E
ebruliyn
Kullanıcı
- 29 Nis 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
niye ya doktor iyilik yapıyo adama ,alışsın işte toprağa ;D ;DdideM' Alıntı:Çok kötüsün yaa)
niye ya doktor iyilik yapıyo adama ,alışsın işte toprağa ;D ;DdideM' Alıntı:Çok kötüsün yaa)
;D ;D ;DBiraz önce top patladi duymadin mi ?’
hahahhaha cin bile umutsuz ;D- "hayatım boyunca doğru bir erkek bulamadım.
bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum" demis
;Dkaragün' Alıntı:Hem salak hem güzel
Bir gün bir adam karısına sordu:
"aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum."
karısı yanıtladı:
"açıklamama izin ver.
Tanrı beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı ve beni de, ben seni çekici bulayım diye çok salak yarattı!" : )
süper çokk komiikk :kahkahacin derin derin bir iç çekmis:
-uzat şu kahrolası haritayi..!!!
hahaha ;D ;D Ya ağlanacak halimize gülüyoruz. Ben inandım, yaşanmış bile olabilir. Yaşanmasa da bunları yapanların içinden geçenler böyledir.Üç ordan beş burdan geçinip gidiyoruz...
;D ;D bencede ateş olmayan yerden duman çıkmaz,her fıkranın geçmişi,yaşanmışlığı vardır ;DdideM' Alıntı:hahaha ;D ;D Ya ağlanacak halimize gülüyoruz. Ben inandım, yaşanmış bile olabilir. Yaşanmasa da bunları yapanların içinden geçenler böyledir.Üç ordan beş burdan geçinip gidiyoruz...
;DM' Alıntı:Temel asansöre binmiş başlamış beklemeye bir müddet sonra Dursun girmiş asansöre bakmış Temel bekliyor oda beklemiş.
Bu arada biri daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş
Temel hemen cevap vermiş :
- "uşagum görmey misun ha burda 4 kişiliktir yazayi"
M' Alıntı:Temel asansöre binmiş başlamış beklemeye bir müddet sonra Dursun girmiş asansöre bakmış Temel bekliyor oda beklemiş.
Bu arada biri daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş
Temel hemen cevap vermiş :
- "uşagum görmey misun ha burda 4 kişiliktir yazayi"