Geleceğin Meslekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Psikoloji

Teknolojinin hızla gelişimi beraberinde bazı olumsuzlukları da getirmektedir. Bu nedenle teknolojik gelişmeler yaşanırken bir yandan onun getirdiği olumsuzlukları da bertaraf etmek için sosyal bilimlerde ve özellikle psikoloji alanında yetişmiş insan gücüne ihtiyaç vardır.

Bu fakir hep bir antropolog olmak istemiştir... Ama küçükken bu mesleği kimse bana anlatmamıştır.

İnsanları dinlemek ve onların yüreklerini ferahlandırmak en çok sevdiğim iş...

bnm hedefim reklamcılık sinema ydı iyi bi hedefim warmış inş. ulaşabilirim..
paylaşım için tşkürler...

Merhabalar...
Ben Jeoloji Mühendisliği okuyorum. Kimine göre gelecek vaadeden bir meslek kimine göre ise önü kapalı bir bölüm... bunu zaman gösterecek... Ama Tıp okumak isterdim kısmet :(

BEN DE MÜZİK DİYORUM....GECEN YIL KONSERVATUARDAYDIM(OPERA).. AMA BENİM İSTEDİĞİM EĞİTİM FAKÜLTESİYDİ..BIRAKTIM...SU AN DA AÖF MALİYE OKUYORUM ;D 
  AMA İÇİMDE MÜZİK......MÜZİİİİİİKKKKKKK....

YAŞAM KOÇU

Gerçekten ulaşmak istediğiniz hedefleri belirlemeniz için sizi cesaretlendireceğim
Kendi başınıza şimdiye kadar yaptığınızdan daha fazlasını yapmanızı isteyeceğim
Daha çabuk sonuçlar elde edebilmeniz için odaklanmanıza yardımcı olacağım
Size daha fazlasını gerçekleştirmeniz için gerekli araçları, desteği ve yapıyı sağlayacağım
İçimizde sakladığımız korkular ile yüzleştireceğim...

Psikoloji

Teknolojinin hızla gelişimi beraberinde bazı olumsuzlukları da getirmektedir. Bu nedenle teknolojik gelişmeler yaşanırken bir yandan onun getirdiği olumsuzlukları da bertaraf etmek için sosyal bilimlerde ve özellikle psikoloji alanında yetişmiş insan gücüne ihtiyaç vardır.

Olabilirimm belkideee.. :)

sanırım geleceğin mesleklerinden birine sahip değilim:)ama eğitim sektöründeyim.öğretmene ihtiyaç bitmediği sürece geleceğin mesleklerinden biri olarak gördüğüm ingilizce öğretmenliği okuyorum :)
hangi meslek dalında olursa olsun birey kendi mesleğinde en iiyisini yapmalı böylelikle kendini en iyi yerlere taşımalı diye düşünüyorum:)

::)ikisi de farklı gibi gözüken ama birbirine yakın,insan kaynaklı meslekler...bence bu kadar kararsız olma,kendine en iiyi hangisini yatkın görüyosan o yönde hedefler belirle ona göre çalış,ama her ikiside insan kaynaklı,,özveri isteyen meslekler ,,hayırlısını iste sadece...kolay gelsin..

vay be:D güzelmiş tabii bunlar sadece bir düşünce illa olacak diye bişi yok 1 dk sonra ne olacağı belli değil dünyanın bir anda tüm dengelerde değişebilir  ::)

Geri