İnsan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi ?

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan İnsan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 60,055 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı İnsan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi ?
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan turtur
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben o kadar katı bakamıyorum, kalıba sokamıyorum. İnsanoğlu, herşey yapabilir.. :)

H

hayalhane

dideM' Alıntı:
Ben o kadar katı bakamıyorum, kalıba sokamıyorum. İnsanoğlu, herşey yapabilir.. :)
yahu insan bu
sever ama bilmeye bilir
kimi insan sevdiği tarafa gıcık olduğunu sanır
yada öle düşünür de
yakıştıramaz kendine :D

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sever ama bilemeyebilir nasıl oluyor yav? Sevdiğini bilemiyorsa uzak dursun bi kere en başta:))
Neyse..

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Sevmesi ayrı birşey,onunla görüşüp görüşmemesi ayrı birşeydir.
Sınırı bu belirler sanırım.

Bir de sevgiden bahsediyoruz,zamandan zamana,kişiden kişiye değişebilecek son derece göreceli bir kavram.
Sevgiden kasıt,ancak yaşanılan zamanla belirginleşiyor sanırım.

H

hayalhane

dideM' Alıntı:
Sever ama bilemeyebilir nasıl oluyor yav? Sevdiğini bilemiyorsa uzak dursun bi kere en başta:))
Neyse..
ee anlamadın yav?? :D
ama olabilir bence
şimdi örenek vermek istemiyorum dideM :-[
yani olabilin bişey
sevipte kendine yediremeyip,yani sevmeyi kendine zorsunan
ama benn buna gıcık oluyom,sinir oluyom der
aşığım demez
bunu demek istedim yav:D :) :)
açıklayıcı oldumu : )

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yav o olabilir de iki kişiyi aynı anda severken olmaz herhalde? Yani seninki bundan farklı sanırım değil mi?

H

hayalhane

dideM' Alıntı:
Yav o olabilir de iki kişiyi aynı anda severken olmaz herhalde? Yani seninki bundan farklı sanırım değil mi?
benimki??? :) :)
benim böyle bişeyim yok : )
bu konuda sana katılıyorum aynı anda olamaz ama
kalbinde yeri olur
yahu ben tam ifade edemiyorum biraz yardımcı ol yahu
bide öyle aşk meşk konusu anlamam ben
ben bir garip dervişim  ;D ;D ;D

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Seninki derken yaşadığın demek istemedim, yazdığın demek istedim.:))

Tamam, anladım sanıyorum. Demek istediğin, bazen insan sevdiğini kendisine bile itiraf edemeyip o insana olan duygularını zıt duygularla ifade eder demek istiyorsun. Bence bu da yanlış, sevmek güzel bir şey, utanılacak bir şey değil, neyse ama anlamışım değil mi?  ;D

H

hayalhane

dideM' Alıntı:
Seninki derken yaşadığın demek istemedim, yazdığın demek istedim.:))

Tamam, anladım sanıyorum. Demek istediğin, bazen insan sevdiğini kendisine bile itiraf edemeyip o insana olan duygularını zıt duygularla ifade eder demek istiyorsun. Bence bu da yanlış, sevmek güzel bir şey, utanılacak bir şey değil, neyse ama anlamışım değil mi?  ;D
hay Allah 100000 razı olsuuun:D
çok çok iyi anlamışsın
beni bu zorluktan kurtardın
ama tezime yanlış dedin o ayrı :D ;D ;D

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
çok çok iyi anlamışsın
beni bu zorluktan kurtardın
ama tezime yanlış dedin o ayrı
  ;D ;D Ohh rahatladık:)

Yani bence yanlış tabii. Öyle şeylere hiç gerek yok, her zaman istediğini yaşamakta yarar var. Daha güzel yaşarsın.

Neyse, konu sahibi kızacak bize, bayağı dağıttık konuyu. :)

S

salihahmed

Şimdilerde artık herkesin sevgi anlayışı farklı.Onun için cevaplarda farklı oluyor.Sevgi nerden geliyor kaynağı ne insanın elindemi ?Bu soruların yanıtını vermeden senin soruyu cevaplamak bence zor.

D

Düş

Kullanıcı
22 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.kardelen.in
Bana göre düşünmek bile ihanettir. Sevgilin sevdiğim dediğin biri varken başkasına da aynı anda aşık olmak devir nereye doğru değişirse değişsin  insanın kendini kandırmasından başka birşey değildir. Özüne bakarsakda sevgiliye olmasa bile sevgiye ihanet olur.
Konu üzerinde ki şahsi düşüncelerim bu yönde...

Ç

çocuk

Kullanıcı
2 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Nevşehir
aslında o insanın insanlığına kalmış bişeydir bu!...  ;)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Aç gözlülükten başka bişey değildir. Burada ki sevgiyi ben ilşkiler bazında değerlendirerek böyle bir durumu oluşturmak ya da sınırı koymak kişinin kendi elindedir. Akıl bizlere boş yere verilmemiş.
Zaten dünyanın çivisi çıkmış hergün herkes başka biriyle artık bu ilşkileride bu insanlarıda midem kaldırmıyor. Hani bunu yapanlar için aklıma şu geliyor bu dünyada yaptıklarınız yanınıza kar kalmaz. Eğer amaçsız yaşıyor olsaydık imtihan dünyasında olmasaydık o halde varolmanın hiç bir anlamı olmazdı...

Neyse kısacası böyle bir durum olamaz. Bunu yapan en yakın arkadaşım da olsa karşısında beni bulur... Herkes çamura battı diye daha çok onları batırmak yerine elinden tutup çekmek gerek diye düşünmekteyim :(

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İnsanoğlu her şeyi yapabilir ama iki kişiyi aynı anda sevemez yani sever ama onun gözüdür onun kaşıdır oda sevmek değildir zaten aslında ikisinide sevmiyordur

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
İki kişiyi sevmek 'ayarlı saat' gibidir.
Gündüz onu seversin,
Gece aklına eskiler gelir.
Bir gün uyanırsın,
Bir gün....

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ve o gün gelip  tek başına kaldığında karanlık vede karışık mazin bir filim olur karşında
"ahh ben ne"yaptımmm." dersin ama geçmişler ola:)