NASİP OLURSA BİTİRMEYİ DÜSÜNÜYORUM ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA.. DAHA AGIR KİTAPLARDA OKUDUM... GİRİS YAPMIS BULUNUYOR KİTAP KONUYU ELEALIS BAKIMINDAN AKICI GELDİ FAKAT DİZİNİ KIRIP OKUMAK ZOR ASLINDA. :-[Zynep' Alıntı:Bitmiyor zatenaliCAnn' Alıntı:SOFİE'NİN DÜNYASINI OKUYORUM HİC BİTMEYECEKMİS GİBİ GELİYOR BANA.. :-\
offf lise 2 deyken okuduğum bi kitap .acayip akıcı gelmşti,çok sevmştim herkese tavsiye derim.aliCAnn' Alıntı:NASİP OLURSA BİTİRMEYİ DÜSÜNÜYORUM ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA.. DAHA AGIR KİTAPLARDA OKUDUM... GİRİS YAPMIS BULUNUYOR KİTAP KONUYU ELEALIS BAKIMINDAN AKICI GELDİ FAKAT DİZİNİ KIRIP OKUMAK ZOR ASLINDA. :-[Zynep' Alıntı:Bitmiyor zatenaliCAnn' Alıntı:SOFİE'NİN DÜNYASINI OKUYORUM HİC BİTMEYECEKMİS GİBİ GELİYOR BANA.. :-\
kendimi ve inançlarımı sorguladığım etkileyici çok güzel bir kitaptı tavsiye ederim.menzup' Alıntı:tolstoy'un itiraflarım kitabını okuyorum çok güzel tavsiye ederim
ARKADASIMIN ELİNDE GÖRMÜSTÜM OKURKEN KİTABI BİRAZ OKUDUM GERCEKTEN MÜKEMMEL YAZILMIS ÖZELLİKLE SAYFALARDAKİ SAGLI SOLLU ÖZLÜ SÖZLER KİTABA AYRI BİR HAVA VERMİS. MUHAMMED BOZDAGIN EN YAKIN ZAMANDA SQ KİTABINI OKUMAK İSTİYORUM...SAMET UÇAR' Alıntı:En son okuduğum kitap
Düşün ve Başar ( Nesil yayınları )
Muhammed Bozdağ
Güzel bir kitap Tavsiye ederim.
mstf bir şey sormak istiyorum daha önce ben de ayşe kulin kitapları okumuştum ve beğenmiştim veda kitabını beğendinmi konusu güzel ve sürükleyicimidir?mstf_190312' Alıntı:en son okuduğum kitap..ayşe kulin- veda