Günümüzün popüler mesleği nedir?

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Meslekler Rehberi kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Günümüzün popüler mesleği nedir? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61,381 kez görüntülenmiş, 155 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Meslekler Rehberi
Konu Başlığı Günümüzün popüler mesleği nedir?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan shrewd_ua
P

PSİKO

Kullanıcı
30 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
çanakkale
muhasebe dermişimm şaka şaka şuan muhasebe ile uğrasıyorumm...

benceeee  tıbbi mümessill............ ;) ;)

M

menzup

Kullanıcı
9 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
genetik bilimleri mühendisliği, biyoteknoloji uzmanlığı,uluslararası hukuk bence bu tür meslekler neden derseniz hepsi günümüzün eksik olan materyallerin gelişmesi için bu tür mesleklerin önemini artırmıştır onun için bence bu meslekler günümüzde popüler... :)

R

real_tuce

Kullanıcı
6 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bence şu andaki en gözde meslek okul öncesi eğitimi günümüzün yetişkinleri olacak o küçücük çocukları kendi kişilikleri doğrultusunda şekillendirmek kadar hem zewkli hemde rahatlatıcı bi meslek olamaz ufak tefek zorlukları olsada okul öncesi eğitim almış çocuklar paylaşımcı , kendini ifade edebilen we sosyal bireylerdir(istisnalar kaideyi bozmaz) bence öle yani ;)

A

anti-biyotik

Kullanıcı
14 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
düzcee
fizik tedavi ve rehabilistasyon hakkındaki düşünceleriniz nelerdirr :D:D

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
bence sarkıcılık mikrofonu alan eline sarkı söylüyo cogu insan ünlü olma sevdasında :mad: :mad: :mad:

ama en güzel meslek ögretmenlik :)

G

GAMZE_23

Kullanıcı
14 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
ELAZIĞ
E BUKADAR MESLEĞİN, HİZMETİN TANITILMASI GEREK, ANLAMLANDIRILMASI, ÜRETİLENİ VE VERİLMEK İSTENENİ SUNMAK GEREK BENCE REKLAMCILIK İYİ MESLEK  ;) 8)

T

tnctrkcell

GAMZE_23' Alıntı:
E BUKADAR MESLEĞİN, HİZMETİN TANITILMASI GEREK, ANLAMLANDIRILMASI, ÜRETİLENİ VE VERİLMEK İSTENENİ SUNMAK GEREK BENCE REKLAMCILIK İYİ MESLEK  ;) 8)
hmm akıllıca :)

H

hulya_54

Kullanıcı
26 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
adapazarı
en iyi ideal meslek ögrentmenlik ama çogu kişi muhasebe işini yapıyo aynen benim gibi

R

real_tuba

Kullanıcı
5 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bbence anaokulu ogretmanlıgı...gercı artık ınsanların bu konu da gozu acıldı we okuloncesının nemını kawradılar...EEEkolay bı sey degıl.0_6 yas gurububdakı cocuklara dawranıs kzandırıoruz dı mı ama

M

M e l i k e

Kullanıcı
11 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
bn basın yayın die düşünüorum we orda okumak istiorum ama sözeldn we bn eşit ağırlığım mecburen başka bi meslek düşünmeye başlıcam

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Uzunca bir aradan sonra yeniden aranıza katıldığım için izninizle bir sorum var;
Popülerlikten anlamam gereken nedir?
Gözde meslek mi? Para kazandıran meslek mi? Seçilmesi öngörülen meslekmi?
Codex Bey?:) Yanıt aldığımda soruya yanıt verebilirim.
Teşekkürler.

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Zynep' Alıntı:
Uzunca bir aradan sonra yeniden aranıza katıldığım için izninizle bir sorum var;
Popülerlikten anlamam gereken nedir?
Gözde meslek mi? Para kazandıran meslek mi? Seçilmesi öngörülen meslekmi?
Codex Bey?:) Yanıt aldığımda soruya yanıt verebilirim.
Teşekkürler.
Zaten hepsi birbirini tamamlıyor mu?
Gözde olan meslek, iyi kazandırır. (Tabi gönül kuruluşlarına verdiğiniz çalışmalar değil. Keşke herkes bir el atsa...) Sanırım bu parantezle de en son sorulan suali çürüttüm.

Ama daha açık ve net sorayım. Şöyle :
Meslek hem toplum içinde iyi bir yerde dursun (sıfat olarak), hem de getirisi iyi olsun (maddi olarak)...

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
O zaman yanıtım değişmez; Herzaman her ülkede hem saygınlık kazandıracak hem gelir getirecek meslek hep doktorluk, her zaman doktorluktur.
Şimdi bana itirazlar olabilir ancak ben istatistiki verileri sunarım:)
Ama kısa vadede iyi gelir getiren meslekler; topa hakimiyetin, fiziğin ve ayağın iyiyse topçu, fiziğin, sahnen, sesin iyiyse artist ol:)
Şaka bir yana, elbette her mesleğin özellikle kişinin kendi seçimi olan mesleklerin kişiye, amaçlarını doğru saptar ve uygun koşulları bulursa maddi, manevi getirisi yüksek olacaktır.

A

ayben

size katılıyorum zeynep hanım insan severek isteyerek bir işe sarılırsa ondan maddi manevi kazancı çok büyük olacaktır :)

T

tera_1032

valla maddi olarak bana kazancı olmasada manevi olarak meslegim bayağı seyler veriyo bana
kendimi daha iyi hissediyorum
severekte yapıyorum işimi.......

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Zynep' Alıntı:
O zaman yanıtım değişmez; Herzaman her ülkede hem saygınlık kazandıracak hem gelir getirecek meslek hep doktorluk, her zaman doktorluktur.
Ama kısa vadede iyi gelir getiren meslekler; topa hakimiyetin, fiziğin ve ayağın iyiyse topçu, fiziğin, sahnen, sesin iyiyse artist ol:)
Şaka bir yana, elbette her mesleğin özellikle kişinin kendi seçimi olan mesleklerin kişiye, amaçlarını doğru saptar ve uygun koşulları bulursa maddi, manevi getirisi yüksek olacaktır.
Çok büyük de bir doktor açığı var ülkenin. Ciddi anlamda değerlendirilecek bir meslek.

T

tera_1032

Cσ∂єx' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Çok büyük de bir doktor açığı var ülkenin. Ciddi anlamda değerlendirilecek bir meslek.
bence acıklık yok acıklığı yapan doktorlar bazı nedenler etkisinde kabul etmiyolar sonrada ya işlerini bırakıyorlar ya da yurtdısına cıkıyoyorlar benim fikrim bu

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Türkiye'deki günlük hasta sayısına (istatistik olarak bunlar ilgili kurumlarda mevcuttur. Dpt, tüik gibi...) ve fiili doktor sayısına bakıp, ortalamayı aldığınızda günde bir doktora kaç hasta düştüğünü ve kaç dk. düştüğünü görebilirsiniz. Bunu OECD ve 1. dünya ülkeri ile kıyasladığınızda da ne kadar geride kaldığınızı/kaldığımızı görebilirsiniz.

Daha da acısı, bu ülkenin genel tablosunda hal böyleyken ; nufüsu yoğun ancak doktor sayısı az olan bölgelerimize de göz atarsak durumun daha içler acısı olduğunu görebilirsiniz.

Zaten bu dediklerimi de devlet boş doktor kontenjanları ile tasdikliyor. Ancak bunun bile yetersiz olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde öğretmenler, akademisyenler vs.

Bu konuya hiç girmiyim. Çünkü akşama kadar yazarım.