Bu kitabı geçen gün evde görmüştüm, herhalde kardeşim okuyor. KPSS'ye hazırlanıyorum diye uzun süredir kitap okumuyordum yarın sınavı atlattıktan sonra kitap okumaya başlayım diyorum...M' Alıntı:Canan Tan -En Son Yürekler Ölür
güzel bir aşk hikayesinin yanı sıra organ naklinin hayatımızdaki yeri nefes kesecek sekilde mükemmel anlatılmış![]()
mabed528' Alıntı:Bu kitabı geçen gün evde görmüştüm, herhalde kardeşim okuyor. KPSS'ye hazırlanıyorum diye uzun süredir kitap okumuyordum yarın sınavı atlattıktan sonra kitap okumaya başlayım diyorum...M' Alıntı:Canan Tan -En Son Yürekler Ölür
güzel bir aşk hikayesinin yanı sıra organ naklinin hayatımızdaki yeri nefes kesecek sekilde mükemmel anlatılmış![]()
doğru haklısın aslındaM' Alıntı:zaman göstericek onu(= Dikkatimi şu çekti benim ama kitabı son diyerek bitirmemişti bu sebeple öyle düşündüm..Doğru düşünmüşümdür umarım :![]()
![]()
hımm bendeM' Alıntı:Çikolata kaplı hüzünler ve aşkın sanal halleri hariç diğerlerini okudum=)
nil_92' Alıntı:hımm bendeM' Alıntı:Çikolata kaplı hüzünler ve aşkın sanal halleri hariç diğerlerini okudum=)![]()
M' Alıntı:nil_92' Alıntı:hımm bendeM' Alıntı:Çikolata kaplı hüzünler ve aşkın sanal halleri hariç diğerlerini okudum=)![]()
yok sen okuda beğenirsen bende okurum
Benden önce oku da kitabın değerlendirmesini yap![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.