fkaragul' Alıntı:KİTAP : ALAMUT KALESİ
YAZAR : HASAN SABBAH
KONUSU : Alevi mezhebinin farklı bir kolu olan İsmailliler ırkının ilginç yayılış hikayesi.
Kristal' Alıntı:Bu kitabı çok merak ediyorum mutlaka okuyacağım.
İkisinide büyük bir zevk ve heyecanla okudum.. ilk önce "Alamuta dönüş" adlı kitabı okudum,ikincide "Alamut" u okudum ikiside birbiriyle birleşik,ilk okudugum alamuta dönüşte İlginç bir kitapla birlikte,insanların dini duygularını sömürerek, nasıl maşa olarak kullanıldığının açık bir şekli gözler önünde....Fedailer nasıl yetişiyor,nasıl kandırılıyor,alamut kalesinin içindeki sahte cennet nasıl bir yermiş merak edenler için okunmaya değer bir roman..Gülşah' Alıntı:fkaragul' Alıntı:KİTAP : ALAMUT KALESİ
KONUSU : Alevi mezhebinin farklı bir kolu olan İsmailliler ırkının ilginç yayılış hikayesi.
bu kitabıda beğenerk okumuştum hatta devamı olan " alamut'a dönüş" var ve bu sefer olaylar epey bir gelişiyor ve bir çok soru açıklığa kavuşuyor.
Recaizade Mahmut Ekrem'den başkası aynı isimde bir kitap yazmadıysa aynı kitaptan söz ediyoruz sanırım Çağrı?CHAGHRI' Alıntı:Kitap okumay sevmem ama 3 yıl önce araba sevdasını okumuştum
Güzeldir evet.CHAGHRI' Alıntı:ödevdi ama cidden güzel bi kitaptı (zynep abla mı diyeyim size?)
desertrose' Alıntı:en son inci aral'ın safran sarı adlı kitabını okudum. baştan sona sürükleyici.. tavsiye ederim..
Bilmeyenler için söylüyorum;su perisi' Alıntı:İkisinide büyük bir zevk ve heyecanla okudum.. ilk önce "Alamuta dönüş" adlı kitabı okudum,ikincide "Alamut" u okudum ikiside birbiriyle birleşik,ilk okudugum alamuta dönüşte İlginç bir kitapla birlikte,insanların dini duygularını sömürerek, nasıl maşa olarak kullanıldığının açık bir şekli gözler önünde....Fedailer nasıl yetişiyor,nasıl kandırılıyor,alamut kalesinin içindeki sahte cennet nasıl bir yermiş merak edenler için okunmaya değer bir roman..Gülşah' Alıntı:fkaragul' Alıntı:KİTAP : ALAMUT KALESİ
bu kitabıda beğenerk okumuştum hatta devamı olan " alamut'a dönüş" var ve bu sefer olaylar epey bir gelişiyor ve bir çok soru açıklığa kavuşuyor.
Alamuta dönüş adlı kitapla aklımda kalan tüm sırlara ulaşmanın mutluluğu ile bir çırpıda bitirdim...
Sigaradan geçtim evlenmezsin bile! İğrenç bir kitap!crnkcclr' Alıntı:Zynep.. okumayın yazmışsın ya... çok merak ettim şimdi.. tamda sigarayı bıraktığım dönemde yeniden başlatır mı beni..
ama ben evlilik nedir bilmiyorum belki o kadar da etkilemez belli mi olur.. ne dersim Zynep_?_