDASIZ DEMIYRUM BU YAZIDA DIREK FAYDA OLMADIGINI SYLUYRUM AMA KIRICI OLMAK DEGIL AMACIM BUNU BILMENIZI ISTERIM . DIKKATLE OKUMANIZI TAVSIYE EDRIM....

σĸyคnцsyค' Alıntı:
humyra' Alıntı:
COK NA HOŞ BI YAZI.. BUNUN NERESINDE FAYDA VAR SAFARI YADA DIER MODERATRLER?? LUTFEN!

size göre faydalı olmayan bir yazı başka bir kişide farklı etki yaratabilir..

Yönetici arkadasıma Katılıyorum   

Yazının ne anlattığı ile okuyanın ne anladıgı aynı önemdedir herkes konuya farklı anlamlar yükleyebilir .
Fakat Konuda anlatılanın dısında yüklenen her anlam kişiseldir.

Sizin eleştiriniz kişiseldir saygı duyarız humra amacının kırıcı olmadıgından kendi adıma şüphem yok  eminim diger arkadaslarımda benim gibi düşünüyordur.

Korsan' Alıntı:
Aslında kadınlar erkekleri sevmez erkekler kadınların kendilerini sevdiğini zanneder malesef

size katılamıyorum ama bu sizin düşünceniz, ben eşimi kendimden bile çok seviyorum nasıl olur demeyin onsuz hiç bişey düşünmem mesela. sevmeye layık biri karşınıza çıkınca fikrinizin değişeceğine eminim. (yer yüzünde gerçekten sevenlerin olduğunu bilin istedim ) aslında yazı nın her şıkkını beğenmedim biraz eleştirilebilir  ama boş verdim herkesin ilgi alanı farklı oluyo dimi   :-[   :-[

hacer' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Aslında kadınlar erkekleri sevmez erkekler kadınların kendilerini sevdiğini zanneder malesef

size katılamıyorum ama bu sizin düşünceniz, ben eşimi kendimden bile çok seviyorum nasıl olur demeyin onsuz hiç bişey düşünmem mesela. sevmeye layık biri karşınıza çıkınca fikrinizin değişeceğine eminim. (yer yüzünde gerçekten sevenlerin olduğunu bilin istedim ) aslında yazı nın her şıkkını beğenmedim biraz eleştirilebilir  ama boş verdim herkesin ilgi alanı farklı oluyo dimi   :-[   :-[

Yeryüzünde gerçekten sevenlerin oldugunu bilmemi istemişsiniz .Efendim bilmem bir şey değiştirmez inanmam lazım o olguya ki ben inanmıyorum.

Ama dediğiniz gibi kendi düşüncem.

inşallah karşınıza sizin bu düşüncelerinizi yıkacak bir insan çıkar korsan bey yanlış anlamayın içimden geldi o zman inanırsınız belki :)

ayben' Alıntı:
inşallah karşınıza sizin bu düşüncelerinizi yıkacak bir insan çıkar korsan bey yanlış anlamayın içimden geldi o zman inanırsınız belki :)

Estafurlullah yanlış anlamadım ama Düşüncelerimi yıkıcak biri O biraz zor gibi

Geri