çok teşekkür ederimmmbuLut' Alıntı:en önemlisi de bu zaten.ne mutlu sana tnctrkcell.okulunda ve ileride iş hayatında başarılar
hmm akıllıcaGAMZE_23' Alıntı:E BUKADAR MESLEĞİN, HİZMETİN TANITILMASI GEREK, ANLAMLANDIRILMASI, ÜRETİLENİ VE VERİLMEK İSTENENİ SUNMAK GEREK BENCE REKLAMCILIK İYİ MESLEK 8)
Zaten hepsi birbirini tamamlıyor mu?Zynep' Alıntı:Uzunca bir aradan sonra yeniden aranıza katıldığım için izninizle bir sorum var;
Popülerlikten anlamam gereken nedir?
Gözde meslek mi? Para kazandıran meslek mi? Seçilmesi öngörülen meslekmi?
Codex Bey? Yanıt aldığımda soruya yanıt verebilirim.
Teşekkürler.
Çok büyük de bir doktor açığı var ülkenin. Ciddi anlamda değerlendirilecek bir meslek.Zynep' Alıntı:O zaman yanıtım değişmez; Herzaman her ülkede hem saygınlık kazandıracak hem gelir getirecek meslek hep doktorluk, her zaman doktorluktur.
Şimdi bana itirazlar olabilir ancak ben istatistiki verileri sunarım
Ama kısa vadede iyi gelir getiren meslekler; topa hakimiyetin, fiziğin ve ayağın iyiyse topçu, fiziğin, sahnen, sesin iyiyse artist ol
Şaka bir yana, elbette her mesleğin özellikle kişinin kendi seçimi olan mesleklerin kişiye, amaçlarını doğru saptar ve uygun koşulları bulursa maddi, manevi getirisi yüksek olacaktır.
bence acıklık yok acıklığı yapan doktorlar bazı nedenler etkisinde kabul etmiyolar sonrada ya işlerini bırakıyorlar ya da yurtdısına cıkıyoyorlar benim fikrim buCσ∂єx' Alıntı:Çok büyük de bir doktor açığı var ülkenin. Ciddi anlamda değerlendirilecek bir meslek.Zynep' Alıntı:O zaman yanıtım değişmez; Herzaman her ülkede hem saygınlık kazandıracak hem gelir getirecek meslek hep doktorluk, her zaman doktorluktur.
Şimdi bana itirazlar olabilir ancak ben istatistiki verileri sunarım
Ama kısa vadede iyi gelir getiren meslekler; topa hakimiyetin, fiziğin ve ayağın iyiyse topçu, fiziğin, sahnen, sesin iyiyse artist ol
Şaka bir yana, elbette her mesleğin özellikle kişinin kendi seçimi olan mesleklerin kişiye, amaçlarını doğru saptar ve uygun koşulları bulursa maddi, manevi getirisi yüksek olacaktır.