EN SON OKUDUĞUM KİTAP

• Konbuyu başlatan kelebekcocuk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde kelebekcocuk tarafından oluşturulan EN SON OKUDUĞUM KİTAP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 264,558 kez görüntülenmiş, 686 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı EN SON OKUDUĞUM KİTAP
Konbuyu başlatan kelebekcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
F

fkaragul

Kullanıcı
2 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
KİTAP    :  ALAMUT KALESİ
YAZAR  :  HASAN SABBAH

KONUSU :  Alevi mezhebinin farklı bir kolu olan İsmailliler ırkının ilginç yayılış hikayesi.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
fkaragul' Alıntı:
YAZAR   :  HASAN SABBAH

KONUSU :  Alevi mezhebinin farklı bir kolu olan İsmailliler ırkının ilginç yayılış hikayesi.

bu kitabıda beğenerk okumuştum hatta devamı olan " alamut'a dönüş" var ve bu sefer olaylar epey bir gelişiyor ve bir çok soru açıklığa kavuşuyor. :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Gülşah' Alıntı:
fkaragul' Alıntı:

bu kitabıda beğenerk okumuştum hatta devamı olan " alamut'a dönüş" var ve bu sefer olaylar epey bir gelişiyor ve bir çok soru açıklığa kavuşuyor. :)
İkisinide büyük bir zevk ve heyecanla okudum.. ilk önce "Alamuta dönüş" adlı kitabı okudum,ikincide "Alamut" u okudum ikiside birbiriyle birleşik,ilk okudugum alamuta dönüşte İlginç bir kitapla birlikte,insanların dini duygularını sömürerek, nasıl maşa olarak kullanıldığının açık bir şekli gözler önünde....Fedailer nasıl yetişiyor,nasıl kandırılıyor,alamut kalesinin içindeki sahte cennet nasıl bir yermiş merak edenler için okunmaya değer bir roman..

Alamuta dönüş adlı kitapla aklımda kalan tüm sırlara ulaşmanın mutluluğu ile bir çırpıda bitirdim... :)

A

_aslı_1

Kullanıcı
6 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
piedra ırmağının kıyısında oturdum ağladım-paulo coelho

C

CHAGHRI

Kullanıcı
16 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
S!VAS
Kitap okumay sevmem ama 3 yıl önce araba sevdasını okumuştum :p

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
CHAGHRI' Alıntı:
Kitap okumay sevmem ama 3 yıl önce araba sevdasını okumuştum :p
Recaizade Mahmut Ekrem'den başkası aynı isimde bir kitap yazmadıysa aynı kitaptan söz ediyoruz sanırım Çağrı? :)
Ve yine sanırım, zorunlu okudun, yani ödev için filan?

C

CHAGHRI

Kullanıcı
16 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
S!VAS
ödevdi ama cidden güzel bi kitaptı (zynep abla mı diyeyim size?)

C

CHAGHRI

Kullanıcı
16 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
S!VAS
yok o zaman zeynep diyecegim kızmazsan ;)

D

desertrose

Kullanıcı
5 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
en son inci aral'ın safran sarı adlı kitabını okudum. baştan sona sürükleyici.. tavsiye ederim..

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
desertrose' Alıntı:
en son inci aral'ın safran sarı adlı kitabını okudum. baştan sona sürükleyici.. tavsiye ederim..

İnci Aral'ın hiç bir kitabını okumadım ( ama bilinçli olarak değil)
Yazım dili nasıl çünkü bir çok kez niyetlendim ama almadım. :)

M

movbd

Kullanıcı
21 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
su perisi' Alıntı:
Gülşah' Alıntı:
fkaragul' Alıntı:

İkisinide büyük bir zevk ve heyecanla okudum.. ilk önce "Alamuta dönüş" adlı kitabı okudum,ikincide "Alamut" u okudum ikiside birbiriyle birleşik,ilk okudugum alamuta dönüşte İlginç bir kitapla birlikte,insanların dini duygularını sömürerek, nasıl maşa olarak kullanıldığının açık bir şekli gözler önünde....Fedailer nasıl yetişiyor,nasıl kandırılıyor,alamut kalesinin içindeki sahte cennet nasıl bir yermiş merak edenler için okunmaya değer bir roman..

Alamuta dönüş adlı kitapla aklımda kalan tüm sırlara ulaşmanın mutluluğu ile bir çırpıda bitirdim... :)
Bilmeyenler için söylüyorum;

İstiklal Caddesi/Balık Pazarı çıkışında, karşı sokakta sağdaki binanın 5. katında
Alamut Kalesi adında bir cafe vardır. Ve sahibi de bugüne kadar 3.albüm yapmıştır;
Şahrud/Seyduna Trüküleri I-II-III. Tüm şarkı sözleri kendine aittir.
Özellikle özgün müzik sevenlerin beğeneceği albümleridir.
İlkay Akkaya, Kazım Koyuncu, Nurettin Rençber şarkıları seslendiren birkaç isimden biridir.

Bahsettiğiniz kitapları bu mekanı öğrendikten sonra okumuştum merakımdan.

movbd

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
3 değişik kitap okudum son 4 gün içinde;

Sinan Akyüz, Yatağımdaki Yabancı.
Kesinlikle önermediğim, sakın okuma yanlışlığına düşmeyin diyebileceğim bir kitap. Sigara tiryakisi olduğumu hepiniz biliyorsunuz ama beni dumana boğdu! Kitabın her sayfasında en az iki sigara yakıldı ve şişelerle viski tükedildi.
Bir karı kocanın, izledikleri bir film üzerine, "dürüstlük" oyunu oynamaya başlamaları ve birbirlerine itirafları sonucunda, aslında "kim" olduklarını anlamaları ve malum son!
Okumayın.

İçimizdeki Deprem, Afşar Timuçin

Arka sayfasını paylaşayım sizlerle;
Afşar Timuçin felsefenin ve şiirin dünyasından genel insan sorunlarına eleştirmeci ve tartışmacı bir gözle bakıyor.
Yazarın kısa denemelerinden oluşan bu kitap güncele olduğu kadar evrensele açıktır. Bireyin toplumdaki yeri, siyaset dünyasının açmazları, düşünce alanındaki temel sorunlar kitapta baştan sona bütünsel bir bakış açısı içinde ele alınıyor.
Kitabın en ilginç yanı en güç sorunların gündelik dil ile irdeleniyor olmasıdır.

Ben bu kitabı çok sevdim.

Siz Kimi Kandırıyorsunuz!, Soner Yalçın

Yakın tarihin labirentlerinde, ezber bozan, şaşırtıcı bir yolculuk... , diye tanıtımı yapılmış arka kapakta.
Siyasi bir kitap olduğu için daha fazla yazmadan...

Ben bu kitabıda sevdim.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Son önerdiğin kitabı okuyorum Zeynep ve yazar zaten muhteşem bir dille anlatıyor.Diğer kitaplarınıda tavsiye ederim. :)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep.. okumayın yazmışsın ya... çok merak ettim şimdi.. tamda sigarayı bıraktığım dönemde yeniden başlatır mı beni..
ama ben evlilik nedir bilmiyorum belki o kadar da etkilemez belli mi olur.. ne dersim Zynep_?_

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crnkcclr' Alıntı:
Zynep.. okumayın yazmışsın ya... çok merak ettim şimdi.. tamda sigarayı bıraktığım dönemde yeniden başlatır mı beni..
ama ben evlilik nedir bilmiyorum belki o kadar da etkilemez belli mi olur.. ne dersim Zynep_?_
Sigaradan geçtim evlenmezsin bile! İğrenç bir kitap!
İnsanların özeli olmalı ve kendine kalmalı!