lilaslmn' Alıntı:paylaşıldıkça büyüyen tek şey sevgi olduğuna göre bazen aynı anda farklı yürekleretaşınabiliyor insan..
lilaslmn' Alıntı:paylaşıldıkça büyüyen tek şey sevgi olduğuna göre bazen aynı anda farklı yürekleretaşınabiliyor insan..
Conqueror' Alıntı:lilaslmn' Alıntı:paylaşıldıkça büyüyen tek şey sevgi olduğuna göre bazen aynı anda farklı yürekleretaşınabiliyor insan..
kesinlikle sana katılıyorum
faklı yüreklere taşınması bence biraz zor. Aynı duyguyu aynı hissiyatı besleyemezsin herkese.
Başta denildiği gibi biri sadece hoşlanma olur. Bence aynı anda iki sevgiyi(aşk bazında) kaldıramaz insan.
Ne yürek dayanır ne beyin. Bir noktadan sonra kısa devre yapar.![]()
beatıfulllife' Alıntı:ya arkadaşlar ben 2 deil 5 kişiyi seviyorum acaba bunlardan hangisi aşk hangisi sevgi bilmem ama sanırım gercekten sevebileceğim birini bulamamdım dememkki :'(
beatıfulllife' Alıntı:ya arkadaşlar ben 2 deil 5 kişiyi seviyorum acaba bunlardan hangisi aşk hangisi sevgi bilmem ama sanırım gercekten sevebileceğim birini bulamamdım dememkki :'(
Safari' Alıntı:Konu aşk olunca ilgi daha çok oluyor konuyaneyse..
Bence de insanın hayatında bir kişi olmalı yada şöyle söyliyeyim tek kişi olması gerekiyor..
Bir arkadaşımla bu konu hakkında konuşurken şunu söylemişti. "İnsan nerede ve kiminle olursa olsun hayalindeki partner ne ise karşısındakini onunla kıyaslar ondaki eksik noktalardan bir başkasında baskın bir şekilde vardır ve ona bu nedenle ilgi duyar. " bu sözler beni çok etkilemişti biraz düşündükten sonra haklı gerçekten bu şekilde dedim kendi kendime..
Bakış açısı..
Teşekkürler paylaşımın için..
su perisi' Alıntı:Arkadaşlar,erkeklerin fikrini almak isterdim bu konuda oldukça deneyimlilerdir![]()
Bayanın gönlü genelde tek odalıdır da,yakın çevremde sordugum kişiler arasında bu soruyu,duplexs daire şeklinde diye tarif edenler bile oldu... :sizin kalbiniz kat katlı hadi söyleyin,söz aramızda kalacak.. :
![]()
Korsan' Alıntı:Sever vesselam bu arada bayanın gönlğ genelde tek odalıdır felan hiç sanmam odanın büyüklüğü önemli peri.
Oda var odacık var vesselam ama bu erkek içinde gecerli bana sorarsanız çogu sevmez der ama sever abi.
Bu zamanda erkekler ne mecnun ne ferhat nede kerem nede romeo
Ha kadınlarda karsısındakiler gibi değil bu saydıklarımın.
Kısa ve net SEVER
Sever vesselam bu arada bayanın gönlğ genelde tek odalıdır felan hiç sanmam odanın büyüklüğü önemli peri.
Oda var odacık var vesselam ama bu erkek içinde gecerli bana sorarsanız çogu sevmez der ama sever abi.
Bu zamanda erkekler ne mecnun ne ferhat nede kerem nede romeo
Ha kadınlarda karsısındakiler gibi değil bu saydıklarımın.
Kısa ve net SEVER

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.