konu ile ne alaka ?Subutay' Alıntı:İmralı da var bir tane en büyüğü o.
Konuyla bir alakası olduğunu düşündüğüm için yazdım. Kurallara aykırı olduğunu düşünen yöneticiler silebilirler.crt' Alıntı:konu ile ne alaka ?Subutay' Alıntı:İmralı da var bir tane en büyüğü o.
Bu konuda inanın en az kadar hassas ve duyarlıyım.Subutay' Alıntı:Konuyla bir alakası olduğunu düşündüğüm için yazdım. Kurallara aykırı olduğunu düşünen yöneticiler silebilirler.crt' Alıntı:konu ile ne alaka ?Subutay' Alıntı:İmralı da var bir tane en büyüğü o.
Dünyanın en büyük köpeği bana göre İmralı da. Rahatsız oldunuz sanırım.
crt' Alıntı:Bu konuda inanın en az kadar hassas ve duyarlıyım.Subutay' Alıntı:Konuyla bir alakası olduğunu düşündüğüm için yazdım. Kurallara aykırı olduğunu düşünen yöneticiler silebilirler.crt' Alıntı:Aklıma o geldiği için yazma gereği duydum. Alakalı olduğunu düşündüm, forumda yeri var mıdır yok mudur sorgulamadım açıkçası.Subutay' Alıntı:İmralı da var bir tane en büyüğü o.
konu ile ne alaka ?
Dünyanın en büyük köpeği bana göre İmralı da. Rahatsız oldunuz sanırım.
Ancak bu tarz konuşmalar sadece gerilim yaratır diye düşünmüştüm,
Yineliyorum buradaki bahsedilen ile sizin bahsettiğinia arasında dağlar kadar fark ver .Onun için alakasız demiştim .
Selamlar
geçenlerde bitane sokakta gördüm,hoş dedim ama demez olaydım bi kovaladı benicrt' Alıntı:•Aç köpek fırın yıkar.
• Köpeğe dalaşmaktansa, çalıyı dolaşmak hayırlıdır.
diye boşuna dememişler .
Evet ya yinede dikkatli olmak gerek..
aman Alah amancrt' Alıntı:Aynı olay yıllar önce benimde başıma geldi.
Üstelik kuduz aşısı da yapılcaktı durumu zor kurtardım..
Başıma gelenleri unutmaya onları sevmeye çalışsamda yine de çok korkarım köpeğin her türünden güven olmaz : )