EN SON OKUDUĞUM KİTAP

• Konbuyu başlatan kelebekcocuk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde kelebekcocuk tarafından oluşturulan EN SON OKUDUĞUM KİTAP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 264,614 kez görüntülenmiş, 686 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı EN SON OKUDUĞUM KİTAP
Konbuyu başlatan kelebekcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Yüreğim senı cok sevdi-Canan TAN

BENDE BU KİTABI COK SEVDİM YAA... imkansız askı anlatıyor herkese tavsiye ederim..  ;)

S

sedef

Kullanıcı
16 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ve kırar göğsüne bastırırken - AHMET
ahmet altan'ın deneme yazılarını topladığı bir kitap

M

meloodi

Kullanıcı
3 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Ama ne demiştik?
Bu bölümde okuduğumuz kitabıda tanıtıyoruz biraz melodi?
tembel öğrenci tadında, elektrikler kesikti, misafir geldi çalışamadım. tadında mazeret bildireceğim, ama gerçek sevgili zeynep F klavye ile yazan bendeniz  bir kaç gündür Q klavye ile yazmaya çalışıyorum o yüzden kısa tutuyorum yazılarımı...

fareler ve insanlar
akılsız bir insanın çevresindeki insan ve hayvanlarla olan ilişikisini, onlara dokunmak hissetmek isterken ölümlerine neden olan lennie ve onu koruyup seven ve başkaları zarar vermesin diye kendi elleriyle arkadaşını boğan georgenin başındna geçen olayları anlatıyor.

B

birtanem

Kullanıcı
30 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
  Orhan Pamuğun anlatımını çok beğenmediğim için okuduğum birkaç kitabından sonra artık çıkan kitaplarını takip etmiyordum. Sonra bir arkadaşım Masumiyet Müzesi'ni anlattı bana msn de. Merak ettim hemen aldım. Gerçekten güzel bir aşk anlatılmış. Belki tutku fazlaca abartılmış. Hatta neredeyse saplantı boyutu almış aşk. Cinsellik de olması gerekenden fazla işlenmiş. Ama bence Füsun ile Kemal'in aşkı okunmaya değer. Herkese tavsiye ederim.

S

s_safiye

Kullanıcı
20 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Masumiyet Müzesi ne zamandır benim de aklımda.Teşekkürler tavsiyen için "birtanem" :)

Bu arada benim de en son okuduğum tavsiye edebileceğim kitap Madam Bovary.. Yazarı ise Gustave Flaubert..
Yazar bu kitaptan sonra tepki alamı
Kitabın arka kapak yazısı :
Madam Bovary romantik düşler peşinde koşan bir kadının romanıdır. Emma Bovary, güzel bir köylü kızıydı. Bir doktorla evlenmişti, orta halli bir yaşam sürüyordu. Sevmek ve sevilmek ihtiyacı, doyumsuz tutkular arasında çırpınıyor, asla ulaşamayacağı bir mutluluğu arıyordu. Bu yüzden korkunç serüvenlere atıldı, çok acı düşkırıklıklarına uğradı. Sevdi, sevilmedi; en değerli, en kutsal şeylerini feda etti, karşılığında ihanet gördü. Ruhundaki sönmeyen tutku onu çok daha korkunç bir akıbete sürükleyecekti. Madam Borvary kadın ruhunun acılarını eşsiz bir güçle anlatan olağanüstü bir romandır.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
birtanem' Alıntı:
  Orhan Pamuğun anlatımını çok beğenmediğim için okuduğum birkaç kitabından sonra artık çıkan kitaplarını takip etmiyordum. Sonra bir arkadaşım Masumiyet Müzesi'ni anlattı bana msn de. Merak ettim hemen aldım. Gerçekten güzel bir aşk anlatılmış. Belki tutku fazlaca abartılmış. Hatta neredeyse saplantı boyutu almış aşk. Cinsellik de olması gerekenden fazla işlenmiş. Ama bence Füsun ile Kemal'in aşkı okunmaya değer. Herkese tavsiye ederim.
Teşekkürler.
Orhan Pamuk aslında çok iyi yazar ama anlatımı biraz ağır mı diyeyim, fazla gerçekçi mi diyeyim, gerçekten okunması zor geliyor okura.
Ben ilk okuduğum kitabını 25. sayfasında, boğulduğumu hissederek bırakmıştım. Kendisininde ilk kitaplarından birisiydi  zaten; Sessiz Ev, ve bırakırkende "çok büyük yazar" dediğimi anımsıyorum. Ve hatta bir zaman sonra, kendisi beğenilmeye ama benim gibi pek çok arkadaşımın kitapları yarım bıraktığını öğrenince; "Moda olduğu için, herkes kütüphanesinde bulunduruyor ama Orhan Pamuk sanki bizden biri değil..." gibi iddialı sözlerde etmiştim.
Daha sonraları yazar hakkındaki görüşlerim değişmedi ve okumadım açıkcası, ve ardından gelen spekülasyonlar...
Ancak bu kitap ilgimi çekti, teşekkürler.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Evet Zeynep dili bence de ağır.Aslında dili; tam emin değilim ama uzun ve karışık, dolaylı cümleler kurduğu için bize ağır geliyor olabilir mi ? diye geldi aklıma.
Bende Sessiz Ev'i okudum başta sıkılmıştım ama devam edince çook beğendim.
Bir de Kar romanını çok beğenmiştim.
Ondan sonraki romanlarını beğenmedim.

Paylaşım için teşekkürler Birtanem. :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gülşah' Alıntı:
Evet Zeynep dili bence de ağır.Aslında dili; tam emin değilim ama uzun ve karışık, dolaylı cümleler kurduğu için bize ağır geliyor olabilir mi ? diye geldi aklıma.
Valla doğru tespit. Dedim ya, ben bıraktım ama "çok iyi yazar" diyerek bıraktım. :)
Zaten kabul edemem yazarlığına "kötü" denmesini.

K

KHaRoN

'The Game-Neil strauss en son okuduğum kitap.Şu anda ise 'Olasılıksız' isimli kitabı okuyorum.

The Game-Türkçe ismiyle oyun kitabı ilk bakışta erkeklerin ilgisini çekebilecek bir kitap gibi gözükürken aslında bayanların da okuması gereken bir kitap fikrimce.2 sene boyunca kendilerine kadın avcıları diyen bir erkek grubunun yaklaşık olarak 65.000 kadın üzerinde yapılan denemelerin ve yazarın kendi izlenimlerinin anlatıldığı bir kitap.İlk bakışta kadınları tavlamak için kuralların yazdığı düşünülen kitap aslında yazarın kendi değer yargılarını sorgulamasına dönüşüyor.Tavsiye ediyorum açıkçası..

S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
Dünya Tarihinin Perde Arkası / Turgut Gürsan

tarihi olayların arkasında yatan "gizli örgütler" gerçeğini konu alan bir kitap. ilgilenen arkadaşlar için güzel bir kitap olduğunu söyleyebilirim. bu konularla ilgili az da olsa bilgi edinmek isteyenler için de uygun.

sayfa 440
basım 2005

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
efsane_18' Alıntı:
Yüreğim senı cok sevdi-Canan TAN

BENDE BU KİTABI COK SEVDİM YAA... imkansız askı anlatıyor herkese tavsiye ederim..  ;)
Hala okuyorum bitsede birine versem modundayım.para vermesem sadece sonunu okuyup bitiricem :)Sanırım bende bir tuhaflık var :D
Gereksiz çok ayrıntıya girilip roman uzatılmış gibi geldi bana :(

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
En son " Olasılıksız " ve "Dişi Kurt" kitaplarını okudum.
Dişi Kurt / J.London; eminim bir çoğunuz klasik olan bu kitabı okumuşsunuzdur ama ben daha yeni okuyabildim. :)
Anlatımı ve kurt köpekleri/köpekleri,insanların hayvanlara yaklaşımını ve de köpeklerinde insanlara karşı olan davranışlarını çok güzel aktarmış.
Okurken sanki ben yaşıyormuşum gibi hissettim.
:)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Dişi kurt deyince geçenlerde okuduğum bir klasik olan Jack Landon un Beyaz diş isimli kitabı geldi ben çok keyif alarak okudum. Beyaz diş isimli bir kurt köpeğinin başından geçenleri çok güzel bir dille anlatılıyor tavsiye ederim.

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
sayfalarda hangi kitaplar var diye bir bakayım dedim aynı kitabı sende tavsiye etmişsin  :)

G

gülümse hayata

Kullanıcı
18 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
taarz
ARKADAŞLAR BENİM ÇOK HOŞUMA GİDEN BİR KİTAP ' KIL  EY  BENİ  NAMAZ'

G

gülümse hayata

Kullanıcı
18 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
taarz
en son okuduğum kitap 'ufak şeyleri dert etmeyin'

@

@Serap@

Kullanıcı
23 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
En son okuduğum kitap  ''Adam Fawer - Empati''
Oldukça sürekliyici bir kitap, ben çok severek okudum.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
@Serap@' Alıntı:
En son okuduğum kitap  ''Adam Fawer - Empati''
Oldukça sürekliyici bir kitap, ben çok severek okudum.
Olasılıksız'ın devamı mı ? yoksa farklı bir konusu mu var?
Merak ediyorum da,bitirmem gereken başka kitap var başlayamadım henüz bu kitaba da  :-[