----------------Safari' Alıntı:işte madalyonun arka yüzündeki çıkmazlara da hayat deniyor..
güzeldi..desire' Alıntı:belki de insan asıl karşılığı kendinden alıyor. yaptığınız işden eminseniz, kendinize olan güveniniz arttıysa, yine bişeyler yapmak için içinizde daha fazla bir istek varsa, içinizden bir ses "bak başardın!" diyorsa... belki de en önemli karşılık budur.
ne iş yaptığınız , çalışma saatleri ,sosyal haklar gibi konularda hakkın karşılığı konusunda önemlidir bence ..cnslmst' Alıntı:ben 1200 ytl alıyorum ve hakkımdan fazlasını aldığımı düşünüyorum...
bir açık hava reklamı yapan firmada bakım sorumlusu olarak çalışıyorum, ürünleri dolaşarak ekibimin yapacak olduğu işleri belirliyorum ve yaptıklarını kontrol ediyorum yani günde çalıştığım en fazla 3 saat ve her türlü sosyal hakka sahibim... bence hakkımdan fazlasını alıyorum...σĸyคnцsyค' Alıntı:ne iş yaptığınız , çalışma saatleri ,sosyal haklar gibi konularda hakkın karşılığı konusunda önemlidir bence ..cnslmst' Alıntı:ben 1200 ytl alıyorum ve hakkımdan fazlasını aldığımı düşünüyorum...
sadece para ile değerlendirmemek lazım ..
cnslmst' Alıntı:bir açık hava reklamı yapan firmada bakım sorumlusu olarak çalışıyorum, ürünleri dolaşarak ekibimin yapacak olduğu işleri belirliyorum ve yaptıklarını kontrol ediyorum yani günde çalıştığım en fazla 3 saat ve her türlü sosyal hakka sahibim... bence hakkımdan fazlasını alıyorum...σĸyคnцsyค' Alıntı:ne iş yaptığınız , çalışma saatleri ,sosyal haklar gibi konularda hakkın karşılığı konusunda önemlidir bence ..cnslmst' Alıntı:ben 1200 ytl alıyorum ve hakkımdan fazlasını aldığımı düşünüyorum...
sadece para ile değerlendirmemek lazım ..
croos_cantry' Alıntı:ülkemizde maalesef çalışan değil çalışmayıp yan gelip yatan hakkeddiyor nedense.işte ben de bunu anlamış değilim. neden hak eden değilde tam tersi yönde çalışan insanlar herzaman bir adım önde gidiyorlar.bu bir eğitim kurumu olsun ya da vb kurumları olsun hepsinde aynı. artık bu sisteme birileri dur demesi gerekiyo.gelişmeye dönük ülkemizde maalesef bunlar hep gözardı ediliyo, ve biz de ne yazık ki hak ettğimiz yerde değiliz.siz değerli arkadaşların da bu konudaki yorumlarını bekler, saygılar sunarım