KADINLAR ERKEKLERİ NEDEN SEVER

• Konbuyu başlatan asyam
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde asyam tarafından oluşturulan KADINLAR ERKEKLERİ NEDEN SEVER başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,002 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı KADINLAR ERKEKLERİ NEDEN SEVER
Konbuyu başlatan asyam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan beyaz_melek
T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Paylaşımdan çok yapılan basit yorumlar daha fazla meşgul etti beni açıkçası ..

Konuya gelince dünyadaki her canlı her varlık herzaman karşı cinsi daha fazla sevme potansiyeline sahiptir..Bence en büyük neden bu  :) 

G

GLSM

Kullanıcı
1 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
BUNU YAZAN KİŞİ BİRİSİNE FENA AŞIIKKK ONDAN YAZMIŞŞ :p :D ;D BENCE

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hepsi değilse bile çoğu için erkekler "oyuncak"tır... E sevilmesi kadar doğal bir şey yoktur, deyip çıkıyorum...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kadınlar erkekleri sever,
Erkekler de kadınları... Normal olan her insan bunu yaşar yaşamayanda zaten problem vardır  ???

T

TopraKanA

Kullanıcı
20 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:
hacer' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Aslında kadınlar erkekleri sevmez erkekler kadınların kendilerini sevdiğini zanneder malesef

size katılamıyorum ama bu sizin düşünceniz, ben eşimi kendimden bile çok seviyorum nasıl olur demeyin onsuz hiç bişey düşünmem mesela. sevmeye layık biri karşınıza çıkınca fikrinizin değişeceğine eminim. (yer yüzünde gerçekten sevenlerin olduğunu bilin istedim ) aslında yazı nın her şıkkını beğenmedim biraz eleştirilebilir  ama boş verdim herkesin ilgi alanı farklı oluyo dimi  :-[  :-[

Yeryüzünde gerçekten sevenlerin oldugunu bilmemi istemişsiniz .Efendim bilmem bir şey değiştirmez inanmam lazım o olguya ki ben inanmıyorum.

Ama dediğiniz gibi kendi düşüncem.
Ta 2007 de böyle söylemiş Korsan, acaba inandırılmış mıdır? Merak ettim vallahi. :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Kadın-erkek arasındaki sevgi tamamen güdüseldir..İçeridendir..
Sevmiyorum-sevmiyoruz diye sadece dil söyler de,kalp konuşamaz..
Malum,kadın olmazsa olmaz,
Erkek olmazsa olmaz,
Ne olmaz diyen varsa?
Hiiç birşey olmaz..
Daha önce de söyledim kadınları hafife alan varsa,bu inanışlarını terketsinler..Annelerini düşünsünler,her kadının anne olabileceğini düşünsünler. Küçük bir kız çocuğunun,neden oyuncak bebeklere mama yedirerek ,ona bakarak oyun oynadığı düşünsünler..

Kadınlar erkekleri;'ne için' sevmez,sebepsiz sever. İçeriden işte.. Biz de öyle..

B

beyaz_melek

Kullanıcı
19 Şub 2011
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
çok güzel paylaşım olmuş bencede. ayrıca birisine çok fena aşık olmuşşş ;) ;)