H
hayalhane
bence sevebilir...
yahu insan budideM' Alıntı:Ben o kadar katı bakamıyorum, kalıba sokamıyorum. İnsanoğlu, herşey yapabilir..
ee anlamadın yav??dideM' Alıntı:Sever ama bilemeyebilir nasıl oluyor yav? Sevdiğini bilemiyorsa uzak dursun bi kere en başta)
Neyse..
benimki???dideM' Alıntı:Yav o olabilir de iki kişiyi aynı anda severken olmaz herhalde? Yani seninki bundan farklı sanırım değil mi?
Seninki derken yaşadığın demek istemedim, yazdığın demek istedim.)benimki???
Tamam, anladım sanıyorum. Demek istediğin, bazen insan sevdiğini kendisine bile itiraf edemeyip o insana olan duygularını zıt duygularla ifade eder demek istiyorsun. Bence bu da yanlış, sevmek güzel bir şey, utanılacak bir şey değil, neyse ama anlamışım değil mi? ;Dyahu ben tam ifade edemiyorum biraz yardımcı ol yahu
bide öyle aşk meşk konusu anlamam ben
hay Allah 100000 razı olsuuundideM' Alıntı:Seninki derken yaşadığın demek istemedim, yazdığın demek istedim.)benimki???
Tamam, anladım sanıyorum. Demek istediğin, bazen insan sevdiğini kendisine bile itiraf edemeyip o insana olan duygularını zıt duygularla ifade eder demek istiyorsun. Bence bu da yanlış, sevmek güzel bir şey, utanılacak bir şey değil, neyse ama anlamışım değil mi? ;Dyahu ben tam ifade edemiyorum biraz yardımcı ol yahu
bide öyle aşk meşk konusu anlamam ben
;D ;D Ohh rahatladıkçok çok iyi anlamışsın
beni bu zorluktan kurtardın
ama tezime yanlış dedin o ayrı