EN SON OKUDUĞUM KİTAP

• Konbuyu başlatan kelebekcocuk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde kelebekcocuk tarafından oluşturulan EN SON OKUDUĞUM KİTAP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 264,558 kez görüntülenmiş, 686 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı EN SON OKUDUĞUM KİTAP
Konbuyu başlatan kelebekcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
S

sebiha01

Kullanıcı
21 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
ADANA
en son okudum kitap HAYATA YÖN VEREN SÖZLER derleyen AKIN ALICI

I

ibrahim

Kullanıcı
20 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
eskişehir
medine müdafaası isimli kitabın yazarı ismail bilgin'dir.osmanlının 1.dünya savasında son cephesi olan hicaz-yemen hattının müthiş bir onur ,haysiyet,ve şehadet örneginin sergilenilerek anlatıldıgı kitap,son zamanlarda okudugum en güzel kitabdı.kitabın son bölümlerine dogru gözyaslarınıza haim olamayabilirsniz.kesinlikle herkese tavsiye edebilecegim bi kitap.saygılarımla

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
en son elif şafak/siyah sütü okudum ilk defa bu yazarın kitabını okudum anlatım dili çok uzun geldi bana bazı konuları anlatmışta anlatmış oysaki bazen tek bir cümle anlatabilir aynı şeyi tabiki bu benim düşüncem  ???

R

ravza

Kullanıcı
8 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
mersin
İnsanların istedikten sonra çok şeyi başarabileceklerini gözler önüne seren bir kitap.Hayata karşı bir sıfır mağlup olarak başlayabiliriz ama bunu değiştirmek insanın kendi elindedir.Bu değişikliği de istersek ve çok çalışırsak başarabiliriz.

E

erhan1067

Kullanıcı
6 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
keşke biraz daha bilgi verseydin kitap hakkında...
yine de teşekkür ederiz :)

E

erhan1067

Kullanıcı
6 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
acaba kitabın hangi yayınevine ait olduğunu yazabilir misin?

buarada böyle kitaplar etkileyici bir dille anlatılırsa müthiş oluyor!
paylaşım için teşekkürler

E

erhan1067

Kullanıcı
6 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
bahsettiğim kitap medine müdaafası yazmamışım da :p

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
rom_antiq' Alıntı:
JEAN CHRISTOPHE GRANGE'IN EN SON KİTABI...

Okunmazmı jena.2ın bütün kitaplarını okudum...En çokda SİYAH KAN adlı kitabını begendim..Harika bir kurgu,polisiye kitaplar arasında bir numaradır....

menzup' Alıntı:
tolstoy'un  itiraflarım kitabını okuyorum çok güzel tavsiye ederim
Olsun olsunda kalsik olsun  ;)
beatrix kido' Alıntı:
nietzsche ağladığında-yalom
Irvın yolom'un psikolojiden bile iyi gelen romanları gözdelerim arasındadır...

Tu Navy' Alıntı:
% 100 DÜŞÜNCE GÜCÜ herkese tavsiye ederim...
Tavsiyen için teşekkür ederim..100/100 okunacak bir kitap  ;)

esm@' Alıntı:
şuan elimde tibetin gençlk pınarı  adlı kitap var  kendınıze yenı ve sağlıklı bı yasam belırlemek ıcın guzel
bir çift yürek adlı kitap da çok güzel . mutlaka okumalısınız  aborijiniler hakkında bir kitap
Bir çift yürek adlı romanı o kadar aradımda bulamadım:( abaorjinlerin o esşiz hayatı ve bilgeligini okumayı çok istiyorum..

**pandora**' Alıntı:
aliCAnn' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
aliCAnn' Alıntı:
SOFİE'NİN DÜNYASINI OKUYORUM HİC BİTMEYECEKMİS GİBİ GELİYOR BANA.. :-\
Bitmiyor zaten:)
NASİP OLURSA BİTİRMEYİ DÜSÜNÜYORUM ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA.. :D DAHA AGIR KİTAPLARDA OKUDUM... GİRİS YAPMIS BULUNUYOR KİTAP KONUYU ELEALIS BAKIMINDAN AKICI GELDİ FAKAT DİZİNİ KIRIP OKUMAK ZOR ASLINDA. :-[
offf lise 2 deyken okuduğum bi kitap .acayip akıcı gelmşti,çok sevmştim herkese tavsiye derim.
şimdi ise Ayşe Kulin in//Birgün romanını okuyorum. ;)
ayşe kulin'in ilk okudugum yazısını akıcılıgını konuyu dagıtmadan ve akıcı bir dille anlatışını çok sevdim...
bilirimki zynepte severek okur ayşe kulini de mi:)
GulsahToptas' Alıntı:
En son okuduğum kitap Üstün Dökmen'in "Yaşama Yerleşmek" gayet güzel ve keyifli bir kitap.Gerçi Üstün Dökmen'nin yazı dili akıcı olduğundan bir çırpıda biten bir kitap.Ve ne yazık ki biraz geç kalmış olsamda  :-[ "suç ve ceza" yı okuyorum yazılar küçük olduğundan biraz uzun sürdü ama iyi bir kitap
Üstün Dökmen’in bilimsel kitaplarının ve makalelerinin yanı sıra, şiir kitapları ve tiyatro eserleri de bulunmaktada ama şu an itibariyle şiir kitaplarına ulaşamadım..
İlk okuduğum kitapları "Küçük şeyler" adlı kitabıdır..kitabın çerçevesi insan ilişkileri, iletişim hataları, yaşama sevinci, çocuklarla iletişim, eşlerle iletişim, rollerimiz, kadın-erkek eşitliği...

Küçük Şeyler, etrafımızdaki pozitif şeyleri görüp hayatımızdaki zorlukları, tuzakları yok saymayan, aksine tüm detaylarıyla -Küçük Şeyler’le- bir kez daha gözler önüne seren, verdiği ipuçlarıyla yaklaşım ve davranışlarımıza ışık tutan bir eserdir.Şiddetle tavsiye ederim....
aAyrıca bulamadığım kitaplarının içinden "Komşu Köyün Delisi" adlı kitabınıda bulursanız benim içinde okuyun olur mu?
Bu eser, Devlet Tiyatroları tarafından 2002 yılında Ankara’da sahneye konmuş, 250 oyundan fazla perde açılmıştır. Ayrıca Antalya Şehir Tiyatrolarında ve pek çok okulda sahnelenmiştir.
GulsahToptas' Alıntı:
sofinin dünyası kitabını bende merak ediyorum ve en kısa zamanda kütüphaneme ekleyip okumak istiyorum
Felsefeyi roman tadında ögrenmek isteyenler için bulunmadık bir kitaptır......
Tekrar  tekrar okunası bir kitap...

altyy' Alıntı:
Şimdi ise;
Victor Hugo
SEFİLLER biraz geç kaldığım bir kitap yeni fırsat buldum sürükleyici ;)
Geç olsunda güç olmasın de mi ama:)
life13' Alıntı:
En son okudugum kitap   

HACI MURAT     
  cecenya yı anlatıyor   kafkas kartalının  sag kolu olan  hacı murat ı anlatıyor
Hacı murat'ı klasikleri okurken okumuştum..Şu an içeriğini pek hatırlamasamda,okurken zevk alarak okudugumdan eminim,o ata binip kararlı haliyle almış olduğu kararlarından dönmeyişinden çok etkilenmiştim...
icesun' Alıntı:
şu anda ders kitaplarımı okuyorum  ;D

ama ondan önce Robin Sharma'nın Ermiş, Sörfçü ve Patron u okudum
Robin sharma'ın kişisel gelişim üzerine tüm kitaplarını severek okudum,

Ferrarisini satan bilge ve koza kelebeğini sevmez aile bilgeliginide tavsiye ederim  ;)

senolgk' Alıntı:
yüreğimin sesini dinle - susanna tamaro  tavsiye ederim güzel bi kitaptı ;)
Dinledim ama hiç bir şey anlamadım desem:)
Zynep' Alıntı:
sebiha01' Alıntı:
en son okudum kitap HAYATA YÖN VEREN SÖZLER derleyen AKIN ALICI
Kitap hakkında bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler.
Ben verebilirim zynepcim...

Düşüncelerimiz..
Eylemlerimiz...
İletişim...
Duygularımız...
Yaşam üzerine yazılmış özlü ve ögüt verici sözlerden oluşuyor zynep...
İçinden begendiğim bir yazarın sözünü eklemek isterim...

"Bazı kitaplar tadılmak,bazıları yutulmak ve çok azı da hazmedilmek içindir"
Bacan

"Öğrendiklerini saat gibi cebinde taşı,ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanalr gibi ortaya çıkarma...
Eğer biri sana saati sorarsa söylersin...
Ama her saat başında (sorulmadan) saat kulesi gibi ötme..."
Lors Chesterfild
:)

GulsahToptas' Alıntı:
en son elif şafak/siyah sütü okudum ilk defa bu yazarın kitabını okudum anlatım dili çok uzun geldi bana bazı konuları anlatmışta anlatmış oysaki bazen tek bir cümle anlatabilir aynı şeyi tabiki bu benim düşüncem  ???
Elif şafanın son kitabı siyah süt otobiyografik bir romandır..
kütüphanemde okunmak için sırasını beklemekle meşkul:)
arka kapagında "BU KİTAP OLUNUR OKUNMAZ UNUTULMAK İÇİN YAZILDI..SUYA YAZI YAZAR GİBİ..."
dediği için sonra okumaya karar verdim:) ne olsa hemen unutulacak bir kitabı okumam için acele etmeme hiç gerek yok demi:)
Ama Elif Şafak'ın BABA VE PİÇ adlı romanını okumanı tavsiye edebilirim...Kolay kolay unutulacak tarzda bir kitap değil..Elif şafak Türk'lerin Ermenilere__Ermeni'lerin de Türklere bakış açısını çok iyi yakalamış,sıkılmadan akıcı anlatımı ve ne oldu olacak heyecanı ile çabuçak bitirecegin bir kitap.. ;)

Kusura bakmayın uzun bir yorum oldu ama ilk defa ugradığım için cevap hakkımı kullanmamadanda edemezdim.. ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Düşündügümdende uzun olmuş:) en iyisi sayfadan hemen kaçmak  ;D

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
En son " Bugünü yaşama arzusu / ırvın yalom " okudum..

Bu kitabını da beğendim ama diğer kitaplarında okuduğum zaman aldığım keyfi az buldum ama yinede güzeldi....

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Tabiki bazıları biraz üstedir, bazıları alttadır yazarlarımızın... Zaten  tek bir çizgi üzerinden gitseler sıkıcı olmaz mı,o zaman nasıl yorum yapabilirdik,hepsinden aynı zevki alsak:)
ırvın yalom'un bütün kitaplarını büyük bir zevkle okudum...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
İlk okudugum kitaplardan olduğu için şu an ki azmı teknik kaçmış çokmu fazla yorum yapamayacagım  ??? ama yapmışsa avrdır bir bildigi diyorum  ;)

sondan bir önce hızlı okuma teknikleri adlı kitabı okudum...
herkese tavsiye ediyorum.aslında kafamıza yerleşmiş olan hızlı okununca anlanmıyor,yavaş okurum anlayarak okurum düşüncesinni ne kadar yanlış oldugunu geçde olsa ögrendim...
eskiden dakikada 200 kelimeyi zor okurken,şu an dakikada okuma ve anlama hızımı 320ye çıkardım...Zamandan tasarruf ve kitabı sıkılmadan daha kısa sürede bitirip digerine geçilecegi için çokda iyi oldu...
Esiden 1 saat zaman ayırıp okudugum kitabı,şimdi 20 dakikada bitiriyorum.. bir haftaya kalmadan 700 sayfalık kitapları bir solukda bıkmadan içebiliyorum..
ben susadım gideyim bir solukda bir kitap içeyim  ;)

S

sude19811981

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
en son insan isterse azmin zaferi öyküleri 1'i okudum.mümin sekmanı tavsiye ederim.çok güzel
şuanda da 2'yi okuyorum...

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mutlaka duyan ve okuyan arkadaşlarım vardır.
Kitabın adı ''Suç ve Ceza'',yazarı ''Dostoyevski''
Biraz ağır ve uzun bir kitap ancak anlatım harika..Okurken karakterlerin dünyasına girebiliyor,olayları an be an yaşar gibi oluyorsunuz.
Okumayan arkadaşlar varsa  tavsiye ederim ...

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
suç ve ceza hakkındaki yorumlarına katılıyorum...

dostyevski bu romanında o kadar güzel kişilik analizi yamış ki,hem suç işleyen kişiyi anlayabiliyorsun hem iyi niyetli kişileri....

N

Neşe Demirhan

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
KAYSERİ
Bu ay okuduğum kitaplar
Cengiz Aytmatov'un "CEMİLE"
Ahmet Mithat Efendi'nin "DÜRDANE HANIM"
ve şuanda okumakta olduğum
Emile Zola'nın "BİR AŞK SAYFASI"

Bu sıralar biraz aşk ve duygu ağarlıklı takılıyorum ama bir sonraki kitabım sosyal ve kültürel içerikli olacak.Başlayınca bildiririm.Ama hangi konuda olursa olsun kitap okunmalı ve okumaya teşvik edilmeli.Herkese bol kitaplı günler dileğiyle selam ve sevgiler.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
iyi dileklerin için sağol neşe... :),

bende şuan mevlana'nın mesnevi serisinin 1.kitabını okumaktayım...okunmasını tavsiye ederim