tembel öğrenci tadında, elektrikler kesikti, misafir geldi çalışamadım. tadında mazeret bildireceğim, ama gerçek sevgili zeynep F klavye ile yazan bendeniz bir kaç gündür Q klavye ile yazmaya çalışıyorum o yüzden kısa tutuyorum yazılarımı...Zynep' Alıntı:Ama ne demiştik?
Bu bölümde okuduğumuz kitabıda tanıtıyoruz biraz melodi?
Teşekkürler.birtanem' Alıntı:Orhan Pamuğun anlatımını çok beğenmediğim için okuduğum birkaç kitabından sonra artık çıkan kitaplarını takip etmiyordum. Sonra bir arkadaşım Masumiyet Müzesi'ni anlattı bana msn de. Merak ettim hemen aldım. Gerçekten güzel bir aşk anlatılmış. Belki tutku fazlaca abartılmış. Hatta neredeyse saplantı boyutu almış aşk. Cinsellik de olması gerekenden fazla işlenmiş. Ama bence Füsun ile Kemal'in aşkı okunmaya değer. Herkese tavsiye ederim.
Valla doğru tespit. Dedim ya, ben bıraktım ama "çok iyi yazar" diyerek bıraktım.Gülşah' Alıntı:Evet Zeynep dili bence de ağır.Aslında dili; tam emin değilim ama uzun ve karışık, dolaylı cümleler kurduğu için bize ağır geliyor olabilir mi ? diye geldi aklıma.
Hala okuyorum bitsede birine versem modundayım.para vermesem sadece sonunu okuyup bitiricem Sanırım bende bir tuhaflık varefsane_18' Alıntı:Yüreğim senı cok sevdi-Canan TAN
BENDE BU KİTABI COK SEVDİM YAA... imkansız askı anlatıyor herkese tavsiye ederim..
Özlem' Alıntı:sayfalarda hangi kitaplar var diye bir bakayım dedim aynı kitabı sende tavsiye etmişsin
Olasılıksız'ın devamı mı ? yoksa farklı bir konusu mu var?@Serap@' Alıntı:En son okuduğum kitap ''Adam Fawer - Empati''
Oldukça sürekliyici bir kitap, ben çok severek okudum.