V
vega
Kullanıcı
en son Dan Brown'un Dijital Kale adlı romanını okudum muhteşem nefes kesici bir romandı kriptolojiyi bu romanında ele alan Dan Brown yine bir sürü bilgi ile çıkyor karşımıza kesinlikle tavsiye ediyorum
Portobello Cadısı adlı kitabını okudum ve çok beğendim,bi arkadaşımda senin okuduğun kitabını (Simyacı)önerdi .En kısa zamanda alıp okumayı düşünüyorum.Teşekkürler yorumun için...gökteki yıldız' Alıntı:Az önce bitirdim kitabın adı simyacı başta biraz sıkıldım ama gerçekten güzeldi...
Yazarı paulo coelcho..
Endülüslü çoban santiagonun masalsı yaşamının felsefi öyküsü...
Kitapta evrenin dilinden bahsediyor...
gökteki yıldız' Alıntı:Bugün bitirdiğim bi kitap...
Alexander Puşkin yazrı kitabın adı yüzbaşının kızı...
Kitapta güçlü duygular v, ölümsüz ve sağlam temeller üstüne oturtulmuş karakterler,tertemiz heyecanlar ve gerçek aşk anlatılmıştır...
Dünya klasikleri arasında önemli bir yeri olan bu kitabı okumanızı tavsiye ederim...
Belki ilkokulda tadını varamamışındırM' Alıntı:gökteki yıldız' Alıntı:Bugün bitirdiğim bi kitap...
Alexander Puşkin yazrı kitabın adı yüzbaşının kızı...
Kitapta güçlü duygular v, ölümsüz ve sağlam temeller üstüne oturtulmuş karakterler,tertemiz heyecanlar ve gerçek aşk anlatılmıştır...
Dünya klasikleri arasında önemli bir yeri olan bu kitabı okumanızı tavsiye ederim...
Evett biliyorum o kitabi İlkokulda okumuştum ama sıkıcı geldi onu da yarım bıraktımm.. Tüm yarım bıraktıgım kıtaplarda güzelmiş yaa
İlk sayfalarda vardı ;DM' Alıntı:Belkii..O kitaptan tek hatırladığım Reçeldi annesi reçel yapıyodu ;D
Hımm...ne demekM' Alıntı:
İlk sayfalarına çok dikkat ediyorum eğer sarmazsa hoşuma gitmezse yarım bırakıyorum zaten şuan o kitabı arasamda bulamam daha kim bilir nerelerdedir ..Önerin için teşekkrler