Evlenmeden önce dikkat!

• Konbuyu başlatan okyanusya
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde okyanusya tarafından oluşturulan Evlenmeden önce dikkat! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40,171 kez görüntülenmiş, 156 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Evlenmeden önce dikkat!
Konbuyu başlatan okyanusya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
A

ayben

Kardelen' Alıntı:
amin ama benimde evlilik konusunda inandığım birşey var doğru insanı bulmak kadar doğru insan olmak önemli çünkü siz doğru olamazsınız karşınızdaki doğru bizaman sonra ister istemez yıpranmaya başlar uzun süreli sağlam evlilik önce doğru insan olmak sonra doğru insanı bulmak ve islamiyet yönlü bir evlilik yaşayabilmek bu cümleden kastım herkes yerini bilmeli bey beyliğini hanım hanımlığını buda önemli bence sevgiyle kalın ...
Kardelencim bu konudaki fikirlerimi özetlemişsin çok saol ;)

A

angel_in_me

Kullanıcı
22 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
  Evlilik üzerinde çok fazla düşünülmesi gereken bir konu... İdeal özelliklere sahip bir erkeğin sonradan değişmeyeceğini kimse garantileyemez  ???

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
evet bencede önce doğru insan olmak gerekiyor sonra o insan zaten karşına çıkacaktır önce kendini tanımalı insan

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
evlilik çok ciddi bir konu gerçekten
ama ben evlilikte yaşı çok önemli buluyorum
mesela 20 yaşında evlenen bir insanla
25 inden sonra evlenen insan arasında çok fark vardır
20 yaşında ki insan daha hayatında çok şey yaşamamıştır
o yüzden sorunlar karşısında zorluk yaşayacaktır
ama 25 inden sonra yada otuzlu yaşların ilk adımında evlenenler sorunlar karşısında daha akıllıca davranacaktır
tabii benim yaptığım bir genelleme
her insan karakteri farklıdır

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Buraya bir şeyler karalayacağım ama, öncelikle dikkatimi çeken şeyi paylaşmak istiyorum sizlerle;
"Evlenmeden Önce Dikkat" başlıklı bir konunun açıldığı bölüm; Garip Olaylar/İlginç Bilgiler!
Evliliği mi garip olay olarak kabul edelim, yoksa verilen bilgilere "ilginç... garip..." mi diyelim?:):)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
verilen bilgiler ilginç galiba biraz mizahta var işin içinde sonucta şöyle bir gerçek var yurtdışı diploması olupta size uygun bir insan olmadıktan anlaşamadıktan sonra o diplomayı mı seveceksiniz ? iyi bir aşık olması gibi aşık olunca zaten aşık olduğu kişiye iyi olmaz mı insan ? vs...  ;)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben de listemi açıklayayım o halde;

1 80 Boy, atletik bir yapı, spor geçmişi, gözler renkli, esmer,
Üniversite diploması, mümkünse 2 adet olsun, birisi Mühendislik olsun ama kendisi müteahhitlik yapsın,
Limitleri en az 7.500 YTL olan 4 adet kredi kartı ve bu kartların ek kartlarını bana çıkartsın ama kullandırmasın, her şeyi kendi alsın,
Yılda en az 4 kez beni yurtdışına yollasın ama kendi gelmesin, gerek yok pek,
Durup durup askerlik anılarını anlatmasın, yaratıcı olsun,
Maçları izlememe izin versin, ben maç izlerken mutfağa girip (pratik yiyecekler olabilir) yiyecek bir şeyler hazırlasın,
Ben konuşurken sözümü kesmesin, gerekmedikçe hiç konuşmasın,
Kendine ait 4 adet deniz manzaralı evi olsun,
Olsun da olsun, bakın bakalım mutsuz olur muyum böylesi ile :p :p

Hee, unuttum, arada erkek arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkabilir tabi, o kadarcık kusur kadı kızında da olur:)

A

ayben

Zynep' Alıntı:
Ben de listemi açıklayayım o halde;

1 80 Boy, atletik bir yapı, spor geçmişi, gözler renkli, esmer,
Üniversite diploması, mümkünse 2 adet olsun, birisi Mühendislik olsun ama kendisi müteahhitlik yapsın,
Limitleri en az 7.500 YTL olan 4 adet kredi kartı ve bu kartların ek kartlarını bana çıkartsın ama kullandırmasın, her şeyi kendi alsın,
Yılda en az 4 kez beni yurtdışına yollasın ama kendi gelmesin, gerek yok pek,
Durup durup askerlik anılarını anlatmasın, yaratıcı olsun,
Maçları izlememe izin versin, ben maç izlerken mutfağa girip (pratik yiyecekler olabilir) yiyecek bir şeyler hazırlasın,
Ben konuşurken sözümü kesmesin, gerekmedikçe hiç konuşmasın,
Kendine ait 4 adet deniz manzaralı evi olsun,
Olsun da olsun, bakın bakalım mutsuz olur muyum böylesi ile :p :p

Hee, unuttum, arada erkek arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkabilir tabi, o kadarcık kusur kadı kızında da olur:)

;D ;D

Ayy harika bunlar Zep var mı acaba böylesi ;D :D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Var Ayben ama Fatih Ürek:)
Ütülere bile yardım ediyormuş hatta:)Pp

A

ayben

Zynep' Alıntı:
Var Ayben ama Fatih Ürek:)
Ütülere bile yardım ediyormuş hatta:)Pp
Ben sorumu geri aldım siz ne sordum bilin ne de düşündüm ben sevdiklerimle mutluyum ne gerek var ki şimdi değil mi ;D :p

B

baytar

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
diyarbakır
böylesi yok daha dünyada onun için hepiniz evde kaldınız kızlar :-\

L

lysteel

yaa bölesini bulsam ben bile evlenirim bee...öle bi insan olur mu yaa?

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
bencede bu devirde böyle insan bulmak cok zor ayrıca cok düzgün görünen fakat içine girdikten sonra anlasılan su altından saman yürüten sinsilerde var ??? ???

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
efsane_18' Alıntı:
bencede bu devirde böyle insan bulmak cok zor ayrıca cok düzgün görünen fakat içine girdikten sonra anlasılan su altından saman yürüten sinsilerde var ??? ???
:eek: Allah hepimizi öyle tiplerden  korusun kızlar !!

A

ayben

Amin demekten başka bir söz kalmıyor Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir ;)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
σĸyคnцsyค' Alıntı:
efsane_18' Alıntı:
anlattığınız gibi bayan cinsler yok mu ?  :mad:

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Safari' Alıntı:
σĸyคnцsyค' Alıntı:
efsane_18' Alıntı:
anlattığınız gibi bayan cinsler yok mu ?  :mad:
Olmaz mı?:)
Ama bu konu bayanlara yönelik farkındaysan?
Baylar da, evlenmeden önce dikkat, diye farklı bir başlık açarlarsa, orada tartışılır elbette. ;)