adorable_izmir
Kullanıcı
Küçüğe bir dondurma/tuna kiremitçi
Özlem' Alıntı:Oğuz Atay Tutunamıyanlar
Zekasıyla, insana dair çözümlemeleriyle çoğu yerde hayran bıraksada yine çoğu yerindede odaklanmakta zorluk çektiğim bir kitap. Ordan oraya gidiyor en ufak bir dikkat kaybında ne bu kim nerden buraya geldi şimdi oluyor insan.
Bazı yazarları okuyabilmek, kavrayabilmek için azda olsa onun birikim ve zeka seviyesine yaklaşmak lazım ki ne demek istediğini tam anlayalım. Bende Oğuz Atay okurken onu hissettim.
yağmur sezgi' Alıntı:Su Perisi' Alıntı:Okumak için elime almadığım sadece sayfalarını karıştırıken kendimi okur bulduğum,2 gün gibi kısa bir sürede keyifle okuduğum,yazarın berrak anlatımı ve Ahsen’ul Kasas olarak bilinen bu meşhur kıssa, mecazi askin beni ilah-i aska nasil ulastirdigina şahit olun Yusuf ile Züleyha / Kalbin üzerinde titreyen hüzün/Nazan BEKİROĞLU kitabıyla..
Türk dilinin en güzel en şiirsel hali ile okumak,okurken mest olmak istiyorsanız bu kitabı mutlaka okuyun derim![]()
Bu kitabı okuyalı baya zaman geçti.Kitap gerçekten muhteşem.Yazarın uslubu olsun, konu bütünlüğü olsun kitap çok akıcı.Kitabı okurken ocakta yemeğniz veya fişte ütününz varsa unutabilirsinizBnde kitabı şiddetle tavsiye ediyorum..

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.