C
crnkcclr
Kullanıcı
- 25 Ara 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
karşılık beklersen zaten iyilik olmaz ki kurnazlık olur becillik olur maraz da doğar acıda çekersin..
iyilik daha yapılmadan unutulmalıdır...
iyilik daha yapılmadan unutulmalıdır...
aklımdan geçenler....sedef' Alıntı:iyilik yap denize at
balık bilmezse halık bilir
Bu konuda Emre Kongar'dan bir derleme yapmanın zamanı geldi bence.ölüdeniz' Alıntı:Yaptığın iyilikten karşılık beklemezsen maraz doğmazReal_Factor' Alıntı:İyilikten maraz doğar demişler ama neden acaba.....bencede iyiylik yap denize at
Bu konuda yalnız değilsin.Dönem dönem hepimizin başına benzer bir durum gelmiştir. Yani iyi niyetin kullanılmasıkanaysel' Alıntı:slm arkadaşım. Allah bizi iyi düşünen insanlarla karşılaştırsın. bende her zaman iyi niyetli olmaya çalıştım. ama hep üzülen ben oldum. iyi niyetim kullanıldı. kaybeden ben oldum
ozlem71' Alıntı:iyilerin kazanacağına inanmıyorum öyle olsaydı kesinlikle şu an bu sitede olmazdım kendimi geliştir me çabalarına girmezdim çünkü bende çok yıprandım baktım hep ben üzülüyorum hayır diyemediğimden insanları kıramadığımdan bencil ve kendini düşünen birini yarattım ne yazıkki saf damgası almak hırsız katil damgası gibi kötü bir şey bu devirde yıpranmammak için artık çevreye ve insanlara karşı nasıl duyarsız olabilirim diye kendimi eğitiyorum çünkü biliyorum ki kimse benim gibi değil beklentilerini bitir özlem işine ailene eğil sadece onları düşün dedim yeter iyi niyet sadece aileye olur dedim yaşasın vurdumduymazlık
longcoming' Alıntı:Hikmeti ehli olmayana vermeyin hikmete zulmetmiş olursunuz;ehli olandan da esirgemeyin ehli olana zulmedersiniz.
(Fih-i Mafih'den alıntı)