ben teşekkür ederimSu Perisi' Alıntı:Ben STİLLER komedi filmlerinde fena bir yüz değil,severim bepenerek izlerim..Gülmek istediğim bir an mutlak izlemeliyim teşekkürler canım![]()
Aşkın gücü,başrolde robın WILLIAMS'ın oynadığı 1998 yapım benim tek gözde filmimdir,henüz üzerine film tanımıyorum...
Sevdiği için cennetten çıkıp cehennemin karanlık köşelerine gelmeyi göze alırken görsel efekleri ile çok iyi desteklenmiş,ruhu dünlendirici sahneleriyle huzur verirken tügler ürpertici sahneleriylede kalp atışına etki etmiş sevgi temalı süper bir film...
İzlemeyen çok şey kaçırır derim mutlak izlenecek listenizde yerini almalı,Serdar yazınca değer verdiğim oyuncuyuyle deger verdigim filme yorum yapmadan geçemezdim../quote]
Tavsiyen üzerine izledim zaten.Teşekkürler.
Beklediğimden çok daha fazlasıydı film.
Bir de HD olarak ana dilinde seyredince.
10++++
longcoming' Alıntı:Aşkın gücü,başrolde robın WILLIAMS'ın oynadığı 1998 yapım benim tek gözde filmimdir,henüz üzerine film tanımıyorum...
Sevdiği için cennetten çıkıp cehennemin karanlık köşelerine gelmeyi göze alırken görsel efekleri ile çok iyi desteklenmiş,ruhu dünlendirici sahneleriyle huzur verirken tügler ürpertici sahneleriylede kalp atışına etki etmiş sevgi temalı süper bir film...
İzlemeyen çok şey kaçırır derim mutlak izlenecek listenizde yerini almalı,Serdar yazınca değer verdiğim oyuncuyuyle deger verdigim filme yorum yapmadan geçemezdim../quote]
Tavsiyen üzerine izledim zaten.Teşekkürler.
Beklediğimden çok daha fazlasıydı film.
Bir de HD olarak ana dilinde seyredince.
10++++
Ben mi tavsitye etmiştimUnutmuşum
Yabancı filmleri bende kendi dilinde izlemeyi severim,çevirileri her zaman yeterli olmayabiliyor özellikle mimiklerde...Hd olarak izlemeyi bende isterdim doğrusu
İzlemekten bıkmayacagım sevgiya dair en güzel filmlerden biridir..İzlemeyen varsa bulup izlesin,çok eski oldugu için bulmak zor olabilir ama internet sagolsun mutlak seven biri eklemiştir
![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.