B
bjkerim
Kullanıcı
Bin Muhteşem Güneş de çok güzelemosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
Yazarı: Khaled Hosseini
Kesinlikle tavsiye ediyorum çok beğeneceksiniz. Elimden düşüremedim..
Bin Muhteşem Güneş de çok güzelemosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
Erdal Abi orda daha az uyumaktan bahsediyodu amasuheda:)' Alıntı:Ha,ben o adamın SADECE APTALLAR 8 SAAT UYUR adlı kitabını okudum.Bahsettiğin kitap var bende ama okumayı pek düşünmüyorum.beyazdilekce' Alıntı:BEN DÜNYANIN EN AKILLI İNSANIYIM/Erdal DEMİRKIRAN
Merak ettim,neden böyle bir iddası var diye.
Güzel kitap ama, beğendim.
Dediğim kitap güzel ama biraz sıkıcı.
Derste okuyordum kitabı.Öğretmenim gördü:''Sadece aptallar 8 saat uyuyor hmm iyi bari ben 9 saat uyuyorum'' dedi.
Ne alaka diyeceksiniz ama benim hoşuma gitmişti=)
Cık cık cık Klasikleri okudunuz mu bakimnil_92' Alıntı:doğru haklısın aslında devamı olmalı zaten ....diğer kitaplarını okudun mu?M' Alıntı:zaman göstericek onu(= Dikkatimi şu çekti benim ama kitabı son diyerek bitirmemişti bu sebeple öyle düşündüm..Doğru düşünmüşümdür umarım :
Uçurtma Avcısını okudum ama dediğin kitabı da tam alıcaktım geri bıraktım kitapçı buda güzel dedi ama almadım..Keske alsaydım :-\ Ortaköye gitmem lazım 8)bjkerim' Alıntı:Bin Muhteşem Güneş de çok güzelemosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
Çok güzeldi en son onu bitirdim.. İlk kitap gibi çok güzeldi İstersen özet geçebilirim Okumuş gibi olursun cık cık cıkM' Alıntı:Uçurtma Avcısını okudum ama dediğin kitabı da tam alıcaktım geri bıraktım kitapçı buda güzel dedi ama almadım..Keske alsaydım :-\ Ortaköye gitmem lazım 8)bjkerim' Alıntı:Bin Muhteşem Güneş de çok güzelemosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
İki tane farklı bayanın hayatlarının bi yerde kesişmesini anlatıyor. Küçük yaşta evlendiririlen kızlar, çocuğu olmamaları falan. Tabi ki çocukluk aşkları Finali çok duygusaldı ama :'(M' Alıntı:Konusunu söylesen yeter..
Bu kitabıda inşallah en kısa zamanda okurum.. Tavsiye için teşekkürler. Konusu da hoşuma gittibjkerim' Alıntı:Bin Muhteşem Güneş de çok güzelemosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
Tamam okuyun da sonra burda değerlendiririz tekrardan İyi Bayramlaremosin' Alıntı:Bu kitabıda inşallah en kısa zamanda okurum.. Tavsiye için teşekkürler. Konusu da hoşuma gittibjkerim' Alıntı:Bin Muhteşem Güneş de çok güzelemosin' Alıntı:Uçurtma Avcısı
çok anlamlı kitabı okuyasım geldi bakM' Alıntı:Romeo ve juliet
* Kölen olmuşum senin, elden başka ne gelir, El pençe divanım ben arzuna, buyruğuna; Geçirdiğim saatler baştan başa bir hiçtir, Sen istemezsen eğer hizmetlerim boşuna.
* Seveceksen ölçülü sev ki sevgin uzun sürsün; çok hızlı giden de çok yavaş giden gibi geç varır hedefe.
* Savaşır gözlerimle gönlüm öldüresiye senin güzelliğinin ganimeti yüzünden; gözüm kovar gönlümü seni görmesin diye,gönlüm ister gözüme pay vermemek yüzünden.
Ben 3 kitap okudum okullar açılmadan bi tane daha okumam lazım Kitap kalmadı almam lazımHnagi kitabı okuyorsun şuanbjkerim' Alıntı:Benim var. Bu sene çok kitap okucam
gelişim kitabı mıbjkerim' Alıntı:Ben mi Merve? Valla Erdal Demirkıran okucam onlar var aklımda