EN SON OKUDUĞUM KİTAP

• Konbuyu başlatan kelebekcocuk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde kelebekcocuk tarafından oluşturulan EN SON OKUDUĞUM KİTAP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 264,764 kez görüntülenmiş, 686 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı EN SON OKUDUĞUM KİTAP
Konbuyu başlatan kelebekcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
KADIN DÖVMENİN FAYDALARI/ Hamdi Kalyoncu

Kitapta, aile içi şiddete varan geçimsizliğin sebepleri geniş bir şekilde ele alınmış ve sonuçları değerlendirilmiş. ayrıca yapılması gerekenlerle alakalı bazı tavsiyelere de yer verilmiş.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Nüvide Gültunca Tulgar'a ait Kendi Kutup Yıldızını Bul
Genelde Mail yolu ile gelen Çeşitli yazarların sözlerini,hikayelerini bu kitapta bulabilirsiniz.Çok keyif alarak okudum.
Kitabın özelliği istediğiniz herhangi bir sayfayı açıp sıkılmadan,zorlanmadan anlayarak okuyabilmeniz..Kısacası trafikte ki kitabım oldu.Genelde kitaplarımı yolda okunacaklar,evde sakin kafa ile okunması gerekenler olarak ayırırım :)

S

selennn

Kullanıcı
25 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Oğuz Atay; Bir Bilim Adamının Romanı ( konusu Adanalı Mustafanın zorluklar içince okuyup çok büyük işler başarıyor olması; bir Adanalı olarak ilgilimi çekti :)
  Ondan önce de ORhan Pamuk; Masumiyet Müzesi'Ni okumuştum.
her ikisini de öneririm.

S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
OKUMAYI SEVDİRME YOLLARI/Adil Maviş

önce fert olarak
sonra aile içinde,
eğitim dünyasında,
hapishanesinden hastanesine kadar
her kurum ve kuruluşu içine alan
bir okuma seferberliğini başlatmak için
yapılması gerekenler anlatılmış.

S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
ADI: AYLİN / Ayşe Kulin

zaten kitabı herkes biliyor. bir ben bilmiyordum. ben de okudum.

B

birtanem

Kullanıcı
30 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kraliçenin Soytarısı. Philippa Gregory kitabı yazmış. Boleyn Kızı'nın devami diyebiliriz kitap için. Çünkü entrikalar ve aşklar son sürat gene devam ediyor. Değişen sadece kişiler. Bence okumalısınız çünkü insana çok şey vermesede heyecanı yetiyor diye düşünüyorum.

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
içindeki devi uyandır..
Antony Robbins..
güzel bir kitap gelişimcilere öneririm...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
birtanem' Alıntı:
Kraliçenin Soytarısı. Philippa Gregory kitabı yazmış. Boleyn Kızı'nın devami diyebiliriz kitap için. Çünkü entrikalar ve aşklar son sürat gene devam ediyor. Değişen sadece kişiler. Bence okumalısınız çünkü insana çok şey vermesede heyecanı yetiyor diye düşünüyorum.
Of Kraliçenin soytarısını okumak istiyorum ama,arkadşaım aldı bir sene oldu daha verecek,of ki off:(

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
benim hala devam ettiğim doğan cüceloğlunun 'iyi düşün doğru karar ver' kitabını okuyorum ve  sewerek okuduğum bi kitap . düşündürücü ve yol gösteren güzel bi kitap.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kişisel gelişim kitapalrına takmış bulunmakdayım..
Mümin Sekman'ın kitapalrını okuyorum,bu gün ayrıca Erdal Demirkıran'ın bende olmayan "Dünyanın en akıllı insanıyım" adlı kitabı aldım,demek oluyor ki,Mümin beyden sonra Erdal beyle devam edecegim:)

A

AYSBERGE

Kullanıcı
2 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
ARİSTOTALES - POETİKA

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Sorgulayan Denemeler adındanda anlaşılacağı gibi insanı sorgulamaya iten felsefeden bilime kadar her konuya uzana geniş bir kitap Tübitağın yayınladığı bu kitabın yazarı Bertrand Russell.
Daha önce okumuş olmama rağmen tekrar okudum, fırsat bulduğumda tekrar yine okumaktan keyif alacağım bir kitap.

Ünsal Oskay'ın Yıkanmak istemeyen çocuklar olalım isimli kitabıda yine dünyadan, siyasetten
kısacası pek çok şeyden yazarın görüşlerini değerlendirmelerini bulacağınız okuması keyifli bir kitap.

S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
PEGASUS SIRRI / Gregg Loomis

Kilise tarafından gizlenen 700 yıllık bir sırrı öğrenen Lang, bu sırrı korumaya çalışan gizli bir örgütün hedefi olur. bir taraftan tehlikeden kaçarken, kardeşinin ve yeğeninin ölümüne sebep olan bu sırrın derinliklerini de araştırmaya girişen avukat Lang, hristiyan inancını temelden değiştirecek bir bilgiyi elde eder.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
" Ben dünyanın en akıllı insanıyım" Erdal beyin kitabını okuyorum...
Diger kitaplarından aldıgım zevk kadar alamadım isede,okumaya devam edecegim..
Kendine motive edici sözlerinin nerden geldigini anlatan,günlük niteliginde ve her kitabının altına imza şeklindeki sözün açılımıda bu kitapda geçmek de( "Ben dünyanın en akıllı insanıyım")..

A

AYSBERGE

Kullanıcı
2 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
NİLGÜN - NLP ZİHNİNİZİ KULLANMA KILAVUZU

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
En son okudugum kitabımı bu gün kaybettim :(
Bulamıyorum,nereye koydu isem,sabah evleri toparlarken :(

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Peri kitabını kaybettin ama isminidemi unuttun ki yazmamışsın :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Mümin sekman'ın "kişisel ataleti yenmek" di :( ama son 3 sayfasına gelmiştim ki,dün ev inşaatı sırasında nereye sakladım ise bulamıyorum..
Kötü birde alışkanlıgım var,bir kitabı bitirmeden digerine başlayamamak gibi...
Bir b palanı yapıp yeni kitaba başladım ama aklım diger kitabımda:( konsntre olamıyorum bir türlü okudugumu anlayamıyorum,eklım eski kitabımda :(((

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Franz Kafka/ Aforizmalar kitabını okudum. Derleme şeklinde sıkılmadan okuduğum bir kitap oldu. Ama ilk kitabını okuduğumda yazarın biraz karışık gelmişti. Okudukça ne demek istediğini yada neden bahsettiğini daha iyi anladığım bir yazar.

İkinci bitirdiğim kitap; İkona/ Neıl Olson. Sıkıarak okuduğum bir kitap. Da Vinci'nin Şİfresi izinden gitmeye çalışan ama bazı bölümler uzatılan bir kitaptı görüşüme göre.