B
blt.cemile
Kullanıcı
- 11 Ara 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Bende Adam Fower ''Empati'' kitabını merak ediyorum okuyan varmı arkadaşlar?
Gerçekten bende merak ettim .ASLIHAN' Alıntı:O zaman sıkabilir seni olasılıksız biraz :-\
ama yine de çok güzel bir kitap.Adrenalini yüksek
Şimdi yeni bir kitaba başladım "içinizdeki öküze oha deyin"
yani kaba olacak belki ama manyak bir kitap yazar deli yaaa
ama çok beğendim onu da bitirince anlatırım
o kitabı da aldım.Şu an kütüphanemde beklemede haftaya cuma da onun yorumu gelirblt.cemile' Alıntı:Bende Adam Fower ''Empati'' kitabını merak ediyorum okuyan varmı arkadaşlar?
Tamam bekliyorumASLIHAN' Alıntı:o kitabı da aldım.Şu an kütüphanemde beklemede haftaya cuma da onun yorumu gelirblt.cemile' Alıntı:Bende Adam Fower ''Empati'' kitabını merak ediyorum okuyan varmı arkadaşlar?
beklersen
Kitabın ismi ve kapak resmi dikkatimizi çekiyor demi,görselliğin her zaman ön planda olduğu ama çokta merak edilecek bir konu olmadıgını belirtmek isterim..Okurken sinirlerin tavan yapabilir yazarı bulursan bir kaşık suda boğabilme kapasitesi hissettiren bir kişisel gerileyiş kitabı..crt' Alıntı:Hayalhane : )
Kitabın ismi ne garip dimi?
"İçinizdeki Öküze Oha Deyin!"
Adını sevmedim ama kitabı çok merak ettim.
Kitap çıktığı yıl ard arda okudum olasılıksızla birlikte..blt.cemile' Alıntı:Bende Adam Fower ''Empati'' kitabını merak ediyorum okuyan varmı arkadaşlar?
ne geribi yahucrt' Alıntı:Hayalhane : )
Kitabın ismi ne garip dimi?
Adını sevmedim ama kitabı çok merak ettim.
En son sen hangi kitabı okudun ?
Kesinlikle öyle emin olabilirsin...Okurken bu tabiri kullanmayı sevmediğim halde "oha filan oldum"crt' Alıntı:Superisi: )
Konu ile ilgili açıklamaların için teşekkür ediyorum.
Belki önyargılı gibi oluyorum ama evet
ne olursa olsun bu tarz konuşma biçimini onaylamadığım gibi Kim ne söylerse söylesin (haddime düşmese bile) böyle bir sözü bir kitabada isim olarak yakıştıramıyo rant amaçlı diye düşünüyorum..!
ya bide bir yazar dolaylı olarak olur buSu Perisi' Alıntı:Kesinlikle öyle emin olabilirsin...Okurken bu tabiri kullanmayı sevmediğim halde "oha filan oldum"crt' Alıntı:Superisi: )
Konu ile ilgili açıklamaların için teşekkür ediyorum.
Belki önyargılı gibi oluyorum ama evet
ne olursa olsun bu tarz konuşma biçimini onaylamadığım gibi Kim ne söylerse söylesin (haddime düşmese bile) böyle bir sözü bir kitabada isim olarak yakıştıramıyo rant amaçlı diye düşünüyorum..!
vallahulazim nabza göre şerbet veriyon haSu Perisi' Alıntı:O içinizdeki öküz hakim olamadıgınız nefsiniz oluyor hayalhane Ona ohaaaa deyinde her haltı yemesin midenize dokunup sonra şikayet eden konuma gelirsiniz demeye getiriyor ama içimizdeki öküze pardon nefsimize öngörüleriyle hakim olacak degiliz..Önce o kendi içindeki kendi tabiriyle öküze oha desin uslubuna dikkat edip okuyucunun tepkisini bu yönle çekmesin derim..
benim burası çok hoşuma gitti teşekkürlerMevledilik ve musikinin hayata verdiği nefesi Ney ile bütünleşmesi vs.)
alırım benSu Perisi' Alıntı:Kesinlikle okumalısın mobil derviş Sözün özünü almışsın