S
SON OSMANLI
Kullanıcı
Elif ŞAFAK/AŞK
Rafael'in sıkıntılı çoçukluk yılları ve gençliğinde yaşadığı büyük aşk...gökteki yıldız' Alıntı:Alphonse De LAMARTINE 'nin yazdığı Rafael adlı kitap...
Çok güzel duygu yüklü bir kitaptı...Kitabın kahramanı olan Rafael'in sıkıntılı çoçukluk ve gençlik yıllarını anlatıyor...
vega' Alıntı:Ahmet Ümit _ Bab-ı Esrar
Okumak için çook geç kaldığım-malesef- bir kitaptı ama sonunda hedefime ulaştım Türkiye'de çok sevdiğim yazarlardan biri olan Ahmet Ümit'in gerçekten ses getirmesi gereken bu romanı yazarın farklı bakış açısıyla beğeniyi üzerinde topluyor. Roman sadece bir gerilim romanı değil ;aynı zamanda yedi yüz yıldır çözülmemiş bir gizemede getirilmiş yeni bir bakış açısı... Umarım okur ve beğenirsiniz
evrenyıldız' Alıntı:elif şafak'ın aşk adlı kitabı en son okuduğum fakat en çok etkisinde kaldığım kitap oldu herkese tavsiye ederim bu kitabı aslında alırken hiçbir fikrim yoktu elif şafak ismi diğer okuduğum muazzam kitaplarından dolayı almama yetmişti vefakat oda ne özelliklede kapağı beni yanıltmıştı (pembe bir kapak ve üstünde kalp) çünkü enteresan bir kurguyla karşılaştım mevlana,şems,sufizm,modern zamanlar,eski zamanlar,yahudi mutsuz bir ev kadını,çalkantılı bir yaşantıdan sonra seyyah ve sufi olan iskoçyalı bir adam geçmişle bugün içiçe geçmiş akıllıca bir kitap içinde kitap en önemliside katıksıf saf bir allah aşkı hele o şems'in 40 kuralı velhasılkelam tekrar belirteyim şiddetle tavsiye ediyorum iyi okumalar
ne güzel ya keşke bana da doğum günümde birileri roman verse neyse bende kendime vericem artık senin kitapçı nerdeydi ;D ;D ;DYa doğum günü hediyesi deme bana.Aşk adlı kitapdan bu sene doğum günü hediyesi olarak o kadar çok hediye ettim ki artık sayısını unuttum,kitapcıya girdiğimde hangi kitabı almaya geldiğimi bakışımdan anlıyor ve istemeden veriyordu kitapcım sağolsun
Kuzen sen yeter ki istene güzel ya keşke bana da doğum günümde birileri roman verse neyse bende kendime vericem artık senin kitapçı nerdeydi ;D ;D ;D