EN SON OKUDUĞUM KİTAP

• Konbuyu başlatan kelebekcocuk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde kelebekcocuk tarafından oluşturulan EN SON OKUDUĞUM KİTAP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 264,768 kez görüntülenmiş, 686 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı EN SON OKUDUĞUM KİTAP
Konbuyu başlatan kelebekcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
V

violeta

Kullanıcı
28 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Kuşatma 1453-Oktay TİRYAKİĞOLU
İstanbul'un fethini anlatan çok güzel bir kitap
Hem fatih'in hemde XI.Konstantinus'un gözünden anlatıyor.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Aylak adam/Yusuf ATILGAN

"Dünyada hepimiz sallantılı, korkuluksuz bir köprüde yürür gibiyiz. Tutunacak bir şey olmadı mı insan yuvarlanır. Tramvaydaki tutamaklar gibi. Uzanır tutunurlar. Kim zenginliğine tutunur; kimi müdürlüğüne; kimi işine; sanatına. Çocuklarına tutunanlar vardır. Herkes kendi tutmağının en iyi, en yüksek olduğuna inanır. Gülünçlüğünü fark etmez. Kağızman köylerinden birinde bir çift öküzüne tutunan bir adam tanıdım. Öküzleri besiliydi , pırıl pırıldı. Herkesin, “- Veli ağanın öküzleri gibi öküz, yoktur, ” demesini isterdi. Daha gülünçleri de vardır. Ben, toplumdaki değerlerin ikiyüzlülüğünü, sahteliğini, gülünçlüğünü göreli beri, gülünç olmayan tek tutamağı arıyorum: Gerçek sevgiyi! Bir kadın. Birbirimize yeteceğimizi, benimle birlik düşünen, duyan, seven bir kadın!"

Kitabın isminden ve yukardaki parargaftan açıkca anlaşıldığı gibi aylak bir adam,her şeye karşı duran,başkalarına benzememek için kendi doğrularıyla bir dünya kuran,toplumla uyuşamayan,ataerkil topluma karşı duran ve bu dünyaya aşkını arayan adamın ironilerle dolu bir senelik yaşamının başkaldırılarla birlikte hüzünlü bir sonla biten öyküsü...
Yazarımız oluşturduğu karaktere "C" adını vermiştir.Karaktein iç sesini ve üçüncü göz olarak kendi dış sesi olur ve okuyucu oalrak bizim "C" yi izleme fırsatını verirken mekansal ve duygusal yalnızlığınada ortak eder...Aylak adam'ı esaslı bir roman olarak okuyucuyuda içeriden feteder..

"sustu. konusmak luzumsuzdu. Bundan sonra kimseye ondan bahsetmeyecekti. biliyordu anlamazlardi."

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Canan Tan -En Son Yürekler Ölür
güzel bir aşk hikayesinin yanı sıra organ naklinin hayatımızdaki yeri nefes kesecek sekilde mükemmel anlatılmış ;)

mabed528

mabed528

Kullanıcı
3 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
16
Ankara
M' Alıntı:
güzel bir aşk hikayesinin yanı sıra organ naklinin hayatımızdaki yeri nefes kesecek sekilde mükemmel anlatılmış ;)
Bu kitabı geçen gün evde görmüştüm, herhalde kardeşim okuyor. KPSS'ye hazırlanıyorum diye uzun süredir kitap okumuyordum yarın sınavı atlattıktan sonra kitap okumaya başlayım diyorum...

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
mabed528' Alıntı:
M' Alıntı:
Bu kitabı geçen gün evde görmüştüm, herhalde kardeşim okuyor. KPSS'ye hazırlanıyorum diye uzun süredir kitap okumuyordum yarın sınavı atlattıktan sonra kitap okumaya başlayım diyorum...
o halde okumaya başlamalısın bu kitabı güzel bir kitap çünkü yabana atılmamalı ;)Ayrıca sınavda başarılar dilerim

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ahmet ALTAN/Sudaki iz

Kitap 12 Eylül öncesi anarşi ortamında idealleri uğruna hayatlarını harcayan bir gurup gencin hücresel ilişkilerini, aşk ve çatışmalarını pervasiz bir dille-herzamanki uslubundan daha aykırı-çok gereksiz  bölümler ve albenisi bozulmuş,okurken kopukluk yaşadığım bir romandı..

Kısaca:Tam bir hayal kırıklığı,diğer romanlarınlarındaki güçlü anlatımından farklı,kopuk bölümleriyle, zaman kaybıydı..

S

salihahmed

YÜREK DEVLETİ,
İNCE VE UCUZ AMA DEV BİR ESER islami kişisel gelişimi merak eden herkes okumalı.haklı olarak 38 .baskı
her kesime hitab eden bir kitab.yazarı mustafa islamoğlu.Anlayan için bütün kişisel gelişim kitaplarını sollar siz bilirsiniz...selam..

mabed528

mabed528

Kullanıcı
3 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
16
Ankara
Dün başlamıştım bugün bitti: Mümin Sekman-Kişisel Ataleti Yenmek. (Üzerinde tembellik olanların ve harekete geçemeyenlerin okumasını tavsiye ederim.)

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
benim en son ve hala okuduğum kitap reis konusu türkiyenin yakın geçmişi çok güzel bir kitap tavsiye ederim.

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
canan tan/ en son yürekler ölür

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Benmde en son okuduğum kitap o=)Çok güzeldi..DEvamı gelir diye düşünüyorum belli de olmaz tabiki :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
evet gerçkten çok güzeldi bitmemesini istedim inş devamı gelir :)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
zaman göstericek onu(= Dikkatimi şu çekti benim ama kitabı son diyerek bitirmemişti bu sebeple öyle düşündüm..Doğru düşünmüşümdür umarım ::) :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
M' Alıntı:
zaman göstericek onu(= Dikkatimi şu çekti benim ama kitabı son diyerek bitirmemişti bu sebeple öyle düşündüm..Doğru düşünmüşümdür umarım ::) :)
  doğru haklısın aslında :) devamı olmalı zaten ....diğer kitaplarını okudun mu?

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çikolata kaplı hüzünler ve aşkın sanal halleri hariç diğerlerini okudum=)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kim önce okursa o yapsın o zaman=) Kitap listem çok kabarık benm :D