EN SON OKUDUĞUM KİTAP

• Konbuyu başlatan kelebekcocuk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde kelebekcocuk tarafından oluşturulan EN SON OKUDUĞUM KİTAP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 265,060 kez görüntülenmiş, 686 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı EN SON OKUDUĞUM KİTAP
Konbuyu başlatan kelebekcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Stepheneie Meyer -Tutulma.
Serinin her kitabı öncekilerden daha güzel oluyor...
Bu da harikaydı.

Şu anda Şafak Vakti'ni okuyorum.
Ve inanılmaz derecede güzel.
Tabi daha bitmedi; ama diğerlerinin hepsinden çok daha güzel olduğunu görecek kadar ilerledim:)
Tek kelimeyle muhteşem...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Başarıya götüren aile /Doğan CÜCELOĞLU

Kişisel gelişim kitaplarının içinden  hayatı yakalayan anları en güzel biçimde aktaran Cüceloğlu...
"Sınav öncesi anne babalık" alt başlığında, sınavda  çoçuğundan başarılı olmasını isteyen her anne babanın başarısı için  destek olmak niyetiyle bazı şeyler söyler ve ne yazık ki destek yerine çoçuğa köstek olduklarının farkında bile olmayan ailelerin hatalarını gözler önüne sürer ki okuyan başka aileler doğru bildikleri yanlışların farkına geçde olsa farkına varirlar ( umarım)...

Ve siz de, sınav öncesi çoçuklarınızın  hayata yön çizmelerindeki yol ayrımında destek olmak istiyorsanız, bu ve benzeri kitaplardan mutlaka okumalısınız...

İsim vermeyeceğim,kızımın arkadaşı bu sene OSS sınavına girdi ve bu sene ailesinden neler çektiğini biz biliriz..Ailesinin beklentileri okul başarısı ile saplantı haline getirip çoçuğun özgüveninin hepden sartıklarının fakına hiç varamadan çoçuğa hep köstek oldular..Sonuç mu? Sonuç herkesin bildiği ama ailenin kabul edemediği başarısızlık...
Bu kitabı alıp anne babasına hediye etmesini söylediğimde,"ablacım,okumazlar ben alsam ne fayda" diyerek buruk bakışı halen gözümün önünde...Bu sene tekrar hazırlanacak,anne babası değişmedikdne sonra ne fayda bir sene daha stres sıkıntı bir ömür boyu kişisel gelişimi ve özgğveninde vereceği hasarlar olarak geçecek:( Vazgeçmemesini ve bu kitabı anne babası okumayacagını bildiği halde iki tane alıp hediye etmesi,okumasaalrda başuçlarında görmeleri kapak yazısını okuyarakda nasıl bir aile olduklarını sorgulamalarında etkili olacağını söyledim...
Tavsiyem ve bana ailesinden daha çok destek olan birine duyduğu sevgi ve sayğıdan dolayı "bunu yapacağım" derken gözünün içindeki ışığı görmeliydiniz...
Etrafıma baktığımda destek olduklarını düşünürken çoçuklarına köstek olan aileleri ve tutumlarını değiştirmemekde ısrar edici tavırlarını gördükçe üzülmemek elde değil...
Her ne kadar bunun eğitimini AÇEV da ailelere aktarıyor olsak da,değişen-değişmeye gayret gösteren aileleri gördükçede mutluluğumuz gün be gün artmakda...

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Alphonse De LAMARTINE 'nin yazdığı Rafael adlı kitap...

Çok güzel  duygu yüklü bir kitaptı...Kitabın kahramanı olan Rafael'in sıkıntılı çoçukluk ve gençlik yıllarını anlatıyor...

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
gökteki yıldız' Alıntı:
Alphonse De LAMARTINE 'nin yazdığı Rafael adlı kitap...

Çok güzel  duygu yüklü bir kitaptı...Kitabın kahramanı olan Rafael'in sıkıntılı çoçukluk ve gençlik yıllarını anlatıyor...
Rafael'in sıkıntılı çoçukluk yılları ve gençliğinde yaşadığı büyük aşk...
Yaşadığı aşk onun ruh halini içinden çıkılmaz bir hale getirirken,gururu ve ait olduğu dinin inançları,yaşanan zorlukları iyice arttırmış,yaşamını daha derin bi çıkmaza sokmuştur...
Rafael, kalbinde yaşattığı saf ve temiz aşkına kavuşmak için verdiği cabayla yaşam mücadelesinin çok daha ötesine geçerken,hayatının sonuna kadar aşığı ile bir araya gelmek için yaşamış bir portredir...

S

sultane

Kullanıcı
15 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
Şanlıurfa
ben de bulamıyorum bu kitapları fazla kültür göz çıkarmaz beni meraklara saldı ama her yerde de tükenmiş bu arada okumayan varsa ben de irvin yalom divan tavsiye ediyorum harika bi kitap biraz pskoloji öğrenmek istiyorda sıkılıyorsanız adam öyle bi yazmışki kitabı elinizden düşüremiyosunuz

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hamdım..piştim..yandım...
Mevlana'dan Öğütler

M.Eğitim Bakanlığı
Derleyen:Ziya Elitez

Toplam 3 Kitap

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
Ahmet Ümit _ Bab-ı Esrar
Okumak için çook geç kaldığım-malesef- bir kitaptı ama sonunda hedefime ulaştım :)Türkiye'de çok sevdiğim yazarlardan biri olan Ahmet Ümit'in gerçekten ses getirmesi gereken bu romanı yazarın farklı bakış açısıyla beğeniyi üzerinde topluyor. Roman sadece bir gerilim romanı değil ;aynı zamanda yedi yüz yıldır çözülmemiş bir gizemede getirilmiş yeni bir bakış açısı... Umarım okur ve beğenirsiniz :)

E

evrenyıldız1

Kullanıcı
9 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
elif şafak'ın aşk adlı kitabı en son okuduğum fakat en çok etkisinde kaldığım kitap oldu herkese tavsiye ederim bu kitabı aslında alırken hiçbir fikrim yoktu elif şafak ismi diğer okuduğum muazzam kitaplarından dolayı almama yetmişti vefakat oda ne özelliklede kapağı beni yanıltmıştı (pembe bir kapak ve üstünde kalp) çünkü enteresan bir kurguyla karşılaştım mevlana,şems,sufizm,modern zamanlar,eski zamanlar,yahudi mutsuz bir ev kadını,çalkantılı bir yaşantıdan sonra seyyah ve sufi olan iskoçyalı bir adam geçmişle bugün içiçe geçmiş akıllıca bir kitap içinde kitap en önemliside katıksıf saf bir allah aşkı hele o şems'in 40 kuralı velhasılkelam tekrar belirteyim şiddetle tavsiye ediyorum iyi okumalar

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
vega' Alıntı:
Ahmet Ümit _ Bab-ı Esrar
Okumak için çook geç kaldığım-malesef- bir kitaptı ama sonunda hedefime ulaştım :)Türkiye'de çok sevdiğim yazarlardan biri olan Ahmet Ümit'in gerçekten ses getirmesi gereken bu romanı yazarın farklı bakış açısıyla beğeniyi üzerinde topluyor. Roman sadece bir gerilim romanı değil ;aynı zamanda yedi yüz yıldır çözülmemiş bir gizemede getirilmiş yeni bir bakış açısı... Umarım okur ve beğenirsiniz :)
evrenyıldız' Alıntı:
elif şafak'ın aşk adlı kitabı en son okuduğum fakat en çok etkisinde kaldığım kitap oldu herkese tavsiye ederim bu kitabı aslında alırken hiçbir fikrim yoktu elif şafak ismi diğer okuduğum muazzam kitaplarından dolayı almama yetmişti vefakat oda ne özelliklede kapağı beni yanıltmıştı (pembe bir kapak ve üstünde kalp) çünkü enteresan bir kurguyla karşılaştım mevlana,şems,sufizm,modern zamanlar,eski zamanlar,yahudi mutsuz bir ev kadını,çalkantılı bir yaşantıdan sonra seyyah ve sufi olan iskoçyalı bir adam geçmişle bugün içiçe geçmiş akıllıca bir kitap içinde kitap en önemliside katıksıf saf bir allah aşkı hele o şems'in 40 kuralı velhasılkelam tekrar belirteyim şiddetle tavsiye ediyorum iyi okumalar

Vega sen "Aşk'ı oku...Evrenyıldız sende Bab-ı esrar'ı oku :)
Bu iki kitap bir nevi birbirini tamamlıyor...

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
evet iyi oturmuş tanıtımlar arka arkaya  :D bende almayı planlıyorum doğum günü hediyesi diye kendime ''aşk''ı çok fazla duydum Evrenyıldız'da Bab-ı Esrar'ı alsın gerçekten güzeldi ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ya doğum günü hediyesi deme bana.Aşk adlı kitapdan bu sene doğum günü hediyesi olarak o kadar çok hediye ettim ki artık sayısını unuttum,kitapcıya girdiğimde hangi kitabı almaya geldiğimi bakışımdan anlıyor ve istemeden veriyordu kitapcım sağolsun  ;D

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Jack LONDON ---Sevginin Katıksızı

Klasik temalarıyla,karakterleriyle,olay örgüsüyle okuyucuya verdiği derslerle hem Amerikan hem de dünya edebiyatının değerli yazarlarından olan Jack London;"Sevginin Katıksızı"nda da doğanın sert koşullarında yaşam mücadelesi veren iki canlının hikayesini anlatıyor.Bir köpek ile bir denizci arasında yaşanan dostluk ve artan sevgi ana konu...

Çeviri biraz kötüydü :S
Son kısımdan bi iki sayfa yoktu maalesef
Ama yine de güzel bir kitaptı...

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
Ya doğum günü hediyesi deme bana.Aşk adlı kitapdan bu sene doğum günü hediyesi olarak o kadar çok hediye ettim ki artık sayısını unuttum,kitapcıya girdiğimde hangi kitabı almaya geldiğimi bakışımdan anlıyor ve istemeden veriyordu kitapcım sağolsun 
ne güzel ya keşke bana da doğum günümde birileri roman verse  :mad: neyse bende kendime vericem artık senin kitapçı nerdeydi ;D ;D ;D

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
ne güzel ya keşke bana da doğum günümde birileri roman verse  :mad: neyse bende kendime vericem artık senin kitapçı nerdeydi ;D ;D ;D
Kuzen sen yeter ki iste  :D :D

E

evrenyıldız1

Kullanıcı
9 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
:) teşekkürler arkadaşlar bab-ı hayat kitabını mutlaka alacağım...

E

evrenyıldız1

Kullanıcı
9 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
pardon kafam çok karışık kusura bakmayın bab_ı esrar diyececektim