K
karagün
"Eğitim şart" sözü güzel olmasına güzelde şu ödeği biraz işini biraz daha zorlamak gerek.
Durumu özetleyen süper bir fıkraydı.
Teşekkürler Harun : )
Durumu özetleyen süper bir fıkraydı.
İletiyi hatalı yazmışım düzelme yapam gerekti (belirteyim istedim : )karagün' Alıntı:"Eğitim şart" sözü güzel olmasına güzelde şu ödenek işini biraz daha zorlamak gerek.
Durumu özetleyen süper bir fıkraydı .
hahahhahahaha iyiydi ;D"millet beraat beraat diye tutturdu müebbete çevirene kadar akla karayı seçtim."
:ahah :ahahLiLyen' Alıntı:Temel birgün keçinin boynuna tasma takmış gezdiriyormuş. Arkadaşı Dursun yolda onu görüp:
- Ula Temel Napiysin ?...
- Ula cörmiymisin Çöpeğimi cezdurayrum Dursun kardeşim...
- Ula Temel bunun boynuzlari var....
- Valla ben onin özel hayatina karişmayrum...
;Dmuraturkom' Alıntı:temel yeni bir murat124 almış. yeni şöför acemiliği atmak için trabzona doğru yola çıkmış.araba biraz hurdaymış. rampa çıkarken arızalanmış. yoldan geçenlerden yardımisterken bir porche durmuş.genç hız tutkunu yardımsever arkadaş temelin arabasını tamir edemeyince,gel benim arabaya bağlayalım,yalnız ben hız tutkunuyum hızlanırsam beni sellektör yaparak uyar demiş. yola çıkmışlar , hız giderek artıyor hacımurattan gıçırtılı sesler geliyormuş. hemen temel sellektörle uyarmış. bu birkaç kez tekrarlamış ta ki bir porche bizim yardım severi geçene kadar sonrasımı onu da helikopterden karayollarını denetleyen polis telsizinden dinleyelim. "merkez merkez. trabzon istikametine doğru hız sınırını aşmış yarış yapan üç araç var girişte yakalalayın. biri kırmızı biri mavi iki porche, peşlerini bırakmayan sürekli sellektör yapıp onları geçmeye çalışan murat 124 .
Hahhah ;D ;Dmuraturkom' Alıntı:deli fıkrası/
Deliler tımarhaneden kaçacaklar,toplanıp anlaşmışlar. Üç ayrı kapı ve nasıl açılacağı planları yapılmış.Birinci kapı açılmış herşey yolunda ikinci kapı açılmış ilerlemişler. Tam üçüncü kapıya gelmişler ki şaşırmışlar çünkü üçüncü kapı zaten açıkmış.
Hadi fıkranın sonunu siz getirin. en komiği ne olurdu.