Z
zor_yilar
Kullanıcı
- 17 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
çalıştığınız iş yerinde Emeğinizin karşılığını alıyormsunuz
zor_yilar' Alıntı:çalıştığınız iş yerinde Emeğinizin karşılığını alıyormsunuz
iki taraftanda görebileceğin şeyler.. karşındakine hak vermekten başka bişi değil. iş olacağına varıyor fakat uyanık olucaksın bu konuda.. herşeye eyw. dediğin taktirde kendini kullandırırsın diye düşünüyorum..sedef' Alıntı:çalıştığım yerde emeğimin karşılığını alamıyorum
acaba patron senin verdiğin emekten memnun mu ???
hiç bi zaman tek taraflı asla düşünmemek lazım bence... işçiyseniz patronun penceresinden, patronsanız işçinin penceresinden bakabilmelisiniz..
çok haklısınız..desire' Alıntı:EMEK DENİLDİĞİ ZAMAN HERKESİN AKLINA ÜCRET GELİR. AMA ÇOĞU İŞ YERİNDE YAPILAN EMEĞE SAYGI EN BÜYÜK ÖDÜLDÜR. BİR ÇALIŞAN OLARAK ÇAIŞTIĞIM YERDE EMEĞİMİN KARŞILIĞINI SÖZLÜ BİR TEŞEKKÜR OLARAK BİLE ALAMAMAK BENİ YAPTIĞIM VEYA YAPMAK İSTEDİKLERİMDEN UZAKLAŞTIRIYOR. BU ELBETTEKİ ÇALIŞANIN MOTİVASYONUN VE VERİMİNİN DÜŞMESİNE SEBEP OLUR. YÖNETİCİLERE ÇALIŞANIN MORALİNİN YÜKSEK TUTULMASININ ÖNEMİNİN KAVRATILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...
desire' Alıntı:EMEK DENİLDİĞİ ZAMAN HERKESİN AKLINA ÜCRET GELİR. AMA ÇOĞU İŞ YERİNDE YAPILAN EMEĞE SAYGI EN BÜYÜK ÖDÜLDÜR. BİR ÇALIŞAN OLARAK ÇAIŞTIĞIM YERDE EMEĞİMİN KARŞILIĞINI SÖZLÜ BİR TEŞEKKÜR OLARAK BİLE ALAMAMAK BENİ YAPTIĞIM VEYA YAPMAK İSTEDİKLERİMDEN UZAKLAŞTIRIYOR. BU ELBETTEKİ ÇALIŞANIN MOTİVASYONUN VE VERİMİNİN DÜŞMESİNE SEBEP OLUR. YÖNETİCİLERE ÇALIŞANIN MORALİNİN YÜKSEK TUTULMASININ ÖNEMİNİN KAVRATILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...