S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Yada başladığın işi yarım bırakmaprenses35' Alıntı:ne demişler,bitiremiyeceğin işe başlama
Yada başladığın işi yarım bırakmaprenses35' Alıntı:ne demişler,bitiremiyeceğin işe başlama
Umm, Stephenie Meyer'in 5-6 kitabını okudum ama bunu hiç duymamıştım.birtanem' Alıntı:Kitaplar hakkında tamamen tapularımı yıkan bir kitap GÖÇEBE , yazarı Stephenie Meyer. Mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar.
Bu kitabı okuyalı baya zaman geçti.Kitap gerçekten muhteşem.Yazarın uslubu olsun, konu bütünlüğü olsun kitap çok akıcı.Kitabı okurken ocakta yemeğniz veya fişte ütününz varsa unutabilirsinizBnde kitabı şiddetle tavsiye ediyorum..Su Perisi' Alıntı:Okumak için elime almadığım sadece sayfalarını karıştırıken kendimi okur bulduğum,2 gün gibi kısa bir sürede keyifle okuduğum,yazarın berrak anlatımı ve Ahsen’ul Kasas olarak bilinen bu meşhur kıssa, mecazi askin beni ilah-i aska nasil ulastirdigina şahit olun Yusuf ile Züleyha / Kalbin üzerinde titreyen hüzün/Nazan BEKİROĞLU kitabıyla..
Türk dilinin en güzel en şiirsel hali ile okumak,okurken mest olmak istiyorsanız bu kitabı mutlaka okuyun derim