Bence de, aşmışlar olayı ;D ;Defsane_18' Alıntı:dublex daire süpermiş yaa ;D ;D ;D
su perisi' Alıntı:Arkadaşlar,erkeklerin fikrini almak isterdim bu konuda oldukça deneyimlilerdir![]()
Bayanın gönlü genelde tek odalıdır da,yakın çevremde sordugum kişiler arasında bu soruyu,duplexs daire şeklinde diye tarif edenler bile oldu... :sizin kalbiniz kat katlı hadi söyleyin,söz aramızda kalacak.. :
![]()
Beğnemezm miyim şekerimSUNFLOWERS' Alıntı:su perisi' Alıntı:Arkadaşlar,erkeklerin fikrini almak isterdim bu konuda oldukça deneyimlilerdir![]()
Bayanın gönlü genelde tek odalıdır da,yakın çevremde sordugum kişiler arasında bu soruyu,duplexs daire şeklinde diye tarif edenler bile oldu... :sizin kalbiniz kat katlı hadi söyleyin,söz aramızda kalacak.. :
![]()
Sen bizi beğenmiyormusun? ;D ;D
SUNFLOWERS' Alıntı:Devir değişti artık,şimdi tek odalı erkekler !!!!;D ;D ;D
GulsahToptas' Alıntı:SUNFLOWERS' Alıntı:Devir değişti artık,şimdi tek odalı erkekler !!!!;D ;D ;D
süper bir yorum![]()
Sevgi anlamında; evet.su perisi' Alıntı:Arkadaşlar,erkeklerin fikrini almak isterdim
Sevgili babında Emine...Kristal' Alıntı:iki çocuğumu da aynı derece de çok seviyorum.
Hatta aşığım.![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.