Karşındakine duyulan saygının ve sevginin göstergesidir el öpmek... Onun haricinde haşmetlü Crt kolay kolay el öpmez ...Eletek öpenlerdense hiç hoşlanmaz
Kişisel çıkarın için istemedende olsa susmak zorunda kaldın mı hiç?
Bugüne kadar kişisel çıkarlarım doğrultusunda pek hareket etmedim. Her zaman olması gereken doğrultuda hareket etmeye çalıştım. Ve doğrusunu söylemek gerekirse kişisel çıkarımın konuşmama bağlı olduğu bir durumla hiç karşılaşmadım.
Her insan yaptığı ile anlaşılmayı, onaylanmayı, takdir görmeyi bekler herzaman eleştiriyi kabul edemez. Kendimiz gibi düşünmeyen insanlara da laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor hatta deveye hendeği atlatabilirim ama karşıt düşüncede ki insana laf asla 8). Ama bu bence iyi bişey , herkesin farklı düşünmesi konular üzerinde tartışması sürekli kendini geliştirebilmek açısından iyi diyerek daha fazla uzatmıyorum
Sizi soru yağmuru tutuyorum hadi bakalım yanıtlayın ama hepsini
Ne zaman adam oluyor insan? Çok gezdiğindemi? Çok gördüğündemi? Çok bildiğindemi? Çok ünlü, çok zengin olduğundamı? Çok sevildiğindemi? Yoksa bunların hepsi bi kenara...Adam gibi sevdiğinde mi?
Çalışacağız... çalışana herşey var. Genciz dfelikanlıyız diye gezmesini biliyorlar,işe güce gelince niye ağlıyorlar... deet .. çalışın çalışın Gençliği,dolu dolu yaşama gayreti varken aslında boş şeylerle harcayan çok,buna bende dahil değilimdir umarım..
Neler diyordum sabah sabah . hey alttaki Senin kolunda saat var mı?
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.