rosecan' Alıntı:olay bir üniveristede prof ve öğrencisi arasında geçer.Öğrenci yemekhanede boş yer bulamadığı için profesörün yanına oturu.Profesör bu druumu kabullenemz ve öğrenciye
-öküzlerle kuşlar aynı masada oturamaz der
öğrenci hiç bozuntuya vermeden
-ozamn ben uçayım diyerek kalkar.profesör bu durumu içine sindiremeyince öğrencinin sınavdan kalması için elinden geleni yapar fakat öğrenci soruları eksizkiz cevaplandırı.bunun üzerine profesör öğrnciye sana bi soru soracağım der
-yolda karşına iki kese çıktı birinde akıl birinde para var hangisini alırdın?
-parayı der.
profesör ben aklı alırdım der öğrenci cvbı heemn yapıştırır
-insan neye ihtiyaç duyarsa onu alır.
çıldırmak üzeredir profesör ve öğrencinin sınav kağıda kocaman harflerle ÖKUZ yazar öğrenciye veriri öğrenci sınav kağıdının alıdıktan bi kaç dk sonra prof odasına girer
- hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerdee![]()
![]()
![]()
karagün' Alıntı:Bilin Balkalım...
Şakacı pilot iniş yaparken kuleye her seferinde 'bilin bakalım ben kimim?'
der.
Kuledekiler çok sinir olurlar.
Bir gece pilot yine 'bilin bakalım ben kimim?' der.
Kuledekiler ışıkları söndürürler:'bil bakalım pist nerede?' : )
;D ;D ;D off çok iyiydi.Ebru' Alıntı:Adamin biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasini gorür. bakar ki 3 milyar küsür lira fatura.Beyninden vurulmusa döner. Hemen ayrintili fatura ister. Fatura gelir. Aranan bütün numaralar adamin arkadaslarina ve dostlarina aittir. Adam 'Bu nasil olur? Ödeyecegiz mecburen' der. Osirada gözü papaganina takilir. Bir an tereddüt eder. Gece papagani gözlemeye karar verir. Papagan kafesinden çikar ve telefonun basina gidip rehberi açar, adamin arkadaslarini tek tek arayip saatlerce konusmaya baslar. Adam sinirden çildirmis bir sekilde papagani yakalar ve kanatlarindan duvara çiviler.
Papagan çarmiha gerilmis bir vaziyette duvarda asili kalmistir. Adam sinirle papagani azarlar;
-Bir hafta burada asili kal da aklin basina gelsin. Çek bakalim cezani. Adam gider. Papagan bir bakar karsi duvardaçarmiha gerilmis Isa heykeli durmakta. Hemen muhabbete koyulur;
-Birader sen ne kadardir buradasin?
-2000 yildir buradayim, der heykel.... Papagan hayretler içinde kalir;
-Ohaaaa! ......... Nereyi aradın lan öyle? ;D
;D ;D Süperdi Ebru teşekkürler ;DEbru' Alıntı:Adamin biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasini gorür. bakar ki 3 milyar küsür lira fatura.Beyninden vurulmusa döner. Hemen ayrintili fatura ister. Fatura gelir. Aranan bütün numaralar adamin arkadaslarina ve dostlarina aittir. Adam 'Bu nasil olur? Ödeyecegiz mecburen' der. Osirada gözü papaganina takilir. Bir an tereddüt eder. Gece papagani gözlemeye karar verir. Papagan kafesinden çikar ve telefonun basina gidip rehberi açar, adamin arkadaslarini tek tek arayip saatlerce konusmaya baslar. Adam sinirden çildirmis bir sekilde papagani yakalar ve kanatlarindan duvara çiviler.
Papagan çarmiha gerilmis bir vaziyette duvarda asili kalmistir. Adam sinirle papagani azarlar;
-Bir hafta burada asili kal da aklin basina gelsin. Çek bakalim cezani. Adam gider. Papagan bir bakar karsi duvardaçarmiha gerilmis Isa heykeli durmakta. Hemen muhabbete koyulur;
-Birader sen ne kadardir buradasin?
-2000 yildir buradayim, der heykel.... Papagan hayretler içinde kalir;
-Ohaaaa! ......... Nereyi aradın lan öyle? ;D
agokalper' Alıntı:daha öncede okumuştum bunu.. pek hoş değil gibi ama yinede paylaşım emeğine teşekkürler![]()
Offff balık baştan kokmuş ;D+ödenek yetersizliği nedeniyle bu yıl kadeş savaşı yapılmayacaktır,bilginize..

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.