Dünyanın en büyük köpeği

su perisi

Kullanıcı
Rekorlar kitabına girmiş, dünyanın en büyük köpeğiymiş.Neredeyse at kadar. =)Bir de bunu ayağa kaldırdığımızı düşünürsek...

3427.jpg

3430.jpg

bunu daha önce görmüştüm hatta bu cins köpreğide ama bu resimde biraz abartılmış (tamam gerçektende iri bir köpek) ama o köpek o kadarda iri değil. :) :)

Çok tatlı ama keşke benimde öyle köpeğim olsa  :) Ama olmasın ben köpeklere tasma takılmasına karşı birisiyim bu köpeğe tasma takmazsam kötü olabilir :-\

benim öyle bir köpeğim olsa valla korkardım köpekler sadıklardır ama bu söz sadece normal olan köpekler içindir o köpek beni bile yer en sevdiğim hayvan zebra olduğu için köpeklere karşı ilgim yoqtur :o ;D

zebra' Alıntı:
benim öyle bir köpeğim olsa valla korkardım köpekler sadıklardır ama bu söz sadece normal olan köpekler içindir o köpek beni bile yer en sevdiğim hayvan zebra olduğu için köpeklere karşı ilgim yoqtur :o ;D

Valla hayatımda ilk defa zebra seven birisini görüyorum. Hayır bukelamun sevenini, iguana sevenini gördüm ama zebra görmemiştim (:

bu köpeğin cinsi danua.bir fuarda görmüştüm yatıyordu.ayağa kalktığında hayretler içinde kalmıştım :))

köpeğin yapısına aykırı sanırım danua yanılmıyorsa tazı türü köpeklerden olması gerekiyor yazık o konuda bütün fonksiyonlar yada bir kısmını kaybetmiş olmalı.

At kadar it derlerdide inanmazdım :d
Bunla savaşa bile gidebilirsin yav en az 2 süvari taşır bu yaratık.Hem nal masrafında olmaz artı ek bir silah sayılır ısırabilio nede olsa :d
Akşam akşam..

Var mı gerçekten yani bu boyutlarda bir köpek?
[/quote]
gerçekten iri bir köpek ama resim biraz abartı o kadar değil yani  :)

dideM' Alıntı:
melandri' Alıntı:
bu köpeğin cinsi danua.bir fuarda görmüştüm yatıyordu.ayağa kalktığında hayretler içinde kalmıştım :))
Var mı gerçekten yani bu boyutlarda bir köpek?
Dediklerine göre bu köpeğin adı herculesmiş. Yani böyle bir mail varmış. Ama urbanlegends.about.com sitesine göre bu bir efsane. yani photoshop. ama olmayabilir de onlar da emin değil. Resimdeki köpeğin cinsi danua değil ayrıca,  "Neapolitan mastiff" miş (:

Bu da amerikadan dostumuz moose

Moose_rollover.jpg

harun bu bana kurban bayramlarında küçük danalar vardır ya yerde çırpınır onu hatırlattı valla  ;D ;D

Geri