Böyle düşünmen için daha çok erken değil mi Morkız.. Şimdi senin yaşında olmayı ne çok isterdimmorkiz' Alıntı:ya ben küçüklüümden beri müzik adına bişeler başarmak istiodm.ama annem bunun sadece bir heves olduunu düşünüodu. hiç destek olmadı bana :'( ama bu istek hala içimde war.we yok olacaını da sanmıorm.en büyük hayalm bile diyebilirm çok ii bir müzisyen olmak.ama neymiş...''elinde önce altın bi bileziğin olsun,müzikle de hobi olarak uğraşırsın.'' ailemdeki herkes böle diyo. :'( yani kibarca ''bu mesleğin bi geleceği yok,şarkıcı olup da napıcan'' mı demek istiolar artk bilmiorm.böle ortada kaldm işte.napıım ben şimdi :'(
meslek seçimi için ilgilerini,yeteneklerini ve değerlerini öncelikli olarak gözden geçirdikten sonra, değişik meslek belirleme envanterleri bulunuyor.bunları alanında uzman bir kişi ile değerlendirdiğin zaman eminim ki ne istediğini bulmak daha kolay olacaktır.bol şansokt' Alıntı:ben daha gerçekten ne istediğimi bilmiyorum...bir insan gerçekten ne istediğini nasıl anlayabilir?????? :-\ yardım edecek olan? :’(
Muhasebe de biraz sayıla kaçmıyo mu??Peki ne olmak istiyorsunserhat3649' Alıntı:yaa ben meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum 4 yıllık kazanamadım kazansamda öğretmen olucam başka çarem yok ben öğretmen olmak istemiyorum sayısalım çok güzel
bişe sorucam ben bu sene 2 yıllığa gitsem dikey geçişle bilgisayar mühendisliğine geçiş hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
kardeş miyiz acaba ?? bizimkiler de aynısını söylediler. hocam çok iyi bir müzik kulağımın olduğu, yeteneğin harcanmaması gerektiğini söylemişti.. sonuçç.... " hı hı, ama hocam biliyorsunuz ki... " oldu. bilgisayar istiyordum, endüstri oldu. bakalım geleceğim nasl olacakmorkiz' Alıntı:ya ben küçüklüümden beri müzik adına bişeler başarmak istiodm.ama annem bunun sadece bir heves olduunu düşünüodu. hiç destek olmadı bana :'( ama bu istek hala içimde war.we yok olacaını da sanmıorm.en büyük hayalm bile diyebilirm çok ii bir müzisyen olmak.ama neymiş...''elinde önce altın bi bileziğin olsun,müzikle de hobi olarak uğraşırsın.'' ailemdeki herkes böle diyo. :'( yani kibarca ''bu mesleğin bi geleceği yok,şarkıcı olup da napıcan'' mı demek istiolar artk bilmiorm.böle ortada kaldm işte.napıım ben şimdi :'(
Niçin ağlıyorsunuz?TatlRya' Alıntı: