Evlenmeden önce dikkat!

şu dünya hayatında evlilik kadar mühim ve eş seçimi kadar zor olan başka iş yoktur heralde...evlilikte mutluluğu sağlamak ise başta sevgi sonrada saygıyla mümkün olur...
bence evlilik; İKİ İNSANIN TEK RUHTA YAŞAYABİLMESİDİR.  ;)
Rabb'im hepimze RUH İKİZLERİMİZİ bulabilmek nasib eder inş. (amin) :)

alican tebrik ederim umarım doğru seçimi yapmışsındır   :)

Yhaaa.. durun evlendigim yok ben daha ögrenciyimm.. Aaaa... önce is sonra as sonra es :D Hocalar böyle söylerr yaaa.. :) Ama ben dogru kisiyi sectigime inanıyorumm.. :D

aliCAnn' Alıntı:
Yhaaa.. durun evlendigim yok ben daha ögrenciyimm.. Aaaa... önce is sonra as sonra es :D Hocalar böyle söylerr yaaa.. :) Ama ben dogru kisiyi sectigime inanıyorumm.. :D
tamam canım anladım zaten bende o yüzden tebrik ediyorum ama eş ve iş bir arada da olabilir diye düşünüyorum  :)

feridis' Alıntı:
alicannn hayırlı olsun ;) :D
:D

fıstık' Alıntı:
aliCAnn' Alıntı:
tamam canım anladım zaten bende o yüzden tebrik ediyorum ama eş ve iş bir arada da olabilir diye düşünüyorum  :)
Zaten... bana güc veriyorr büyülü karanlıkta kayboldugum gözlerii kalbime yerlestirilmis tılsım gibi.. :D

Zaten... bana güc veriyorr büyülü karanlıkta kayboldugum gözlerii kalbime yerlestirilmis tılsım gibi.. :D
sana güç veren kişide senin gibi düşünüyorsa ne mutlu size :)

:D   Benim gibi düsünüyorr tabiki bana o güvenceyi sagladı birlikteligimizdeee... :)

Yhokk.. pek sanslı oldugun söylenemez elimdekilerin kıymetini bilirim amma... :)

Geri