KADINLAR ERKEKLERİ NEDEN SEVER

• Konbuyu başlatan asyam
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde asyam tarafından oluşturulan KADINLAR ERKEKLERİ NEDEN SEVER başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,002 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı KADINLAR ERKEKLERİ NEDEN SEVER
Konbuyu başlatan asyam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan beyaz_melek
F

fatma_yetkin_izmir

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
ibrahim, sana katılıyorum....zaten günümüzde ikili ilişkilerde fazlasıyla göstermelik hayat yaşıyoruz...

gülsümaltındiş

gülsümaltındiş

Kullanıcı
20 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
hayatta yaşanılan veya yaşanılabilecek şeyler maddelenmiş.ancak her ne kadar gercek yaşamda bu maddelerin yeri olsada bunların özel ve saklı kalması gerekliligine inanıyorum.zira bu tarz şeylerin dile getirilerek paylaşılmasını tasvip etmiyorum. :mad:     :mad:     :mad: aynen katılıyorum

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ilginç bir paylaşım olmuşş  ???

H

humyra

Kullanıcı
2 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
COK NA HOŞ BI YAZI.. BUNUN NERESINDE FAYDA VAR SAFARI YADA DIER MODERATRLER?? LUTFEN!

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
humyra' Alıntı:
COK NA HOŞ BI YAZI.. BUNUN NERESINDE FAYDA VAR SAFARI YADA DIER MODERATRLER?? LUTFEN!
size göre faydalı olmayan bir yazı başka bir kişide farklı etki yaratabilir..

H

humyra

Kullanıcı
2 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
BEN BANA GRE FAYDASIZ DEMIYRUM BU YAZIDA DIREK FAYDA OLMADIGINI SYLUYRUM AMA KIRICI OLMAK DEGIL AMACIM BUNU BILMENIZI ISTERIM . DIKKATLE OKUMANIZI TAVSIYE EDRIM....

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
σĸyคnцsyค' Alıntı:
humyra' Alıntı:
size göre faydalı olmayan bir yazı başka bir kişide farklı etki yaratabilir..
Yönetici arkadasıma Katılıyorum   

Yazının ne anlattığı ile okuyanın ne anladıgı aynı önemdedir herkes konuya farklı anlamlar yükleyebilir .
Fakat Konuda anlatılanın dısında yüklenen her anlam kişiseldir.

Sizin eleştiriniz kişiseldir saygı duyarız humra amacının kırıcı olmadıgından kendi adıma şüphem yok  eminim diger arkadaslarımda benim gibi düşünüyordur.

D

denisss_86

Kullanıcı
21 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
tekirdağ
tıpkı caner ve ben  ::)
paylaşım için teşekkürler bence çok şeker bişi olmuş

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
Korsan' Alıntı:
Aslında kadınlar erkekleri sevmez erkekler kadınların kendilerini sevdiğini zanneder malesef

size katılamıyorum ama bu sizin düşünceniz, ben eşimi kendimden bile çok seviyorum nasıl olur demeyin onsuz hiç bişey düşünmem mesela. sevmeye layık biri karşınıza çıkınca fikrinizin değişeceğine eminim. (yer yüzünde gerçekten sevenlerin olduğunu bilin istedim ) aslında yazı nın her şıkkını beğenmedim biraz eleştirilebilir  ama boş verdim herkesin ilgi alanı farklı oluyo dimi   :-[   :-[

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
hacer' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Aslında kadınlar erkekleri sevmez erkekler kadınların kendilerini sevdiğini zanneder malesef

size katılamıyorum ama bu sizin düşünceniz, ben eşimi kendimden bile çok seviyorum nasıl olur demeyin onsuz hiç bişey düşünmem mesela. sevmeye layık biri karşınıza çıkınca fikrinizin değişeceğine eminim. (yer yüzünde gerçekten sevenlerin olduğunu bilin istedim ) aslında yazı nın her şıkkını beğenmedim biraz eleştirilebilir  ama boş verdim herkesin ilgi alanı farklı oluyo dimi   :-[   :-[

Yeryüzünde gerçekten sevenlerin oldugunu bilmemi istemişsiniz .Efendim bilmem bir şey değiştirmez inanmam lazım o olguya ki ben inanmıyorum.

Ama dediğiniz gibi kendi düşüncem.

A

ayben

inşallah karşınıza sizin bu düşüncelerinizi yıkacak bir insan çıkar korsan bey yanlış anlamayın içimden geldi o zman inanırsınız belki :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
ayben' Alıntı:
inşallah karşınıza sizin bu düşüncelerinizi yıkacak bir insan çıkar korsan bey yanlış anlamayın içimden geldi o zman inanırsınız belki :)
Estafurlullah yanlış anlamadım ama Düşüncelerimi yıkıcak biri O biraz zor gibi

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:
ayben' Alıntı:
Estafurlullah yanlış anlamadım ama Düşüncelerimi yıkıcak biri O biraz zor gibi
ben de sizinle aynı fikirdeyim ...