Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam soru sormuşsun var sayıyorum(:
Okuyamadım diye içe kapanarak yanlışa yanlışla gidilmez canım...
Güçlü olmalı mücadeleyi bırakmamalısın...Yani ben hep ideallerim için yaşadım ve hiç yılmadım,,Hoşlanmam aciz kalmaktan ve güneşe karşı başım dik yaşamalı ve öyle ölmeliyim 
Ya sen?

nasıl öldüğüm inanki önemli değil nasıl ve neye referans alarak yaşadığım önemli ben öldükten sonra hatırlanmasamda olur dahada önemlisi öldükten sonraya nereye gideceğim

ölümden korkarmısın?

Gün içinde ara ara aklıma gelir.. Aklıma gelince korkmam .Bakalım ölürken korkacak mıyım ,bilemiyorum ki !
Şöyle bir şey var .. Şahsen beni ölüm değilde, ne zaman ne şekilde olacağını bilmemek korkutuyor,ki tahminim de herkes bundan korkuyor.

Ama şunu demek isterim ki:

Ölümden korkmayana hayat tatildir,
Ölümden korkan,katildir..
Sahi katiller,
ölümden korktukları için mi,
yaşayanlara fitiller ? (2010)

İnsan neden ölümden bahsederken,konuyu değiştirmek ister,Yalan bir yani olmadığı için mi_?

Hepimiz için kaçınılmaz olan bu (ölüm!) gerçeği her an dile getirip karamsar bir tablo çiserek hayatımızı  yaşarken cehenneme çevirmemek adına ..Ölümü pek düşünmemeye çalışıyor..
Tabi her an eceli bekliyoruz.Önemli olan güzellikleri hissedebilmek ..Acılara gülebilmektir...

Müzik dinliyormusun? Şu an ne çalsın isterdin ?

Müzik ve ben ayrılmaz bir bütünüz. Her zaman müzik dinlerim özellikle sözsüz olan fon müziklerini tercih ederim. Enstrüman çalmayı denediğim oldu ama bu konuda yeteneğim yokmuş  :)

Gazete okuma alışkanlığın var mı?

Basın yayın özgürlüğünün olmadığı bir ortamda gazete okumayarak cahil kalmayı tercih ediyorum(:

1299499793.jpg

Mutluluğu sadece tek bir sözcükle nasıl açıklalarsın?

Haklı olduğum halde susmak zorunda kalışım iyiden iyice canımı sıkmaya başladı ve sinirlerim devredışı kalmak üzere(:

Seni kimsenin bulamayacağı bir yere çekip gitmeyi düşündüğün olsumu hiç?(:

Düşündüm.. Ama sonra beni arayacak olanların halini perişanlığını düşündüm...Ne gerek var dedim ..

En son ne zaman şöyleee toplu bir temizlik yaptın ? :)

Sigara diyeceğim sonra beni burda linç edecekler :):)
Poğaca alayım ben :)

Şu saat oldu uyuyamadım,

bu gece seninde uykun bölündü mü_?

uykum gece değil sabah saat 8:30 da böldüler :D üstelik uykumun bölünmesine rağmen uyumak istedim izin vermediler .

bu ayın 23 ünde evleniyorum çağırsam gelirmisin?

Sen ilan ver hele abi ,:) burdan ucuza davetiye mi bulacaksın :):)

Tebik ederim mutluluklar

Alttaki
Sen ne zaman evleneceksin :)?

Oğlumun düğününde(2 eylül) şeref konuğumuzsunuz  bekliyorum hepinizi(:

Aslolan emekten yana ve emeğin için...Hakettiğin en güzeli insanca yaşamanın yolunu arayacak ve bunun için mücadele vereceksin desem yanıtın ne olurdu?

Hep aradım, hala arıyorum ve hep arayacağım ( galiba ) ama sanırım erken ölüm sebebim olacak  :)

Botoks gerekli mi? Botoks yaptıran sence görsel anlamda cezbedici mi?

Bence gerekli değil.Beni cezbeden başka şeyler var.
Gerçi artık pek çok şey gereksiz geliyor bana artık o da ayrı bi konu.

Sen kafayı mı yedin alttaki :)?

Hayır üstteki neden kafayı yiyeyim hayat herşeye rağmen güzel  :P

Hadi bize bir kelime öğret. Unuttuğumuz bi kelime olsun. Tozlanmış kitap aralarında geçen bir kelime ve anlamı :) Hepimiz sıradanlıktan ve aynı sözleri duymaktan sıkıldık dimi.

Geri