Cσ∂єx' Alıntı:Aldatmayı üzerinize sindirmişseniz ve bu sizin için doğalsa "kendinizi kandırabilirsiniz"
Gönül bu yaa, dersiniz.
2 kişi değil ; 12 kişi girer.
Bu konuda katşıt tez zavunmaya cesaret edememiştim : (
Aynen katılıyorum nden olmasın?
cümlesinin manasını bilen insan sayısı artık çok azCσ∂єx' Alıntı:Gönül bu yaa, dersiniz.
evet evet ;D işte bukadar yhaASLIHAN' Alıntı:Kendimi neden en çok bu konuda geliştirdiğimi hiç anlamıyorum
Yanıt : Aynı anda iki kişiyi de sevdiğini iddia eden aslında ikisini
de sevmiyordur bence Türk filmlerinde genelde 3. şahısla gidilir çünkü :kahkaha
Evet iki aşk arasında kalarak aynı anda iki kişi sevilmez..longcoming' Alıntı:Bence empati kurup aynı şeyin kendimizin başına geldiğini düşünelim.
Birisini seviyorsunuz,o sizle beraber bir başkasını da seviyor.
Paylaşabilirmiydiniz?
ben söleyim benim kalbim gökdelen gibiSu Perisi' Alıntı:Arkadaşlar,erkeklerin fikrini almak isterdim bu konuda oldukça deneyimlilerdir
Bayanın gönlü genelde tek odalıdır da,yakın çevremde sordugum kişiler arasında bu soruyu,duplexs daire şeklinde diye tarif edenler bile oldu... : sizin kalbiniz kat katlı hadi söyleyin,söz aramızda kalacak.. :
arayan bide bulan var mı acaba...vega' Alıntı:sever sever ikiyide sever beşide sever onuda sever ama kaçına gerçekten aşık olur bilemem hoş zaten ilişkilerde gerçek aşkı arayan kaç kişi kaldı acaba...
ben söleyimvega' Alıntı:gerçek aşk var mı acaba oda muamma bu konulara dalmamam lazım benim içinden çıkamıyorum
valaha arada en güzeli ilahi aşkvega' Alıntı:onun varlığından şüphe duymuyorum ama işte şu karşı cinse kayıtsız şartsız bağlanma olayını çözemedim bi kere her seferinde biri daha çok seviyo ve daha çok üzülüyo şimdi bunun neresi adil neresi yüceee kocamann kutsall duygu olan aşk? neyse konuyu dağıttık baya