İnsan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi ?

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan İnsan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 60,056 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı İnsan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi ?
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan turtur
M

Meliha

Kullanıcı
13 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
sevgi çok farklı,sevgi bitmez karşılık beklemez gün geçtikçe büyür.
aşk sevgiyle birleşirse dünyanın en güzel duygusu olur.
ama tek başına geçicidir...
iki kişiyi sevmek bence olanaksız biri mutlaka hoşlantı geçici hevestir ???

L

lilaslmn

paylaşıldıkça büyüyen tek şey sevgi olduğuna göre bazen aynı anda farklı yüreklere  :)taşınabiliyor insan..

C

Conqueror

lilaslmn' Alıntı:
   paylaşıldıkça büyüyen tek şey sevgi olduğuna göre bazen aynı anda farklı yüreklere  :)taşınabiliyor insan..
faklı yüreklere taşınması bence biraz zor. Aynı duyguyu aynı hissiyatı besleyemezsin herkese.
Başta denildiği gibi biri sadece hoşlanma olur. Bence aynı anda iki sevgiyi(aşk bazında) kaldıramaz insan.
Ne yürek dayanır ne beyin. Bir noktadan sonra kısa devre yapar. :D

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Conqueror' Alıntı:
lilaslmn' Alıntı:

kesinlikle sana katılıyorum  :)

faklı yüreklere taşınması bence biraz zor. Aynı duyguyu aynı hissiyatı besleyemezsin herkese.
Başta denildiği gibi biri sadece hoşlanma olur. Bence aynı anda iki sevgiyi(aşk bazında) kaldıramaz insan.
Ne yürek dayanır ne beyin. Bir noktadan sonra kısa devre yapar. :D

L

lilaslmn

fatihcim;gerekirse midem de geniş yüreğimde..ama izninle şu cümlelerle noktalamak istiyorum..anlayabilene..

ısmarlama aşklara tahammülüm yok artık..
    ya beni adam gibi sev ya da çek git..
    tutku isterim ve delice sevmek..
    bir coştu mu dur durak bilmez bu yürek..
    yüreğini isterim,
    yürek ister benle sevişmek..
    ya adam gibi ya da çek git..
    hergün biraz daha zorlaşarak çıldırtmaksa niyetin
    ama seviyorsan yeter ki;
    ki zaten yüreği ortaya koyduk..tamam o zaman..
    ben bir deli çocuğum,
    ama ısmarlama aşklara tahammülüm yok artık..
    ya adam gibi ya da çek git..

kütahyalım

kütahyalım

Kullanıcı
2 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
kütahya
bilemiyorum ama bence gerçek aşk bir örüşte olmaz  zaman ister ama  bir insan iki şey düşünebilirse elbetteki iki kişiyi de sevebilir sizce bir insan iki şey düşünebilir mi  ???

B

beatıfulllife

Kullanıcı
1 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
ya arkadaşlar ben 2 deil 5 kişiyi seviyorum acaba bunlardan hangisi aşk hangisi sevgi bilmem ama sanırım gercekten sevebileceğim birini bulamamdım dememkki :'(

K

Kristal

beatıfulllife' Alıntı:
ya arkadaşlar ben 2 deil 5 kişiyi seviyorum acaba bunlardan hangisi aşk hangisi sevgi bilmem ama sanırım gercekten sevebileceğim birini bulamamdım dememkki :'(
:eek:

kütahyalım

kütahyalım

Kullanıcı
2 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
kütahya
beatıfulllife' Alıntı:

GALİBA ÖLE OLMUŞ DAHA BULAMIŞIN
??? KOLAY GELSİN HA BAK GERÇEK AŞK CANINI YAKAR AMA YİNE DE GÜZEL BİR DUYGUDUR. HANGİ AŞK CANINI YAKIYORSA BİL Kİ GERÇEKTİR

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Konu aşk olunca ilgi daha çok oluyor konuya :) neyse..

Bence de insanın hayatında bir kişi olmalı yada şöyle söyliyeyim tek kişi olması gerekiyor..
Bir arkadaşımla bu konu hakkında konuşurken şunu söylemişti. "İnsan nerede ve kiminle olursa olsun hayalindeki partner ne ise karşısındakini onunla kıyaslar ondaki eksik noktalardan bir başkasında baskın bir şekilde vardır ve ona bu nedenle ilgi duyar. " bu sözler beni çok etkilemişti biraz düşündükten sonra haklı gerçekten bu şekilde dedim kendi kendime..
Bakış açısı..

Teşekkürler paylaşımın için..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Çok hakılısın safari.. Sevmek deyince,sevgi ve aşkı birbirlerine karıştırıyoruz... Bu evli ve bekar olunca tabi biraz farklılaşıyor..Bekar olanların,yerleri dahamı geniş oluyor nedir:) biraz ondan,biraz bundan,biraz şundan:) arı gibi her çiçege konmak istiyorlar...
Bunu ben degil etrafımdaki  gençlerden gözlemliyorum... Ama aşk denince o farklı işte.. Aşk tek kişiliktir,sevgi çok :)

S

smyye

Kullanıcı
1 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
[
Safari' Alıntı:
Konu aşk olunca ilgi daha çok oluyor konuya :) neyse..

Bence de insanın hayatında bir kişi olmalı yada şöyle söyliyeyim tek kişi olması gerekiyor..
Bir arkadaşımla bu konu hakkında konuşurken şunu söylemişti. "İnsan nerede ve kiminle olursa olsun hayalindeki partner ne ise karşısındakini onunla kıyaslar ondaki eksik noktalardan bir başkasında baskın bir şekilde vardır ve ona bu nedenle ilgi duyar. " bu sözler beni çok etkilemişti biraz düşündükten sonra haklı gerçekten bu şekilde dedim kendi kendime..
Bakış açısı..

Teşekkürler paylaşımın için..
burda bir çelişki yokmu acaba?
hem aşk deyince söz konusu tek kişi olmalı deniyor hemde insan nerede kiminle olursa olsun kendisindekini karşısındakiyle yada elinde olmasını istedikleriyle kıyaslar deniyor.
ortada aşk varsa ki bu gerçekten gerçek aşksa yani şiirdede yazdığı gibi yürekler ortaya konmuşsa, sahte değilse yaşananlar, herşeye rağmen benim sevdiğim insan bu diyebiliyorsa bence kişiler ozaman zaten kaşını kaldırıp başkalarını inceleme, sevdiğinde olmayan özellikleri başkalarında arama yada başkalarında tatmin olma arayışına girmezler.
aşkta kıyaslama olmaz bence insan aşık olduğu insanı şunun veya bunun için sevmez.sadece o olduğu için sever herşeyine rağmen...
bu baharda aşksız geçmezki mantığındaysan vede yanındaki insanla sırf yalnız dolaşmim diye veya kafandaki başka düşünceler yüzünden birlikteysen o katlarla gökdelen bile kurulur...

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Bence buradaki temel sorun insanların sevgiyle(ya da aşkla) şehvet duygusunu birbirine karıştırıyor olmalarıdır.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çok özür dilerim, yazarın emeğine saygım vardır elbette, ama bu düşüncelerini, yazdıklarını, yaşantısını seviyorum anlamına gelmeyeceği için; hiç bir şekilde ısınamadığım yazıların, düşüncelerin sahibi, birileri (!) tarafından "Aşk Doktoru" olarak lanse edilmiş, ve bu alanda kendisini çok uzman gören Sayın Mehmet Çoşkundeniz'in bu konudaki bilirkişi raporunda yazan cümleleri aktarıyorum;
"Kime aşıksanız, kimi gördüğünüzde kalbiniz yerinden çıkacak gibi atıyorsa, kim dilinizi damağınızı kurutuyorsa, kim ellerinizi terletiyorsa, kimi düşünmeden bir saniye bile geçiremiyorsanız, ya da en azından öyle hissediyorsanız odur yüreğinizin gerçek sahibi!"
Hocamızın teşhisi budur! Sanırım çocukluğunda epey aşk romanı okumuş ve hatta Güzin Abla'yı ülkemizin Ordinaryüs Profesörü olarak kabul etmiş ve kendisinide Doktor olarak tanıtanlara saygı duymuş!

Su perisinin sorusu, insanın aynı anda iki kişiyi sevip sevemeyeceği aslında, aşktan söz etmemiş.
Aşk bana göre farklı bir şey zaten, 10 dakika için bile aşık olabilir insan gibi gelir bana hep. Hiç tanımadığımız birisinin bir bakışı kalbimizi çarptıverir aniden, ama o kişi çoktan yoluna devam etmiş, gözden kaybolmuş bile olabilir.
Ama sevmek bu kadar kolay mı?
"Sevgi emektir." sözü boşuna mı söylenmiş?
Onca emekten sonra, ortalık sakinleşince, dinginleşince bir başkasının bu durağanlığı hereketlendirdiği anda ona yönelmek ne kadar doğruysa...
Sevelim o zaman! 2 değil, yüreğimiz geniş, istesek aynı anda 12 kişiyi bile sığdırabiliriz.
Ne kadar doğru ve ahlaklıysa!
Bence...
Doktor değilim, uzman hiç değilim.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
su perisi' Alıntı:
Arkadaşlar,erkeklerin fikrini almak isterdim bu konuda oldukça deneyimlilerdir:)
Bayanın gönlü genelde tek odalıdır da,yakın çevremde sordugum kişiler arasında bu soruyu,duplexs daire şeklinde diye tarif edenler bile oldu... ::) sizin kalbiniz kat katlı hadi söyleyin,söz aramızda kalacak.. ::)
Sever vesselam bu arada bayanın gönlğ genelde tek odalıdır felan hiç sanmam odanın büyüklüğü önemli peri.
Oda var odacık var vesselam ama bu erkek içinde gecerli bana sorarsanız çogu sevmez der ama sever abi.
Bu zamanda erkekler ne mecnun ne ferhat nede kerem nede romeo :)
Ha kadınlarda karsısındakiler gibi değil bu saydıklarımın.
Kısa ve net SEVER

D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:
Sever vesselam bu arada bayanın gönlğ genelde tek odalıdır felan hiç sanmam odanın büyüklüğü önemli peri.
Oda var odacık var vesselam ama bu erkek içinde gecerli bana sorarsanız çogu sevmez der ama sever abi.
Bu zamanda erkekler ne mecnun ne ferhat nede kerem nede romeo :)
Kısa ve net SEVER
:alkis :alkis :alkis

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu zamanda erkekler ne mecnun ne ferhat nede kerem nede romeo
Kısa ve net SEVER
Yani 2 kişiyi aynı anda sever?
Öyle mi Korsan?

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Evet sever.Fakat ilişki düzeyine de varmışsa bu kişiyi çok yıpratır.
Sonuçta yaşanılan böyle üçgenler ahlaklı değildir ve kişiye zarar verir.Aşmak gerekir.

B

BLacKBeRRy

Kullanıcı
13 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sevmese iyi olur diye geçirdim içimden..  :mad:  :p