emosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
Yazarı: Khaled Hosseini
Kesinlikle tavsiye ediyorum çok beğeneceksiniz. Elimden düşüremedim..
Bin Muhteşem Güneş de çok güzel
emosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
suheda:)' Alıntı:Ha,ben o adamın SADECE APTALLAR 8 SAAT UYUR adlı kitabını okudum.Bahsettiğin kitap var bende ama okumayı pek düşünmüyorum.beyazdilekce' Alıntı:BEN DÜNYANIN EN AKILLI İNSANIYIM/Erdal DEMİRKIRAN
Merak ettim,neden böyle bir iddası var diye.
Güzel kitap ama, beğendim.![]()
Dediğim kitap güzel ama biraz sıkıcı.
Derste okuyordum kitabı.Öğretmenim gördü:''Sadece aptallar 8 saat uyuyor hmm iyi bari ben 9 saat uyuyorum'' dedi.
Ne alaka diyeceksiniz ama benim hoşuma gitmişti=)
nil_92' Alıntı:doğru haklısın aslındaM' Alıntı:zaman göstericek onu(= Dikkatimi şu çekti benim ama kitabı son diyerek bitirmemişti bu sebeple öyle düşündüm..Doğru düşünmüşümdür umarım :![]()
![]()
devamı olmalı zaten ....diğer kitaplarını okudun mu?
bjkerim' Alıntı:emosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
Bin Muhteşem Güneş de çok güzel![]()
M' Alıntı:bjkerim' Alıntı:emosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
Uçurtma Avcısını okudum ama dediğin kitabı da tam alıcaktım geri bıraktım kitapçı buda güzel dedi ama almadım..Keske alsaydım :-\ Ortaköye gitmem lazım 8)
İki tane farklı bayanın hayatlarının bi yerde kesişmesini anlatıyor. Küçük yaşta evlendiririlen kızlar, çocuğu olmamaları falan. Tabi ki çocukluk aşklarıM' Alıntı:Konusunu söylesen yeter..
bjkerim' Alıntı:emosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
emosin' Alıntı:bjkerim' Alıntı:emosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
Bu kitabıda inşallah en kısa zamanda okurum.. Tavsiye için teşekkürler. Konusu da hoşuma gitti![]()
M' Alıntı:Romeo ve juliet
* Kölen olmuşum senin, elden başka ne gelir, El pençe divanım ben arzuna, buyruğuna; Geçirdiğim saatler baştan başa bir hiçtir, Sen istemezsen eğer hizmetlerim boşuna.
* Seveceksen ölçülü sev ki sevgin uzun sürsün; çok hızlı giden de çok yavaş giden gibi geç varır hedefe.
* Savaşır gözlerimle gönlüm öldüresiye senin güzelliğinin ganimeti yüzünden; gözüm kovar gönlümü seni görmesin diye,gönlüm ister gözüme pay vermemek yüzünden.
Ben 3 kitap okudum okullar açılmadan bi tane daha okumam lazımbjkerim' Alıntı:Benim var. Bu sene çok kitap okucam![]()
bjkerim' Alıntı:Ben mi Merve? Valla Erdal Demirkıran okucam onlar var aklımda![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.