S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Rekorlar kitabına girmiş, dünyanın en büyük köpeğiymiş.Neredeyse at kadar. =)Bir de bunu ayağa kaldırdığımızı düşünürsek...
Valla hayatımda ilk defa zebra seven birisini görüyorum. Hayır bukelamun sevenini, iguana sevenini gördüm ama zebra görmemiştimzebra' Alıntı:benim öyle bir köpeğim olsa valla korkardım köpekler sadıklardır ama bu söz sadece normal olan köpekler içindir o köpek beni bile yer en sevdiğim hayvan zebra olduğu için köpeklere karşı ilgim yoqtur ;D
Var mı gerçekten yani bu boyutlarda bir köpek?melandri' Alıntı:bu köpeğin cinsi danua.bir fuarda görmüştüm yatıyordu.ayağa kalktığında hayretler içinde kalmıştım )
;D ;D ;DAt kadar it derlerdide inanmazdım :d
Dediklerine göre bu köpeğin adı herculesmiş. Yani böyle bir mail varmış. Ama urbanlegends.about.com sitesine göre bu bir efsane. yani photoshop. ama olmayabilir de onlar da emin değil. Resimdeki köpeğin cinsi danua değil ayrıca, "Neapolitan mastiff" mişdideM' Alıntı:Var mı gerçekten yani bu boyutlarda bir köpek?melandri' Alıntı:bu köpeğin cinsi danua.bir fuarda görmüştüm yatıyordu.ayağa kalktığında hayretler içinde kalmıştım )
Madem en büyüğünü gördük o zaman en küçüğü de gelsin. ;D ;DdideM' Alıntı:Biz abarttık ama sadece kekini kabarttık ;D ;D ;D