Tarihimizi derken? Cumhuriyet öncesi, sonrası? Biraz daha bilgi verebilir misin rica etsem Gülşah? Teşekkürler.Gülşah' Alıntı:En son "Bir avuç kan bir avuç toprak Çanakkale " / Yaşar Aksan
Kitabını okudum.Kitap biraz kalın,585 sayfa ama gözünüzü korkutmasın,yazılar büyük punto ile yazılmış ve sade Türkçe ile anlatılmış.
Güzel bir kitap,tarihimizi romanlaştırarak anlatmış.
Sıkıcı değil ...Tavsiye ederim.
Direk Çanakkale'ye gönüllü giden askerlerin hayatlarına ilişkin kısa girişlerle başlamış,bir de romanlaştırdığı için....Zynep' Alıntı:Sağolasın. Kalın dediğin için daha öncesinden mi başlayıp Çanakkale'ye uzandı, bunu öğrenmek istemiştim.
Umarım kitaptan okurken keyif alırsınız ama bu bölümde son okuduğunuz kitabı yazıp kısaca konusu hakkında bilgi veriyoruz.meloodi' Alıntı:Oğuz Atay (tutanamayanlar)
bugün başladım ilk defa okuyacağım bu yazarı o yüzden heyecanlıyım biraz...
çaktırmayın yazıyı yolladıktan sonra farkettim...Gülşah' Alıntı:meloodi' Alıntı:Oğuz Atay (tutanamayanlar)
Umarım kitaptan okurken keyif alırsınız ama bu bölümde son okuduğunuz kitabı yazıp kısaca konusu hakkında bilgi veriyoruz.
Tamam aramızdameloodi' Alıntı:çaktırmayın yazıyı yolladıktan sonra farkettim...Gülşah' Alıntı:meloodi' Alıntı:Oğuz Atay (tutanamayanlar)
Umarım kitaptan okurken keyif alırsınız ama bu bölümde son okuduğunuz kitabı yazıp kısaca konusu hakkında bilgi veriyoruz.
Ama ne demiştik?meloodi' Alıntı:Fareler ve İnsanlar
john staınbeck