Emeğin karşılığını alıyormusunuz

• Konbuyu başlatan zor_yilar
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde zor_yilar tarafından oluşturulan Emeğin karşılığını alıyormusunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27,860 kez görüntülenmiş, 80 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Emeğin karşılığını alıyormusunuz
Konbuyu başlatan zor_yilar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
bence arkadaşlar çalıştığınız yerde mutlu ve huzurlu iseniz paranın değeri ikinci planda
olsun
ben muhasebe bürosunda çalışıyom ve karşılığından fazlasını alıyom

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ben öğrenciyim.
Ve öğrenciliğe doyamıyorum.
Son zamanlarda filozof olmam gerektiğini düşünüyorum. :)
Çünkü fikir üretmek üzerine emek harcıyorum.
Bu emeğin karşılığı daha çok manevi anlamda.
İleride ne olacak bilemem  ;D

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
henüz öğrenci olmama rağmen mesleğimden para kazanıyorum.ama gece geç saatlere kadar çeviri yapıyorum,yazın tercümanlık ,aynı zamnda okul,derken baya bi yoruluyorum tabi.emek olmadan yemek olmaz ama değil mi.bakalım mezun olduktan sonra inş. daha güzel olur hayatım diye umuyorum.

N

NESL!HAN_17

Kullanıcı
24 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
KAYSERİ
şuanda öğrenciyim ama istediğim bölümü kazanabilmek için çoook çalışıyorum.inşallah karşılığını da alabilirim sınav sonucunda  :)

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
neslihan hadi bakalım inş.karşılık bulur emeklerin..başarılar diliyorum.   ::)

K

kamuran

Mesleğimde duygusal davranmamayı geç öğrendim. Bu nedenle profesyonel olmaya ve emeğin karşılığını almaya aslında yeni başladım demeliyim.

S

simona

Çalıştım iş yeri anlaşma yaparken yurtdışı satış sorumlusu olarak yaptım...
3 ay sonra sekreterimiz kovuldu...
Genelde yurtdışı ihracat yapıyoruz...
6 yabanci dil biliyörum diye.....sekreter işi da bana verdıler....kısa sure için...
ama o kısa sure artık 5 ay oldu....ve hala 2 iş birden yapiyorum...
bir maaş için...
zam yok /eklentı yok...

Sence doğru bu iş?

Cevaplarınızı bekliyörum.. :-\ :eek:

K

kamuran

Tabii ki doğru değil. :(
Ancak işinde gelişmek için iyi koşullar varsa biraz sabretmeye değer. Yani işi öğrenmek, bazı ek zahmetlere katlanmayı sağlayabilir.
Ancak yine de 5 ay uzun süre. Bu nedenle iş verenle konuşmalısınız, belki ona işinizi sevdiğinizi tabii ki gerekli ek yardımları yapabileceğinizi ancak bunların geçici bir zaman olmasının işinizde daha verimli olmanız için gerekli olduğunu söyleyerek, bu geçici zamanda da ek bir ödeme yapıp yapamayacağını en azından bir ikramiye düşünmesini uygun bir dille sorabilirsiniz.

Y

YEŞİLAY

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
ÇÜNKÜ BU SÖYLEDİKLERİNİZ BAZI İŞVERENLARİN KATI TUTUMUNDAN KAYNAKLANIYOR...
PARA VERİYORUZ YAPACAKSIN TABİ Kİ FELSEFESİNDE BU GERÇEKTEN HİÇ HOŞ DEĞİL...SONUÇTA İŞİ DE DAHA ÖNCEDEN EDİNDİĞİNİZ BİLGİLER SONUCU GERÇEKLEŞTİRİYOSUNUZ...KÜÇÜMSENMEMELİ ASLA BUNUN İÇİN KAFA PATLATILIYOR YA!!

K

kamuran

Bence işteki sorumluluk alanımızı hatırlatmakta fayda var.
Mesleğim ile ilgili staj döneminde iken bir sene sonra meslektaş olacağımızı düşünmeden elime toz bezi tutuşturan bile olmuştu.  :mad: O günlük yaptım hem kendim düşündüm ve sakinleşmeyi bekledim hem onun tavrını gözledim. Devam edip etmeyeceğine baktım ve bir dahakinde sadece imada bulundu ve ona mesleğimin esas ne olduğunu ve bunu yapacak çalışanı edinmesini belirttim. Tabii ki yeni bir staj yeri de bulmam gerekti.  ;) ;D
Mesleğe başladığımda da bazı şeyler oldu, ancak söylüyorum bazen işi öğrenmek, ilerlemek konusunda elverişli imkanlar varsa biraz ama sadece biraz mümkün olabilir. O da yine mesleğin fazla dışına çıkmadan. Yoksa gerçek işimizi nasıl yaparız  :)

zehrax

zehrax

Kullanıcı
21 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
emeğin nanevi karsılığını almak suphesiz çok mutlu edici bir durum ama maneviyatta önemli aslında çünkü bi yerden sonra hayat seni sadece ay sonu maaş yolu gözlemeye itiyo diye düşünüyorum ve ben emegimin karsılıgını ne maddı ne manevı alamıyorum malesef... :(

Z

zaranca

Kullanıcı
3 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
İSTANBUL
Göreceli bir kavram bana kalırsa...Kimine 2000YTL de yetmiyor..Sorsan yaptığı bişi de yok..Anlamıyorum da yani..Ben alıyor muyum emeğimin karşılığını ?Orta karar diyelim,şikayetim yok fakat arada dellendiğim olmuyor da değil hani..Ama bazen de katlanmak lazım..İdeallerim var mali müşavirlik gibi ama daha çok emek,zaman lazım...Şunu da belirtmeden geçemicem iş ortamım da diyaloglar çok iyi..Kendimi şanslı hissediyorum bu bakımdan ...Gerisi de iyilik güzellik diyelim  :)

I

iremsu

Kullanıcı
21 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
herkese merhabalar ilk defa yazıyorum sizlere başlık hoşuma gitti bende birşeyler yazmak istedim.
5 yıldır bir işyerinde çalışyorum 2 yıldır sorumlu eleman olarak çılışıyorum çalıştığım yer bir muhasebe bürosu 2006/06 tarihinden bugüne kadar 500 ytl ve 2008/03 ayından itibarende ssk başladı. yaptığım işe gelince 60 tane skk dosyası 25 tane büyük defter yani bilanço defterini işliyorum bunların kdv leri ve 125 defterin ayırıyetten muhtasar neyannamelerini ve sekreterlik yapıyorum. buna rağmen bir teşekkür bile çok görüyorlar. ve para yok diyorlar ama iş yapmaya gelince buroya uğramıyorlar bile be buroya uğradıklarında suratları 10 karış asık oluyor. bir günaydın demekten bile acizler acıkçası ben  karar verdim zaten artık yapabildiğim yere kadar yapıp gerisini boşveriyorum
önümde bir sınavım var ve onu kazanmak için elimden geleni yapacağım

nestal

nestal

Kullanıcı
24 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Ben 6 senedir saglık sekteründe calısıyorum ve ne için?????özel sektörde cok calıstırıp az para vererek calısmakatan bıktım ve suanda issizim.iş bulamıyorum az paraya calısmak istemediğim için...bakalım daha ne kadar sürecek..... ::)

Z

zor_yilar

Kullanıcı
17 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Emeğin karşılığını alıyormusunuz diye konuyu ben açtım çalıştığım yeri satın aldım.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
zor_yilar' Alıntı:
Emeğin karşılığını alıyormusunuz diye konuyu ben açtım çalıştığım yeri satın aldım.
Konuyu bölmek gibi olmasın ama, bu cümlenizi okuduktan sonra profilinize baktım ve yaşınızın henüz 23 olduğunu gördüm. Çalıştığınız yeri satın almak için epey birikiminiz olması gerek diye düşünüyorum ve biraz şaşırdım açıkcası. :)
Hayırlı olsun.