Emeğin karşılığını alıyormusunuz

• Konbuyu başlatan zor_yilar
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde zor_yilar tarafından oluşturulan Emeğin karşılığını alıyormusunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27,857 kez görüntülenmiş, 80 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Emeğin karşılığını alıyormusunuz
Konbuyu başlatan zor_yilar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
kalır tabiki üzücüdür yaptığı ve yapacağı işten uzaklaştırır insanı..

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
kırılmaz mı hiçbir şey kalmaz benim içimde o işe karşı.. ama genelde böyle yöneticiler  :(

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
işte madalyonun arka yüzündeki çıkmazlara da hayat deniyor..

A

altınay

Kullanıcı
2 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Safari' Alıntı:
işte madalyonun arka yüzündeki çıkmazlara da hayat deniyor..
----------------
katılıyorum...ama hayat hep cıkmazlardan ibaret değil bardağın dolu tarafını da görmek lazım...acıya üzüntüye sarılmamak lazım Allah illaki bir yerde verdğin emeğin döktüğün alınterinin karşılığını veriyor..mutluluğa,umuda tutulmak lazım...

D

desire

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
belki de insan asıl karşılığı kendinden alıyor. yaptığınız işden eminseniz, kendinize olan güveniniz arttıysa, yine bişeyler yapmak için içinizde daha fazla bir istek varsa, içinizden bir ses "bak başardın!" diyorsa... belki de en önemli karşılık budur.

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
desire' Alıntı:
belki de insan asıl karşılığı kendinden alıyor. yaptığınız işden eminseniz, kendinize olan güveniniz arttıysa, yine bişeyler yapmak için içinizde daha fazla bir istek varsa, içinizden bir ses "bak başardın!" diyorsa... belki de en önemli karşılık budur.
güzeldi..

E

Erdem

Kullanıcı
3 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
merhaba 
kimse benim zamanıma değer biçmesine izin vermediğim için benim zamanım değerli oluyor kendim biçiyorum zamanımın değerini o yüzden hakkımı alıyorum  :cool:

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
ALMIYORUM VE BUNUN HERKES FARKINDA SENİ COK CALISTIRIYOLAR DİOLAR AMA HAKKIMI VERMİYOLAR BELKİ ZAMAN İLERLİNCE VERİRLER HAKKIMI AMA BUNADA SÜKÜR BENİM BULDUMU BULAMAYANLARDA VAR ;)

C

cnslmst

ben 1200 ytl alıyorum ve hakkımdan fazlasını aldığımı düşünüyorum...

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cnslmst' Alıntı:
ne iş yaptığınız , çalışma saatleri ,sosyal haklar gibi konularda hakkın karşılığı konusunda önemlidir bence ..
sadece para ile değerlendirmemek lazım ..

C

cnslmst

σĸyคnцsyค' Alıntı:
cnslmst' Alıntı:
ne iş yaptığınız , çalışma saatleri ,sosyal haklar gibi konularda hakkın karşılığı konusunda önemlidir bence ..
bir açık hava reklamı yapan firmada bakım sorumlusu olarak çalışıyorum, ürünleri dolaşarak ekibimin yapacak olduğu işleri belirliyorum ve yaptıklarını kontrol ediyorum yani günde çalıştığım en fazla 3 saat ve her türlü sosyal hakka sahibim... bence hakkımdan fazlasını alıyorum...

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cnslmst' Alıntı:
σĸyคnцsyค' Alıntı:
cnslmst' Alıntı:
bir açık hava reklamı yapan firmada bakım sorumlusu olarak çalışıyorum, ürünleri dolaşarak ekibimin yapacak olduğu işleri belirliyorum ve yaptıklarını kontrol ediyorum yani günde çalıştığım en fazla 3 saat ve her türlü sosyal hakka sahibim... bence hakkımdan fazlasını alıyorum...

bir  yanda 12 saat  sigortasız ve asgari ücretle çalışanlar bir yanda siz..
kıymetini bilin derim .....

C

cnslmst

haklısın okyanusya kıymetini bilmeliyim ama o asgari ücretle ve sigortasız çalışanları gördükçe aldığım maaşı haketmiyorum diye düşünüyorum...

A

afatsum

ıs verenler devletten yakasını bır kurtara bılse hakkı olana hakı verecek patron cokta saolsun yıldırıyo dusununkı her sektor ıcın gecerlıdır eger kuralına gore oynersan para kazanamassın ve tabıkı kazandıramassında  ıktıdar su ankı saolsun devamlı satıyo ve yurt dısından kredı alıyo sankı kendı cebınden odıyce bu paralar odenırken ne hale gelıcez asıl sız onu dusunun ve tedbırınızı sımdıden alın dosatlar...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bu konu benim açımdan baya bir derin konu onun için fazla uzun yazmasam iyi olucak

Umarım herkes emeğinin karsılıgını alır. AMA

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
daha üniversitede okuduğum için iş hayatına atılmış değilim..ama yazın 2 ay satış elemanı olarak çalıştım ve gerçektende emeğimin karşılığını alamadım.çünkü 12 saat çalışma,oturmak yasak ve çok yorucu bir işti bunun üzerine 300ytl maaş,sigorta yoktu..madem neden çalıştın diyeceksiniz belkide hiç tecrübem yoktu,tam anlamıyla iş hayatına atılmadan belli zorluklarıda görmem gerektiğini düşündüm.ilk çalışmamdı ve kendi paramı harcamanın zevkini anlatamam :) umarım daha iyisi olur..

C

croos_cantry

Kullanıcı
4 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
selim/KARS
ülkemizde maalesef çalışan değil çalışmayıp yan gelip yatan hakkeddiyor nedense.işte ben de bunu anlamış değilim. neden hak eden değilde tam tersi yönde çalışan insanlar herzaman bir adım önde gidiyorlar.bu bir eğitim kurumu olsun ya da vb kurumları olsun hepsinde aynı. artık bu sisteme birileri dur demesi gerekiyo.gelişmeye dönük ülkemizde maalesef bunlar hep gözardı ediliyo, ve biz de ne yazık ki hak ettğimiz yerde değiliz.siz değerli arkadaşların da bu konudaki yorumlarını bekler, saygılar sunarım  :(

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
croos_cantry' Alıntı:
ülkemizde maalesef çalışan değil çalışmayıp yan gelip yatan hakkeddiyor nedense.işte ben de bunu anlamış değilim. neden hak eden değilde tam tersi yönde çalışan insanlar herzaman bir adım önde gidiyorlar.bu bir eğitim kurumu olsun ya da vb kurumları olsun hepsinde aynı. artık bu sisteme birileri dur demesi gerekiyo.gelişmeye dönük ülkemizde maalesef bunlar hep gözardı ediliyo, ve biz de ne yazık ki hak ettğimiz yerde değiliz.siz değerli arkadaşların da bu konudaki yorumlarını bekler, saygılar sunarım  :(

katiliyorum fakat bunu genele yaymiyorum
evet sistemden beslenenler var
ama çalışıp hakettiğini alanda var
emeğinin karşılığını bulanda var

ama bizim ülklemiz o kadar çok tembelliğe alışmışki
herkesin derdi çalismadan para kazanmak
bu sanki yazılmamış bir kural gibi
herkesin hafızasına kazınmış

birde
bazi adamlar var bilirmisniz
ve bence bunlarin sayisi bayağı fazla
adam asgari ücret aliyor
ama elinden ne iddaa adli oyunu düsürüyor
nede at yarisini
ben bu tarz insanlarin bu sistemden şikayet etmelerine karşıyım

evet sistem kötü kabul
sistem bazı insanlara çok hak veriyor tamam
ama bu genele yaymak haksızlık gibi geliyor
tabi bunlar benim görüşlerimdir
:)
ama insanlarda kötü düşünceli

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
son cümle araya girmiş
çık bakayim ordan seni haylaz
:) ;D

B

by_eka

Kullanıcı
5 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
erzurum
güzel bir konu
aklını kullanıyorsan eğer neden almayasın yeterkı doğru zamanda doğru işleri yapın