EN SON OKUDUĞUM KİTAP

Uçurtma Avcısı

Yazarı: Khaled Hosseini

Kesinlikle tavsiye ediyorum çok beğeneceksiniz. Elimden düşüremedim..

AHMED GÜNBAY YILDIZ
Bugün bitirdim kitabı.
Yaşlı bir adamın çocukları tarafından istenmemesi ve de bir kızın nakış nakış dokuduğu sevgisi...
Etkileyici...

BEN DÜNYANIN EN AKILLI İNSANIYIM/Erdal DEMİRKIRAN
Merak ettim,neden böyle bir iddası var diye.
Güzel kitap ama, beğendim. :)

beyazdilekce' Alıntı:
BEN DÜNYANIN EN AKILLI İNSANIYIM/Erdal DEMİRKIRAN
Merak ettim,neden böyle bir iddası var diye.
Güzel kitap ama, beğendim. :)
Ha,ben o adamın SADECE APTALLAR 8 SAAT UYUR adlı kitabını okudum.Bahsettiğin kitap var bende ama okumayı pek düşünmüyorum.
Dediğim kitap güzel ama biraz sıkıcı.
Derste okuyordum kitabı.Öğretmenim gördü:''Sadece aptallar 8 saat uyuyor hmm iyi bari ben 9 saat uyuyorum'' dedi.
Ne alaka diyeceksiniz ama benim hoşuma gitmişti=)

Trajedinin sonsuzlukla buluştuğu yer Baraka/Wıllıamp.YOUNG

Hayal gücü,keder ve sevincin dışa vurumuyla birlikte dine yönelik felsefe,Tanrının-hrıstiyanların tabiriyle- yüceliği ve affedelişiyle birlikte nedenle yanıt arama şeklinde yazılmış,hrıstıyan inancına göre Tanrıya yaklaşma ve onun yüceliğini görme adına yazılmış bir romandı..

Kitaba objektif baktığımda Baba,ogul ve kutsal ruh çerçevesinde,dinimize uygun olmasa da,Yaratıcımızın insanlara sunduğu en büyük erdemin sevgi olduğunu felsefi ve basit dilde sunuşu güzeldi..

Metal Fırtına / Orkun Uçarm - Burak Turna
Geç kalarak okuduğum bir kitap ama süperdi..

Arkadaşlar,böyle yazacaksanız hiç yazmayın -ad ve iism- bir cümle içinde de olsa kitap hakkında küçük bir fikrinizi sunarsanız,okuacak meraklı arkadaşlar için bir önsöz niteliğinde olur ve böylelikle bu sayfa daha değerli olur ne dersiniz haksız m ıyım?

Geri