FIKRALAR

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde keyman tarafından oluşturulan FIKRALAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191,832 kez görüntülenmiş, 698 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı FIKRALAR
Konbuyu başlatan keyman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
rosecan' Alıntı:
olay bir üniveristede prof ve öğrencisi arasında geçer.Öğrenci yemekhanede boş yer bulamadığı için profesörün yanına oturu.Profesör bu druumu kabullenemz ve öğrenciye
-öküzlerle kuşlar aynı masada oturamaz der
öğrenci hiç bozuntuya vermeden
-ozamn ben uçayım diyerek kalkar.profesör bu durumu içine sindiremeyince öğrencinin sınavdan kalması için elinden geleni yapar fakat öğrenci soruları eksizkiz cevaplandırı.bunun üzerine profesör öğrnciye sana bi soru soracağım der
-yolda karşına iki kese çıktı birinde akıl birinde para var hangisini alırdın?
-parayı der.
profesör ben aklı alırdım der öğrenci cvbı heemn yapıştırır
-insan neye ihtiyaç duyarsa onu alır.
çıldırmak üzeredir profesör ve öğrencinin sınav kağıda kocaman harflerle ÖKUZ yazar öğrenciye veriri öğrenci sınav kağıdının alıdıktan bi kaç dk sonra prof odasına girer
- hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerdee  :) :) :)
:alkis  tek kelimeyle süper  :ahah

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
ya fıkra değil ama süper bir videodan kesit(zileli deli cemal). ekşisözlükten kopyaladım hahah off  ;D ;D ;D ilerde bende böyle olcam

spiker: cemal merhaba, 25 trilyon sana çıkarsa milli piyango ikramiyesinde ne yaparsın?
cemal: bana amorti çıkarsa ne ala, gerçek diyom
spiker: amorti mi çıkıyo?
cemal: bilet alıyom amorti çıkıyo, kendi param yani biletin parası uçuşuyo da, ...ben iddaada kalsa ne diyim yani
spiker: peki yok çok para çıksa ne yaparsın?
cemal: yakarım
spiker: parayı mı yakacaksın?
cemal: niye yakmayayım ki? kağıdı yakmaya herkes alışık. pamuk bile kağıt topluyom la pamuk. demir daha ağır emi pamuktan? doğru.
spiker: cemal, niye yakasın parayı? cemalettin mi adın? cemal mi cemalettin mi?
cemal: valla farketmez sen ne ... adın, ne derlerse o
3. kişi: cemalettin, cemalettin farketmez
cemal: usta, doğru
spiker: peki yani şimdi şey yapsan, yani çok paran çıksa
cemal: mersi canım. he. tamam devam devam. gülme ... he tamam doğru
spiker: peki cemal çok paran olsa naparsın onu soruyorum. yakmayla olur mu ya?
cemal: romayı yakarım allahına kenan doğulu gibi. kenan doğulu ne yaptıysa hiçbişe yapmamış. daha doğuyu batıyı öğrenmiş.
spiker:öyle mi?
cemal: doğrudur. zaten kenan doğulu. niye doğuya baksın ki atatürk? hep kuzeye bakıyomuş. doğru emi? atatürk kuzeye bakıyomuş.
spiker: neye güzel bakıyomuş?
cemal: ilk hedefiniz akdenize.. kuzeye bizden başka bakan yok. baksana bak, kap karadeniz.
spiker: cemal konumuz milli piyangoydu sen getirdin karadenize akdenize
cemal: yok, ben zaten gökdenizden üstünümdür. ben celalettin aygün'üm ben. ben boyumunan boya gol atarım ona, baskette var, futbolda yokum. teniste de varım. ben o adamınan kaç senedir penaltı yarışamıyom la panayırdan beri
spiker: ya çok paran olsa ne yaparsın cemal? bunu söyle bana
cemal: aha şu adama veririm. aha o adam, sigara içmediğim için. verin, sigaramı versene, allahını seversen
3. kişi: abi elinde
spiker: peki bize de verir misin çok paran olsa?
cemal: valla yakarım lan kendimi, sigaramı yakarım lan aha ... kibriti at şimdi, ateş
spiker: yok, çok paran olsa bize de yardımcı olur musun?
cemal: yok, vallaha almanyayı yakarım
spiker:almanyayı niye yakıyosun biraz önce romaydı
cemal: kenan doğuluyla yanına giderim beraber türkü çığırıp şarkı söyler şey ..
spiker: şu sigarayı bırak da öyle konuşalım
cemal: bıraktım
spiker: ayıp olmaz mı izleyicilerimize karşı ağzında sigara?
cemal: yok ramazan değil ki bugün. oo sanki yılbaşının 1. günü 2. günü atlıyok. ateşiniz var mı? çakmağı getir
spiker: biraz sonra verecez biz sana verecez ateş cemal bi dakka bekle
cemal: yok. sonrasına gerek yok. hemen
spiker: ama bi röportajımızı tamamlayalım
cemal: aynen. sigara içerken daha ... konuşuyom ben
spiker: ama çok ayıp böyle sigarayla. hem sigara sağlığa zararlı biliyosun
cemal: eğer sağlığımı yanlız sigarayla şeyetmişim ki, burda da yara vardı ya. penaltı yarşıyoduk yani o adamınan anlaşamadık. penaltıyı bitürlü ...
spiker: sen bilet aldın mı?
cemal: yok. almayı da düşünmüyom. versene la, ateş
spiker: almıcaksın? almıcaksan çıkmaz para. al belki çıkar
cemal: babam alır. ben almazsam başkası alır. öyle değil mi? başkasının parası da bana düşer. versene la ateşi
spiker: düşer mi sana?
cemal: yere düşüyo bazen attımıdı
spiker: o zaman sana da düşer. peki cemal sağol bizi kırmadın, röportaj yaptın.
cemal: ben yakacağınız için özellikle ... yani almanyayı
spiker: dur yakacaz bi bırak. ondan sonra sen de son kez izleyicilerimize neler söyliceksin? zilelilere
cemal: zileliler mi? zileliler çok hilelidir. aha şundan üçkağıtçısı yok. ana avrat dümdüz gider, kamerayı gene arkadan çekerler.
spiker: öyle mi?
cemal: he o tarafı da görüyon mu?
spiker: peki. teşekkür ediyorum cemal. çok sağol.
cemal: saatin kaç? benimki casio

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
karagün' Alıntı:
Bilin Balkalım...
Şakacı pilot iniş yaparken kuleye her seferinde 'bilin bakalım ben kimim?'
der.
Kuledekiler çok sinir olurlar.
Bir gece pilot yine 'bilin bakalım ben kimim?' der.
Kuledekiler ışıkları söndürürler:'bil bakalım pist nerede?' : )
hahahahhaa bilin bakalım he iyiydi

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adamin biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasini gorür. bakar ki 3 milyar küsür lira fatura.Beyninden vurulmusa döner. Hemen ayrintili fatura ister. Fatura gelir. Aranan bütün numaralar adamin arkadaslarina  ve dostlarina aittir. Adam 'Bu nasil olur? Ödeyecegiz mecburen' der. Osirada gözü papaganina takilir. Bir an tereddüt eder. Gece papagani gözlemeye karar verir. Papagan kafesinden çikar ve telefonun basina gidip rehberi açar, adamin arkadaslarini tek tek arayip  saatlerce konusmaya baslar. Adam sinirden çildirmis bir sekilde papagani yakalar ve kanatlarindan duvara çiviler.
Papagan çarmiha gerilmis bir vaziyette duvarda asili kalmistir. Adam sinirle papagani azarlar;
-Bir hafta burada asili kal da aklin basina gelsin. Çek bakalim cezani. Adam gider. Papagan bir bakar karsi  duvardaçarmiha gerilmis Isa heykeli durmakta. Hemen muhabbete koyulur;
-Birader  sen ne kadardir buradasin?
-2000 yildir buradayim, der heykel....  Papagan hayretler içinde kalir;
-Ohaaaa! ......... Nereyi aradın lan  öyle? ;D

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Ebru' Alıntı:
Adamin biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasini gorür. bakar ki 3 milyar küsür lira fatura.Beyninden vurulmusa döner. Hemen ayrintili fatura ister. Fatura gelir. Aranan bütün numaralar adamin arkadaslarina  ve dostlarina aittir. Adam 'Bu nasil olur? Ödeyecegiz mecburen' der. Osirada gözü papaganina takilir. Bir an tereddüt eder. Gece papagani gözlemeye karar verir. Papagan kafesinden çikar ve telefonun basina gidip rehberi açar, adamin arkadaslarini tek tek arayip  saatlerce konusmaya baslar. Adam sinirden çildirmis bir sekilde papagani yakalar ve kanatlarindan duvara çiviler.
Papagan çarmiha gerilmis bir vaziyette duvarda asili kalmistir. Adam sinirle papagani azarlar;
-Bir hafta burada asili kal da aklin basina gelsin. Çek bakalim cezani. Adam gider. Papagan bir bakar karsi  duvardaçarmiha gerilmis Isa heykeli durmakta. Hemen muhabbete koyulur;
;D ;D ;D off çok iyiydi.

U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ebru' Alıntı:
;D ;D Süperdi Ebru teşekkürler  ;D

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Güldürebildiyse ne mutlu bana,güne güzel başlayalım ;)

K

karagün

Fatura ödemeye yetişemediğimiz şu günlerde iyiki de papağanımız falan yok .
Yoksa hepten yanarız.
Fıkra süperdi sabah sabah çok güldüm .
Teşekkürler : )

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Cehennemde Kaç Yıl

bir gün köyün birinde kadın kocasını aldatmaya karar verir ve köyün imamına danışmaya gider.

imam efendi durum böyle cezası cehennemde nedir.

imam başlar.

- muhtarla olursa 5 yıl

- ögretmenle olursa 3 yıl

-akrabanla olursa çokk çokk günah

kadın düşünmüş ve

- peki imamla olursa

imam : hınzır hınzır gülerek

- seni gavur seniii cennette gözün var hemi...  ;D

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
daha öncede okumuştum bunu.. pek hoş değil gibi ama yinede paylaşım emeğine teşekkürler  ;)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
agokalper' Alıntı:
daha öncede okumuştum bunu.. pek hoş değil gibi ama yinede paylaşım emeğine teşekkürler  ;)
Buyüzden Kişisel Gelişim kategorisinde paylaşmadım mizah bölümünde paylaştım,çok ciddiye alma arkadaşım gerçek değil rahat ol sadece fıkra
gülelim diye ;)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
sınıfta tarih öğretmeni,bir öğrencisine sorar:
-oğlum kadeş savaşını kim yaptı?
+hocam valla ben yapmadım.
bunun üzerine hoca sinirlenir sınıftan çıkar,koridorda matematik öğretmenini görür ve
-hocam nolucak bu çocukların hali kadeş savaşını kim yaptı diyorum valla ben yapmadım hocam diyorlar,der bunun üzerine matematik hocası
+valla hocam çocuk işte yaparlar sonra da yapmadım derler,hepsi aynı bunların der.
bunun üzerine hoca daha da sinirlenir ve müdüre gider,
-hocam bu okulun öğrencisinde de öğretmeninde iş yok der ve olanları anlatır,bunun üzerine müdür
+hocam dert ettiğiniz şeye bak ben hemen milli eğitime bir dilekçe yazarım,öğreniriz kadeş savaşını kim yapmış,der.
milli eğitimden bir kaç gün sonra gelen cevap
+ödenek yetersizliği nedeniyle bu yıl kadeş savaşı yapılmayacaktır,bilginize..

;D ;D ;D ;D ;D ;D

R

refresh

Kullanıcı
24 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
:)  artık fıkralarda kaldı