Evlenmeden önce dikkat!

• Konbuyu başlatan okyanusya
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde okyanusya tarafından oluşturulan Evlenmeden önce dikkat! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40,172 kez görüntülenmiş, 156 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Evlenmeden önce dikkat!
Konbuyu başlatan okyanusya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Zynep' Alıntı:
Safari' Alıntı:
σĸyคnцsyค' Alıntı:
efsane_18' Alıntı:
bencede bu devirde böyle insan bulmak cok zor ayrıca cok düzgün görünen fakat içine girdikten sonra anlasılan su altından saman yürüten sinsilerde var ??? ???
:eek: Allah hepimizi öyle tiplerden  korusun kızlar !!
anlattığınız gibi bayan cinsler yok mu ?  :mad:
Olmaz mı?:)
Ama bu konu bayanlara yönelik farkındaysan?
Baylar da, evlenmeden önce dikkat, diye farklı bir başlık açarlarsa, orada tartışılır elbette. ;)
evet bayanlarda var ama ben bu konu baynlara yönelik oldu için söyledim yawwff..

en iysi eger yapabiliosanız dış görünüşe aldanmamak deger vermemek ben yapamayanlardanımda :( :(

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
efsane_18' Alıntı:
evet bayanlarda var ama ben bu konu baynlara yönelik oldu için söyledim yawwff..

en iysi eger yapabiliosanız dış görünüşe aldanmamak deger vermemek ben yapamayanlardanımda :( :(
Peki bunun nedenlerini araştırdın mı hiç?

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ben de evlenmeyi düşünmüyordum yakın zamana kadar.
Sonra yaptığım gözlemlerde şunu farkettim.
Siz nasıl biriyseniz karşınıza ona uygun insanlar çıkıyor.
Bu yüzden önce insan kendini olduğu gibi ortaya koymalı.
İnsanın korkuları paniğe neden oluyor ve kendini doğru ifade edebilmesini engelliyor.
Maske taktığımız sürece karşımıza doğru insanın çıkabilmesi olanaksız.
Dolayısıyla sağlam bir kişilik ve özgüven geliştirip önce maskelerimizden kurtulmalı,
sonra karşımıza çıkan adayları yargılamalıyız.
Bilmem yanılıyor muyum?

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
yaratici_idea' Alıntı:
Ben de evlenmeyi düşünmüyordum yakın zamana kadar.
Sonra yaptığım gözlemlerde şunu farkettim.
Siz nasıl biriyseniz karşınıza ona uygun insanlar çıkıyor.
Bu yüzden önce insan kendini olduğu gibi ortaya koymalı.
Maske taktığımız sürece karşımıza doğru insanın çıkabilmesi olanaksız.

Dolayısıyla sağlam bir kişilik ve özgüven geliştirip önce maskelerimizden kurtulmalı,
sonra karşımıza çıkan adayları yargılamalıyız.
diye düşünüyorum. Bilmem yanılıyor muyum?
Her satırına katılıyorum.

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
evlilik önemli bir mevzu.eşlerin doğru seçimi burda ön plana çıkmakta.

fakat yazıda -hanımlar dikkat!-denmiş .ee biz erkeklerin dikkat etmesi gereken durumlar yok mu  ???

C

cenay

Kullanıcı
14 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
diyarbakır
BEN CE ŞUNA DİKAT EDİN BIRIYLE EVLENMEYE KARAR VERDİĞİNİZDE ONU DENEMEDEN GECIRIN ONU KONUŞTURUN
ONA KATILIN DUSUNCENIZI İLK SIZ SOYLEMEYIN
ONUN NE DEDIĞİNE BAKIN SONRA NE SOYLERSE SOYLESIN SAKIN  YARGILAYIP ZIT GITMEYIN ONA KATILIN DAHA DA ACILSIN RAHAT KONUSSUN DIYE .. SONRA HISLER EN ÖNEM LI OLAN HISLER HISLERINIZE KULAK VERIN YABANA ATMAYIN DERINDEN GELEN SESI DINLEYIN
MUTLAKA YOL VERECEK TİR SIZE ,,,
NASIL ANLAYACAGINIZI BILMIYORSANIZ
BASIK CIKAN BI SES VARYA DERINDEN GELEN BI SES ONU GORMEZDEN GELDIGIN SES İŞTE ONU BI DINLEYIN :) ;) :cool: ::) :)

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
aslına bakarsanız evlenmek gerçekten zor birşey
şimdiye kadar paylaşmadığınız duyguları paylaşmak yada ne bileyim hayatınızı ister istemez sınırlamak
evlenmek gerççekten zor
evlenilecek insan bulmakda zor

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
alparslan' Alıntı:
şimdiye kadar paylaşmadığınız duyguları paylaşmak yada ne bileyim hayatınızı ister istemez sınırlamak
evlenmek gerççekten zor
Zoru başarmak için azimli olmak gerekir değil mi? ;)

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Zynep' Alıntı:
alparslan' Alıntı:
evlenmek gerççekten zor
Zoru başarmak için azimli olmak gerekir değil mi? ;)
Bence hayat çok zor  :(

S

suda

Kullanıcı
20 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
insan doğru insanı ve özelliklerini aramaktansa doğru insan olmaya kafa yormalı ve çalışmalı diye düşünüyorum.sonra şu bu özelliği diye kafamızda belirlersek çok fazla şey beklemiş olmazmıyız!bu işler çok karışık ve biraz da kader olsada bence aynı zamanda bir o kadar basit ve sürprizlerle dolu.umarım herkes acı ve kötü giden ilişkiden bile güzel ayrılabilsin ve anabilsin. :)

K

kamuran

Liste harika ancak yanılmamak ve kişiliğini iyi anlayabilmek gibi bir beceriye sahip olmak da gerek.  ::)
Evet evlenmeden önce dikkat ve kendimiz maskesiz olup, hem sosyal çevrede beğenilmesi ve ortak arkadaşlarla hem de özel (aile-iş-hobileri...) alanlarında da tanımakta zaman ayırmak ve verilenlerden daha fazlasını anlayabilmek gerek.  ???
Herkese listenin olumlu yönündeki özelliklere sahip hayat arkadaşı diliyorum. :)

M

mankavi

ne maddelermiş bunlar ya aşılması çok kolay siz kadınlar bukadar basit olamazsınız gelin şu maddeleri bidaha gözden geçirin bence :D ama siz bayanlar olmadan hayat her zaman eksiktir.

M

mstf_190312

Kullanıcı
4 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bir ev ,bir araba ,kendi işyeri....iyi..güzel..kulağa hoş geliyo da...kim istemez ki bunların olmasını da türkiye burası nabıyosunuz siz yaa...kusura bakmayın ayıp olacak belki amma evde kalmayasınız...seviyosam sadıksam evime ekmeğimi getiriyosam içkim sigaram kumarım yoksa güzel de bi işim varsa...eee daha ne istiyosunuz..araba ev kendi işyeri sonradan da gelir...