size göre faydalı olmayan bir yazı başka bir kişide farklı etki yaratabilir..humyra' Alıntı:COK NA HOŞ BI YAZI.. BUNUN NERESINDE FAYDA VAR SAFARI YADA DIER MODERATRLER?? LUTFEN!
Yönetici arkadasıma Katılıyorumσĸyคnцsyค' Alıntı:size göre faydalı olmayan bir yazı başka bir kişide farklı etki yaratabilir..humyra' Alıntı:COK NA HOŞ BI YAZI.. BUNUN NERESINDE FAYDA VAR SAFARI YADA DIER MODERATRLER?? LUTFEN!
Korsan' Alıntı:Aslında kadınlar erkekleri sevmez erkekler kadınların kendilerini sevdiğini zanneder malesef
hacer' Alıntı:Korsan' Alıntı:Aslında kadınlar erkekleri sevmez erkekler kadınların kendilerini sevdiğini zanneder malesef
size katılamıyorum ama bu sizin düşünceniz, ben eşimi kendimden bile çok seviyorum nasıl olur demeyin onsuz hiç bişey düşünmem mesela. sevmeye layık biri karşınıza çıkınca fikrinizin değişeceğine eminim. (yer yüzünde gerçekten sevenlerin olduğunu bilin istedim ) aslında yazı nın her şıkkını beğenmedim biraz eleştirilebilir ama boş verdim herkesin ilgi alanı farklı oluyo dimi :-[ :-[
Estafurlullah yanlış anlamadım ama Düşüncelerimi yıkıcak biri O biraz zor gibiayben' Alıntı:inşallah karşınıza sizin bu düşüncelerinizi yıkacak bir insan çıkar korsan bey yanlış anlamayın içimden geldi o zman inanırsınız belki
ben de sizinle aynı fikirdeyim ...Korsan' Alıntı:Estafurlullah yanlış anlamadım ama Düşüncelerimi yıkıcak biri O biraz zor gibiayben' Alıntı:inşallah karşınıza sizin bu düşüncelerinizi yıkacak bir insan çıkar korsan bey yanlış anlamayın içimden geldi o zman inanırsınız belki