FIKRALAR

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde keyman tarafından oluşturulan FIKRALAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191,812 kez görüntülenmiş, 698 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı FIKRALAR
Konbuyu başlatan keyman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
K

karagün

"Eğitim şart"  sözü güzel olmasına güzelde şu  ödeği biraz işini biraz daha zorlamak gerek.
Durumu özetleyen süper bir fıkraydı.
Teşekkürler Harun : )

K

karagün

karagün' Alıntı:
"Eğitim şart"  sözü güzel olmasına güzelde şu  ödenek  işini biraz daha zorlamak gerek.
Durumu özetleyen süper bir fıkraydı .
Teşekkürler Harun : )
İletiyi hatalı yazmışım düzelme yapam gerekti (belirteyim istedim : )

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Müebbet
Zamanın en büyük Mafya babası çok ağır bir suçtan yargılanmaktadır ve idamı istenmektedir. Jüri üyelerinin içinde Temel de vardır. Mafyanın adamları mahkemeden önce Temeli bir kenara çekerler ve şöyle derler:

"Temel ne yap et Baba için alınacak kararı müebbete çevir yoksa bu senin sonun olur."

Temel'in içine korku düşmüştür: "Acaba ne yapsam da bu adamı kurtarsam" diye düşünür. Dava başlar günlerce devam eder ve nihayet Jüri üyeleri karar vermek üzere odalarına geçerler. Aradan uzun bir süre geçtikten sonra jüri geri gelir ve karar okunur:

"Müebbet hapis."derler. Bunu duyan Babanın adamları ne yapacaklarını şaşırırlar ve doğru Temel'e gidip:

"Helal olsun sana Temel şimdi gözümüze girdin." derler. "Ehh be Temel, iyi güzel de bu işi nasıl başardın?" diye sorarlar. Temel:

"Sormayın be uşaklar." der "millet beraat beraat diye tutturdu müebbete çevirene kadar akla karayı seçtim."

L

LiLyen

Kullanıcı
24 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Temel birgün keçinin boynuna tasma takmış gezdiriyormuş. Arkadaşı Dursun yolda onu görüp:
- Ula Temel Napiysin ?...
- Ula cörmiymisin Çöpeğimi cezdurayrum Dursun kardeşim...
- Ula Temel bunun boynuzlari var....
- Valla ben onin özel hayatina karişmayrum...

:p :p

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
LiLyen' Alıntı:
Temel birgün keçinin boynuna tasma takmış gezdiriyormuş. Arkadaşı Dursun yolda onu görüp:
- Ula Temel Napiysin ?...
- Ula cörmiymisin Çöpeğimi cezdurayrum Dursun kardeşim...
- Ula Temel bunun boynuzlari var....
- Valla ben onin özel hayatina karişmayrum...

:p:p
:ahah :ahah

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
bir araba temel'e çarpar ve arabanın şöförü başlar bağırmaya;

- suç sende kardeşim. ben 30 yıllık şoförüm.
- ben da 40 yıldır yüreyrum. 

;D

komutan teftiş sırasında bir askere sorar:

- oğlum nerelisin?
+ maraşlıyım komutanım.

komutan askere bir tokat patlatır ve tekrar sorar:

- nerelisin asker?
+ maraşlıyım komutanım.

komutan bir tokat daha patlatır ve tekrar sorar:

- oğlum bak iyi düşün! nerelisin?
+ kahraman maraşlıyım komutanım!
- aferin işte böyle,

diyerek temel'e döner:

- sen nerelisin?
-kahraman trabzonluyum komutanım!

;D ;D

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
hahahahahhaah çok güzeldi ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Temeli çok seviyorum,kahramanım benim  ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
İki deli yolda yürüyormuş                    
                  birinci deli; ben gidiyorum susadım demiş
                  ikinci deli; hazır gitmişken benim içinde içiver demiş.
                  birinci deli; tamam deyip gitmiş on dakika sonra gülerek gelmiş.
                  ikinci deli; ne oldu diye sormuş
                  birinci deli; ha hay kendi yerime temiz su, senin yerinede boklu su içtim demiş.

Nasrettin Hocaya sormuşlar;
                Hocam, ramazan bizden memnun gitti mi?
                Hoca cevap vermiş; memnun gitmese her sene on gün önceden gelir miydi?

M

muraturkom

temel yeni bir murat124 almış. yeni şöför acemiliği atmak için trabzona doğru yola çıkmış.araba biraz hurdaymış. rampa çıkarken arızalanmış. yoldan geçenlerden yardımisterken bir porche durmuş.genç hız tutkunu yardımsever arkadaş temelin arabasını tamir edemeyince,gel benim arabaya bağlayalım,yalnız ben hız tutkunuyum hızlanırsam beni sellektör yaparak uyar demiş. yola çıkmışlar , hız giderek artıyor hacımurattan gıçırtılı sesler geliyormuş. hemen temel sellektörle uyarmış. bu birkaç kez tekrarlamış ta ki bir porche bizim yardım severi geçene kadar sonrasımı onu da helikopterden karayollarını denetleyen polis telsizinden dinleyelim. "merkez merkez. trabzon istikametine doğru hız sınırını aşmış yarış yapan üç araç var girişte yakalalayın. biri kırmızı biri mavi iki porche, peşlerini bırakmayan sürekli sellektör yapıp onları geçmeye çalışan murat 124 .

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
muraturkom' Alıntı:
temel yeni bir murat124 almış. yeni şöför acemiliği atmak için trabzona doğru yola çıkmış.araba biraz hurdaymış. rampa çıkarken arızalanmış. yoldan geçenlerden yardımisterken bir porche durmuş.genç hız tutkunu yardımsever arkadaş temelin arabasını tamir edemeyince,gel benim arabaya bağlayalım,yalnız ben hız tutkunuyum hızlanırsam beni sellektör yaparak uyar demiş. yola çıkmışlar , hız giderek artıyor hacımurattan gıçırtılı sesler geliyormuş. hemen temel sellektörle uyarmış. bu birkaç kez tekrarlamış ta ki bir porche bizim yardım severi geçene kadar sonrasımı onu da helikopterden karayollarını denetleyen polis telsizinden dinleyelim. "merkez merkez. trabzon istikametine doğru hız sınırını aşmış yarış yapan üç araç var girişte yakalalayın. biri kırmızı biri mavi iki porche, peşlerini bırakmayan sürekli sellektör yapıp onları geçmeye çalışan murat 124 .
;D

Ya aynı şey bizim başımıza geldi ama daha fena bir durum.

Mevsim kış yollar buz, yolda kaldık. Arkadan bir 4x4 jip yanaştı, dedi sizi çekelim götürelim. Babamda olur dedi, arabayı bağladık jipe. Bizde zincir yok bişey yok. Adam basıyor gidiyor , virajları döndükçe biz de bir sağa kayıyoruz bir sola, korna çalarsın duymaz, sellektör yaparsın görmez hahhaha.. Sonra bir yerde gördü de arabayı çözdük, sen dedik git bırak bizi  ;D ;D.

M

muraturkom

harun fıkra yaşanmış gerçek hikaymiş güldürdün beni sen gül emi.

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
yoksul, bakımsız, elektriğin yeni geldiği köyün birinde bir inek varmış, aşırı derecede süt veriyormuş. devlet bir gün bunu duymuş ve ineği sahibinden satın almış. ortamı güzel, yeri rahat, gayet keyfi yerinde olan inek artık eskisi kadar süt vermemeye başlamış. devlet bir gün dayanamayıp ineğe sormuş, " neden artık eskisi gibi süt vermiyorsun? " . ineğin cevabı " artık devlet memuruyum sabah 9 akşam 5 "

M

muraturkom

deli fıkrası/
  Deliler tımarhaneden kaçacaklar,toplanıp anlaşmışlar. Üç ayrı kapı ve nasıl açılacağı planları yapılmış.Birinci kapı açılmış herşey yolunda ikinci kapı açılmış ilerlemişler. Tam üçüncü kapıya gelmişler ki şaşırmışlar çünkü üçüncü kapı zaten açıkmış.
Hadi fıkranın sonunu siz getirin. en komiği ne olurdu.

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
muraturkom' Alıntı:
deli fıkrası/
  Deliler tımarhaneden kaçacaklar,toplanıp anlaşmışlar. Üç ayrı kapı ve nasıl açılacağı planları yapılmış.Birinci kapı açılmış herşey yolunda ikinci kapı açılmış ilerlemişler. Tam üçüncü kapıya gelmişler ki şaşırmışlar çünkü üçüncü kapı zaten açıkmış.
Hadi fıkranın sonunu siz getirin. en komiği ne olurdu.
Hahhah  ;D ;D

Deliler tımarhaneden kaçacaklar,toplanıp anlaşmışlar. Üç ayrı kapı ve nasıl açılacağı planları yapılmış.Birinci kapı açılmış herşey yolunda ikinci kapı açılmış ilerlemişler. Tam üçüncü kapıya gelmişler ki şaşırmışlar çünkü üçüncü kapı zaten açıkmış. Bütün kapılar açılınca çok ceyran yaptığı için donup gebermişler. ;D

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Deliler tımarhaneden kaçacaklar,toplanıp anlaşmışlar. Üç ayrı kapı ve nasıl açılacağı planları yapılmış.Birinci kapı açılmış herşey yolunda ikinci kapı açılmış ilerlemişler. Tam üçüncü kapıya gelmişler ki şaşırmışlar çünkü üçüncü kapı zaten açıkmış ...
HEMEN KAPIYI KAPATIP KAÇMAKTAN VAZGEÇMİŞLER    ;D ;D

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Boşanma

Biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak için hakimin karşısına çıkmış.

Hakim üzülmüş, "Yapmayın ya" demiş "yetmiş yıllık evlisiniz
niye boşanacaksınız?"...

"Yok" demiş "adam biz çoktan boşanmaya karar verdikte çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik. ;D