EN SON OKUDUĞUM KİTAP

• Konbuyu başlatan kelebekcocuk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde kelebekcocuk tarafından oluşturulan EN SON OKUDUĞUM KİTAP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 265,060 kez görüntülenmiş, 686 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı EN SON OKUDUĞUM KİTAP
Konbuyu başlatan kelebekcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Küçük şeyler 4 / Eşitler evi /Üstün DÖKMEN

Psikolog ve yazar Üstün DÖKMEN  geçmişden günümüze miras gibi gelen esirler ve eşitler evini anlatıyor...
Tabi evinizin eşit mi yoksa esirler evimi oldugunu,erkegin kadına yönelik baskısının nedenleri,Tarihten günümüze kadına yapılan şiddet ve baskı ile ikinci sınıf muamele görmesi,toplumların kuralları baskıları, geçmişden günümüze sosyamatik örüntü içinde irdeliyerek ustaca gözler önüne seriyor....
Kısaca artı-eksi ying-yang içe bir toplumun baskıcı tavırların gerek baskıya uğrayanların,gerekse baskı yapanların özgürlüklerini kısıtlandıgı,esaretlerin tarihden günümüze nasıl bir seyir içinde oldugunu  Üstün DÖKMEN'in  verdiği güzel örneklerle birlikde görüşlerini kanıtlıyor....
Sıkılmadan okuyacagınız,okurken kendinize içinde bulup sorgularken takılıp kaldıgınız :) noktalarda düşünürken güleceğiniz kişisel gelişim kitaplarının içinde  bir solukda okuyacagınız bir kitap....

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Elif ŞAFAK / Bit Palas

Romanda anlatılan 10 ayrı dairede yaşayan tüm komşularda, tüm karakterlerde doğrudan doğruya benden izler taşıyarak Art Nouveau tarzında inşa edilen 10 ayrı dairese yaşayan tüm komşuların farklılıkları ile harmanlanırken, kötülüğü hep kendi dışına atmaya çalışan steril hayatların birleştikleri bir noktada çakışan olaylarla birlikde örüntülenmiş kurgudan çok hayatın içinden bulacağımız ana karakterlerin hepsi ile harmanlanmış benzersiz uslubu ilede nerede birleştireceğini merak ederken bir solukda okuyacağınız bir roman..

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Su Perisi' Alıntı:

Elif ŞAFAK / Bit Palas

Romanda anlatılan 10 ayrı dairede yaşayan tüm komşularda, tüm karakterlerde doğrudan doğruya benden izler taşıyarak Art Nouveau tarzında inşa edilen 10 ayrı dairese yaşayan tüm komşuların farklılıkları ile harmanlanırken, kötülüğü hep kendi dışına atmaya çalışan steril hayatların birleştikleri bir noktada çakışan olaylarla birlikde örüntülenmiş kurgudan çok hayatın içinden bulacağımız ana karakterlerin hepsi ile harmanlanmış benzersiz uslubu ilede nerede birleştireceğini merak ederken bir solukda okuyacağınız bir roman..

Superisi, şunu ufalasan da ben de anlasam...  :D ;D

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bu kadın nasıl bir yazar İsmini çok duydum ama hiçbir kitabını okumadım.
"Aşk" diye bir kitabı var.Üstünde kocaman bir kalp vardı saçma bir aşk
romanıdır diye almadım.Meğer "Mevlana'yı" anlatıyormuş. İlginç  :eek:

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Flamingo' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:

Elif ŞAFAK / Bit Palas

Superisi, şunu ufalasan da ben de anlasam...  :D ;D
Ufalıyorum :)

Bir apartmanda yaşayan 10 hane o hanenin birinde yaşayan madamın aslında bahçenin kenarındaki çöplükden gelen koku değilde çöpçü madamın evinden kokunun konusuyla sarsılan komşuların ilişkilerini anlatıyor :)
Oldumu şimdi dahamı kısaltayım :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
ASLI..HAN' Alıntı:
Ön yargılarımız değil mi bizi biz yapan :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Flamingo' Alıntı:
Oldu oldu...  ;D ;D ;D
Olmadı deseydin, çöp evden yayılan koku ve bitlerle birlikde hamam böceklerinin insan üzerinde bıraktıgı iznenimide anlatacakdım ::)

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Su Perisi' Alıntı:
ASLI..HAN' Alıntı:
yada bizi biz olmaktan alı koyan  :(
ön yargı iliklerime kadar işlemiş

Ön yargılarımız değil mi bizi biz yapan :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sanada beğendiremiyoruz 3 ayrı özet yazmışken  :(

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Ayrıntı gibi geldi de o yüzden dedim. Kızma bana  :)

J

_joker

Kullanıcı
24 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
Van
mehmed uzun-yitik bir aşkın gölgesinde

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Padişah Anaları ve 600 yıl bizi yöneten devşirmeler
Ali Kemal Meram
Osmanlı Soyununu anlatan
  Tardışmalara açık  zihinleri oldukça karıştıran baya ilginç bir kitaptır .

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
Bir Geyşanın Anıları / Arthur Golden
Oldukça akıcı güzel bi kitaptı :) yani çok müthiş değil ama iyi vakit geçirmenizi sağlayabilir ve bambaşka bi atmosfere sizi taşıyabilir :) tavsiye ediyorum....

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  Bir Geşanın Anıları kitabını yıllar önce kuzenim iki günde okuyup bitirbiş pek bir ağlamıştı.
Ben başladım ama  nedende bir türlü adepte olup bitiremedim. Konuyu anımsamaya çalışıyorrum. Anneleri hastalanıp ölen ki kızkardeşin hikayesi ile mi başlıyordu ne.
Ben pek duygusal değilimdir öle herşeye ağlamam.
Vega kitabı okurken sende ağladın mı?

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
:D yok ya bende duyguları bağışladım bende ağlayamadım  :) ama duygusal bi romandan çok kızın başına gelen olayları merak ettiğim için okudum  :D yani sürüklüyo eğer dikkatli okursanız  ::)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Jean- Christophe Grange'in son kitabı / KOLONİ /

Grange'in bütün kitaplarını büyük bir zevk ve heyecanla okuyarak bir solukta sonuna geldiğim romanlarının içinden ve 4 sene  sonra "Siyah kan" gibi bir romanından sonra böylesi vasat! diye nitelendirdiğim bir romanının çıkması,yakın takibim altında olan beni ve tahmin etmesi zor değil diger okuyucularınıda üzdüğünden eminim....

Kurgu çok basit ve "ne zamAn adrenelin yükselecek hadi ama" diye beklerken son 50. sayfasında birazcık heyecanlandırması bile..Son 50 kala kitap rayına otursa ne oturmasa ne!!!

Özgün karakterlerini kendi toplumuyla daha da güçlendiren bir adam,Emekli polis memuru kastan ve geride bir yığın karmaşık değeri gizleyen fırtınalı bir dünyadan kopup gelmiş volokine nin karakterleri kitaba heyecan katsada,Negatif dalgalar ve ölümcül havanın hakimi altında ritürel cinayetlere çoçukları katarak gizem vermeye çalışsada kurtarmamış-olmamış-tutmamış...