rom_antiq' Alıntı:
JEAN CHRISTOPHE GRANGE'IN EN SON KİTABI...
Okunmazmı jena.2ın bütün kitaplarını okudum...En çokda
SİYAH KAN adlı kitabını begendim..Harika bir kurgu,polisiye kitaplar arasında bir numaradır....
menzup' Alıntı:
tolstoy'un itiraflarım kitabını okuyorum çok güzel tavsiye ederim
Olsun olsunda kalsik olsun
beatrix kido' Alıntı:
nietzsche ağladığında-yalom
Irvın yolom'un psikolojiden bile iyi gelen romanları gözdelerim arasındadır...
Tu Navy' Alıntı:
% 100 DÜŞÜNCE GÜCÜ herkese tavsiye ederim...
Tavsiyen için teşekkür ederim..100/100 okunacak bir kitap
esm@' Alıntı:
şuan elimde tibetin gençlk pınarı adlı kitap var kendınıze yenı ve sağlıklı bı yasam belırlemek ıcın guzel
bir çift yürek adlı kitap da çok güzel . mutlaka okumalısınız aborijiniler hakkında bir kitap
Bir çift yürek adlı romanı o kadar aradımda bulamadım
abaorjinlerin o esşiz hayatı ve bilgeligini okumayı çok istiyorum..
**pandora**' Alıntı:
aliCAnn' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
aliCAnn' Alıntı:
SOFİE'NİN DÜNYASINI OKUYORUM HİC BİTMEYECEKMİS GİBİ GELİYOR BANA.. :-\
Bitmiyor zaten
NASİP OLURSA BİTİRMEYİ DÜSÜNÜYORUM ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA.. DAHA AGIR KİTAPLARDA OKUDUM... GİRİS YAPMIS BULUNUYOR KİTAP KONUYU ELEALIS BAKIMINDAN AKICI GELDİ FAKAT DİZİNİ KIRIP OKUMAK ZOR ASLINDA. :-[
offf lise 2 deyken okuduğum bi kitap .acayip akıcı gelmşti,çok sevmştim herkese tavsiye derim.
şimdi ise Ayşe Kulin in//Birgün romanını okuyorum.
ayşe kulin'in ilk okudugum yazısını akıcılıgını konuyu dagıtmadan ve akıcı bir dille anlatışını çok sevdim...
bilirimki zynepte severek okur ayşe kulini de mi
GulsahToptas' Alıntı:
En son okuduğum kitap Üstün Dökmen'in "Yaşama Yerleşmek" gayet güzel ve keyifli bir kitap.Gerçi Üstün Dökmen'nin yazı dili akıcı olduğundan bir çırpıda biten bir kitap.Ve ne yazık ki biraz geç kalmış olsamda :-[ "suç ve ceza" yı okuyorum yazılar küçük olduğundan biraz uzun sürdü ama iyi bir kitap
Üstün Dökmen’in bilimsel kitaplarının ve makalelerinin yanı sıra, şiir kitapları ve tiyatro eserleri de bulunmaktada ama şu an itibariyle şiir kitaplarına ulaşamadım..
İlk okuduğum kitapları "Küçük şeyler" adlı kitabıdır..kitabın çerçevesi insan ilişkileri, iletişim hataları, yaşama sevinci, çocuklarla iletişim, eşlerle iletişim, rollerimiz, kadın-erkek eşitliği...
Küçük Şeyler, etrafımızdaki pozitif şeyleri görüp hayatımızdaki zorlukları, tuzakları yok saymayan, aksine tüm detaylarıyla -Küçük Şeyler’le- bir kez daha gözler önüne seren, verdiği ipuçlarıyla yaklaşım ve davranışlarımıza ışık tutan bir eserdir.Şiddetle tavsiye ederim....
aAyrıca bulamadığım kitaplarının içinden "Komşu Köyün Delisi" adlı kitabınıda bulursanız benim içinde okuyun olur mu?
Bu eser, Devlet Tiyatroları tarafından 2002 yılında Ankara’da sahneye konmuş, 250 oyundan fazla perde açılmıştır. Ayrıca Antalya Şehir Tiyatrolarında ve pek çok okulda sahnelenmiştir.
GulsahToptas' Alıntı:
sofinin dünyası kitabını bende merak ediyorum ve en kısa zamanda kütüphaneme ekleyip okumak istiyorum
Felsefeyi roman tadında ögrenmek isteyenler için bulunmadık bir kitaptır......
Tekrar tekrar okunası bir kitap...
altyy' Alıntı:
Şimdi ise;
Victor Hugo
SEFİLLER biraz geç kaldığım bir kitap yeni fırsat buldum sürükleyici
Geç olsunda güç olmasın de mi ama
life13' Alıntı:
En son okudugum kitap
HACI MURAT
cecenya yı anlatıyor kafkas kartalının sag kolu olan hacı murat ı anlatıyor
Hacı murat'ı klasikleri okurken okumuştum..Şu an içeriğini pek hatırlamasamda,okurken zevk alarak okudugumdan eminim,o ata binip kararlı haliyle almış olduğu kararlarından dönmeyişinden çok etkilenmiştim...
icesun' Alıntı:
şu anda ders kitaplarımı okuyorum ;D
ama ondan önce Robin Sharma'nın Ermiş, Sörfçü ve Patron u okudum
Robin sharma'ın kişisel gelişim üzerine tüm kitaplarını severek okudum,
Ferrarisini satan bilge ve koza kelebeğini sevmez aile bilgeliginide tavsiye ederim
senolgk' Alıntı:
yüreğimin sesini dinle - susanna tamaro tavsiye ederim güzel bi kitaptı
Dinledim ama hiç bir şey anlamadım desem
Zynep' Alıntı:
sebiha01' Alıntı:
en son okudum kitap HAYATA YÖN VEREN SÖZLER derleyen AKIN ALICI
Kitap hakkında bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler.
Ben verebilirim zynepcim...
Düşüncelerimiz..
Eylemlerimiz...
İletişim...
Duygularımız...
Yaşam üzerine yazılmış özlü ve ögüt verici sözlerden oluşuyor zynep...
İçinden begendiğim bir yazarın sözünü eklemek isterim...
"Bazı kitaplar tadılmak,bazıları yutulmak ve çok azı da hazmedilmek içindir"
Bacan
"Öğrendiklerini saat gibi cebinde taşı,ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanalr gibi ortaya çıkarma...
Eğer biri sana saati sorarsa söylersin...
Ama her saat başında (sorulmadan) saat kulesi gibi ötme..."
Lors Chesterfild GulsahToptas' Alıntı:
en son elif şafak/siyah sütü okudum ilk defa bu yazarın kitabını okudum anlatım dili çok uzun geldi bana bazı konuları anlatmışta anlatmış oysaki bazen tek bir cümle anlatabilir aynı şeyi tabiki bu benim düşüncem ???
Elif şafanın son kitabı siyah süt otobiyografik bir romandır..
kütüphanemde okunmak için sırasını beklemekle meşkul
arka kapagında "BU KİTAP OLUNUR OKUNMAZ UNUTULMAK İÇİN YAZILDI..SUYA YAZI YAZAR GİBİ..."
dediği için sonra okumaya karar verdim
ne olsa hemen unutulacak bir kitabı okumam için acele etmeme hiç gerek yok demi
Ama Elif Şafak'ın
BABA VE PİÇ adlı romanını okumanı tavsiye edebilirim...Kolay kolay unutulacak tarzda bir kitap değil..Elif şafak Türk'lerin Ermenilere__Ermeni'lerin de Türklere bakış açısını çok iyi yakalamış,sıkılmadan akıcı anlatımı ve ne oldu olacak heyecanı ile çabuçak bitirecegin bir kitap..
Kusura bakmayın uzun bir yorum oldu ama ilk defa ugradığım için cevap hakkımı kullanmamadanda edemezdim..