EN SON OKUDUĞUM KİTAP

• Konbuyu başlatan kelebekcocuk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde kelebekcocuk tarafından oluşturulan EN SON OKUDUĞUM KİTAP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 264,612 kez görüntülenmiş, 686 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı EN SON OKUDUĞUM KİTAP
Konbuyu başlatan kelebekcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
İki kitabını.. Biri Sen Şimdi Gidiceksin Ya Cehennemin Dibine Git...
Diğeri de hani bahsetmiştim ya bayramdan sonra çıkıcak die. O. Adı çok eleştirildi.
Azrailin Secde Ettiği Adam...

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
bjkerim' Alıntı:
İki kitabını.. Biri Sen Şimdi Gidiceksin Ya Cehennemin Dibine Git...
Diğeri de hani bahsetmiştim ya bayramdan sonra çıkıcak die. O. Adı çok eleştirildi.
Azrailin Secde Ettiği Adam...
kitapların isimleri çok iddialıymış...

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Biri Sen Şimdi Gidiceksin Ya Cehennemin Dibine Git...
Bnu duymuştum (= Nil'in dediği gibi kitap isimleri kulağa değişk geliyo :)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
O yeni çıkıcak kitabı baya iddialı.. Çünkü azrail hiç kimseye secde etmezmiş... Bu yüzden herkes karşı çıkıodu değiştir kitabın ismini diye  ;D Ama içerik belli deil kimbilir nası bi anlam yükledi ona.. Merakla bekliyorum...

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
merak ettim doğrusu içeriğini

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Hey arkadaşlar!
Bu bahsettiğiniz kitap ERDEL DEMİRKIRAN'a mı ait??

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Dertli dolap/Yunus EMRE

Benim adım dertli dolap
Suyum akar yakap yakap

İsmiyle bütünleşen,onun ölümsüz hayatını iki kelimeyle anlatan,hikmet ve dünyaca iyiliklerin ,güzeliklerin,ümitlerin ışığı Yunus EMRE'nin hayatının üç büyük dönemini Cünüm,Fünun,Sukun döneminin Neziha ARAZ'ın usta kalemiyle aktarılmıştır..
Yunus EMRE felsefesini anlatan en güzel kitaptır kesinlikle tavsiye ederim..

Aşk gelince cümle eksikler biter.

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Sen Şimdi Gidiceksen Cehennemin Dibine Git.. 2 ,3 günde bitirdim. Çok oldu ama şimdi yazim dedim. Sevmediğiniz size zararı dokunan kişileri hiç acımadan kendi yarattığınız bi cehenneme yollayıp ondan kurtuluyorsunuz.. Kitap da Allah Aşkından , Evlilik Hakkındaki Düşüncelerden ve Aşk ile ilgili ne varsa anlatılıyor. 3 bölümden oluşuyo.. Ve insan sadece kendine aşık.. Bunu size ispatlıyo.. Kendini seviyor insan :)

Bi de Ürperti diye bi kitap var onu okuyim diyorum güzel kitap ama çok yabancı isim var tutamıom aklımda :D bi türlü odaklanamıyorum  :-[

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Başucumdaki müzik/Kürşad BAŞAR

Kitap 50 ler devrinde geçen,menderes hükümetinde yer alan bir bakanın yaşadığı gerçek hikayeden yazıldılmış yaşanmışlıkla doludur..
Hayatın aşk üzerine yorumunu ve kalıpların dışında yaşanılan bir aşk hikayesini ve her okuyanın kendinden bir şey bulduğu yaşanmış bir romanı,yaşanmamışlıkları merak ediyorsanız tavsiye edelim :)

J.Krishnamurti/Bunları düşün

Bu kitapta,Hindistan'da öğrencilere,öğretmenlere ve anne babalara yapılan konuşmlardan derlemeler yer almaktadır..Derin ve sade yazılarıyla herkesin rahatca anlayabileceği tarzda yazan yazar,Kenine özgü bakışıyla,kültür,eğitim,din,hırs,açgözlülük,kıskançlık,güvenlik arzusu,politika ve gelenek demekten hoşlanmadığımız şeylerin dışa vurumlarını açık ve sadebir dille irdeliyor..

M

mihmandar

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Afyon
bin muhteşem güneş/khaled hosseini
harika bi kitap....

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
mihmandar' Alıntı:
bin muhteşem güneş/khaled hosseini
harika bi kitap....
bende okumuştum ve çok etkilenmiştim..şavaş,yoksunluk,mücadele,aşk...farklı yerlerde farklı yaşamları anlatıyor..çok beğenmiştim..

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
"Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer" kitabını okudum ve komikti. Özellikle konu başlıklarını, başlığa uygun kısadan hisse yada fıkralarla aktarmaları başarılıydı. Tavsiye ederim.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Gülşah' Alıntı:
"Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer" kitabını okudum ve komikti. Özellikle konu başlıklarını, başlığa uygun kısadan hisse yada fıkralarla aktarmaları başarılıydı. Tavsiye ederim.

Aynı anda mı okumuşum Gülşah'cım :)

Felsefeyi bu kadar eylenceli anlatır..Sofinin dünyasın dan sonra okuduğum en eylenceli felsefe kitabıdır..Ve Gülşah ın değindiği gibi,felsefeye mizahla bakmak isteyenlerin yada mizahta felsefeyi bulmak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir kitap..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
“Gregor Samsa bir sabah bunaltıcı düşlerden uyandığında, kendini yatağında dev bir böceğe dönüşmüş olarak buldu…”

Roman baştan sona bir sabah uyandığında kendini böceğe dönüşmüş bir şekilde buluşu ve devamında geçen olayları anlatıyor ama böcek oluşu onun düzene bir başkadırısı,değişim ve faklılaşım geçirmiş insanın toplum tarafından dışlanmasını anlatır..
Roman kısaca,yazdığı dönemin bunalımlarını,tiksindirici burjuva kesimin aile ilişkilerini,aynı zamanda genelde toplumun kalıplaşmış, işlevini çoktan yitirmiş akışına bilinç düzeyinde başkaldıran bireyin boyun eğen insandan başkaldıran insana dönüşmesinin tragedyasını gözler önüne sürer..Yazarın en kalıcı yapıtları arasında da yerini almıştır...

Dönüşüm/Franz Kafka

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
"Tanpınar, bu eserin konusu için: 'Hayatımızda kaybolan şeylerin ardından duyulan üzüntü ile yeniye karşı beslenen iştiyaktır.' demektedir. Tanpınar'ın en önemli denemelerin­den biri olan bu kitapta beş şehir anlatılmaktadır: Ankara, Er­zurum, Konya, Bursa, İstanbul. Tanpınar' ın gözlemleri, etkile­yici üslubu birleşince edebiyatımızın en değerli eserlerinden biri doğmuştur."

Ahmet Hamdi Tanpınar/ Beş Şehir