Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,615 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ahh ahh çok isterim ama şu an benimde acil yardıma ihtiyacım var ...Gelde biraz yardım et desem ne dersin?:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Olur...
Oğlumla ikinizin düğününü aynı anda yapalım çıksın aradan...
Ama takılara falan el koyarım bilinmiş ola:)
Bu arada haşmetlü Crt'yi fazlaca strese sokuyorsunuz bilinmiş ola:)

Bu arda nedir sizdeki bu evlenme telaşı anlam veremiyorum ?
Kolay mı sanıyorsunuz sorumluluk almayı ?

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
bu soru hiç ilgisi yokken bana  denk geldi ve evlenmek üzereyim amma velakin bu sorumluluğun hiçde kolay olmadığını bilmek ondan kaçmak işe yaramıyor hayat zaten zorluklarla dolu kim ne derse desin insanı insan yapan aldığı sorumluluklardır. Bu sorumluluğun kolay olmadığını hatta zor olduğunu bile bile huzurlu ve mutlu bir şekilde gözümü bile kırpmadan en küçük bir endişe bile taşımadan kendime belirlediğim tek hedef evlenmek ve hayatımda bu kadar zorlukların içerisinde hiç üzülmeden bozulmadan bezmeden mutlulukla mücadelesini verdiğim en güzel iş.

VİCDAN AZABI ÇEKTİĞİN BİR ŞEY VARMI

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Hazırsa tabikide (Kekler benden) :)
(Bu arada söylemesen çatlarım hiç vicdan azabı çekmedim)
Hafta sonları çok yoruluyorum ve pazar günlerini hiiçç sevmiyorum desem inanırmısınız?:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Anıl çukolatalı keki çok sever bizde onun her isteği kanundur:).Dolayısıyla tercih hakınız olmadığından mecburen bu keki sevmek zorundasınız:)

Sevgili gençler aranızda bağlama çalan yok mu ?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Telleri kopuk bir bağlamayla,her parçanın ana notalarını çıkarabilirim :))

Son 3 gündür neler değişti,alttaki?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çok şey öğrendim ama en önemlisi hala bi'şeylerin var olduğunu içimde ölmediğini fark ettimdim  8)

Hayatı sorgularmısın ve yaşadığın günün kritiği yaparmısın hayatında? ( Örneğin bugün şunu yaşadım bunu öğrendim )

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Hayatı sorgular mıyım .. ? Bu bana sorulacak soru muydu şimdi :)

Yaparım ..

Bu sabahın diğer sabahlardan farkı neydi senin için?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Güzel rüya ile güne uyandım ve uyuyarak zaman kaybetmemek istedim.Güzel günü yaşamak, kendimi mutlu hissetmek, mutluluğumu devam ettirmek için ne kadar geç yatmış olsam da erkenden uyandım :)

Kendin için ne yapacaksın bugün?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Galiba... Sadece kendim için,gerçekten .. Yani yemek yiyeceğim ve uyuyacağım ,..Dua dersen o ayrı ,kendim için değil sadece..

Kendim bana bir süpriz yaparsa da hiç fena olmazdı hani.. Bilmiyorum özel birşey yok .

Sence bugün kendim için ne yapabilirim?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ruhunu müzikle besleyebilir ve elin ayağın olduğu için şükredebilir ve derin bir nefes alıp hala hayatta olduğun için aynaya bakıp kendine gülümseyebilirsin ve ne kadar şanslı olduğunu söylebilirisin  :)  :)

Düzgün beslenmekten kasıt ne olabilir?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Acıkınca yemek yiyebiliyorsan,ve doyunca en az 4 saat idare edebiliyorsan düzgün besleniyorsun demektir :)
Ne yiyileceği konusunda; binbir çeşit nimet var,yeterki 'temiz' olsun..

Düzgün beslenmekten kasıt,Zamanında ve yeteri kadar yemek.. Net.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Soru yok =) O halde sorayım tekrar. Seni diğerlerinden ayıran özellik ne yoksa sende mi onlar gibisin ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kendime has fikirleri olan biraz inatçı , doğrularından asla şaşmayan,düzene biraz olsun uyamayan bunun bedelini ise oldukça ağır ödeyen bir kulum işte:)

Hiç birilerine özenipte değişmeyi istediğin oldu mu?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bir zamanlar oldu.. Ama ne kadar özenti denilebilir tartışılır..
Mesela ailesiyle mutlu olanlara özenip onlar gibi davranmaya onlar gibi olmaya çalışmak gibi..
Ergen dönemlerinde ..
geçtiii gitti hepsi.

Ya sen?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Pek özenti değildi benimkisi ama D. Gzmş hayranıyım ...Onurlu gerçek bir vatan sever..Ölümü hiçe sayan bir kahraman.

(Benimkisi üniversiteye devam etmemekti hala afedemiyorum kendimi)En büyük hatamdı dediğin seni derinden yaralayan şey nedir?